Προς το περιεχόμενο

H LG παρουσίασε μια νέα, "προσιτή", OLED τηλεόραση 55 ιντσών

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με την αγορά των τηλεοράσεων τεχνολογίας Plasma να μην παρουσιάζει ιδιαίτερη κίνηση πια, η LG αποφάσισε να ρίξει στην αγορά μια νέο OLED τηλεόραση διαγωνίου 55 ιντσών, την οποία μάλιστα παρουσιάζει ως την πιο προσιτή οικονομικά που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.Πρόκειται για το τρίτης γενιάς μοντέλο 55EC9300, το οποίο έχει κυρτό panel ανάλυσης 1080p και κοστίζει 3.500 δολάρια σημειώνοντας ουσιαστικά πτώση 75% σε σχέση με την πρώτη αντίστοιχη τηλεόραση που κυκλοφόρησε ένα σχεδόν χρόνο πριν και είχες κόστος περί τα 15.000 δολάρια.

Η εν λόγω τηλεόραση είναι εφοδιασμένη με το λειτουργικό σύστημα WebOS ενώ λόγω της τεχνολογίας OLED θα προσφέρει πολύ καλύτερη χρωματική απόδοση αλλά και πολύ πιο βαθύ μαύρο από άλλα μοντέλα της αγοράς.

Η κυκλοφορία της αναμένεται να ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα.

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν γίνεται αναφορά στο WebOS σκαω geeko-χαμογελο :)

Μπράβο ρε Goldstar! Μακάρι κάποια στιγμή να το βάλεις σε κάποιο smartphone.

Τοτε εγώ μάλλον θα περιμένω μέχρι να πεθάνω για ULTRAHD OLED σε χιλίαρικο που είναι τώρα.

ΥΓ. : γιατι να δώσεις 3,5κ για 55" και να μην ειναι 4k?

• Like 3

εμενα μου προξενει ιδιαιτερη εντύπωση που η Samsung, ο πρωτοπόρος των oled, τα παράτησε. Μπράβο στην lg, η οποία αν και στον χωρο των oled παιζει πλεον χωρις ανταγωνισμό, προεβηκε σε μειωση τιμων.

• Like 1

Τοτε εγώ μάλλον θα περιμένω μέχρι να πεθάνω για ULTRAHD OLED σε χιλίαρικο που είναι τώρα.

ΥΓ. : γιατι να δώσεις 3,5κ για 55" και να μην ειναι 4k?

Γιατί είναι oled και όχι edge led.

Απο τα 15,000$ στα 3,500$ σε ενα χρόνο.

Για να πάει όμως από τα 3,500$ στα 1,500$ θέλει άλλα 2 χρόνια. 

έτσι. ως διαμαγείας τα 3.500 θα θέλουν καμια 5αριά χρόνια για να γίνουν έστω και 1.000

Μολις πηρα την 55αρα UHD της σειρας 850 και ειμαι ερωτευμενος..

Μετα απο 5 χρονια βλεπουμε για 8k ή 4k/120Hz OLED, προς το παρων και αυτο που καναμε υπερβαση ειναι.

Στο θεμα μας. Παρα την εντυπωσιακη πτωση της τιμης, να εδινα πανω απο 3 χιλιαρικα για 1080p τωρα δεν υπηρχε περιπτωση, και ας ειναι OLED.. Γενικα δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω ποτε 3 για TV αλλα λεμε τωρα.

Παντως το οτι οι τιμες των OLED πανελ περνουν την κατιουσα τοσο γρηγορα σημαινει οτι σε μια 4-5ετια θα ειναι πλεον η νορμα ή πολυ προσιτες. Πολυ καλο αυτο.

Μολις πηρα την 55αρα UHD της σειρας 850 και ειμαι ερωτευμενος..

Μετα απο 5 χρονια βλεπουμε για 8k ή 4k/120Hz OLED, προς το παρων και αυτο που καναμε υπερβαση ειναι.

Στο θεμα μας. Παρα την εντυπωσιακη πτωση της τιμης, να εδινα πανω απο 3 χιλιαρικα για 1080p τωρα δεν υπηρχε περιπτωση, και ας ειναι OLED.. Γενικα δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω ποτε 3 για TV αλλα λεμε τωρα.

Παντως το οτι οι τιμες των OLED πανελ περνουν την κατιουσα τοσο γρηγορα σημαινει οτι σε μια 4-5ετια θα ειναι πλεον η νορμα ή πολυ προσιτες. Πολυ καλο αυτο.

I hate you...

:)

• Like 2

Για όποιον γνωρίζει αυτη η LG55EC9300 μαζί με την δικιά μου Samsung plasma 64F8500 κέρδισαν φέτος το βραβείο της καλύτερης τηλεόρασης της χρονιάς στο HDTV Shoot Out που γίνεται κάθε χρόνο στην Νεα Υόρκη...

LG εμένα δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση θα μέινω με την plasma για πολλά χρόνια ακόμη.

Θέλω μια 32ρα ψηλή ξανθιά κυρτή με όπίσθιο φωτισμό (όχι πλαινά), να μαγειρεύει, να μην γκρινιάζει και να ΜΗΝ έχει μάνα. Όχι 3500 όσα θες δίνω.

Αν δεν είναι και Smart δεν θα τα χαλάσουμε

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...