king2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 δεν σου κολαει δηλαδη καθολου?η μπαταρια αντεχει? Οχι καθολου.Μπαταρια βγαζει 6 ωρες οθονη με παρα πολυ χρηση.Συνηθως με παει 7 ωρες κοντα με ανοιχτη οθονη.
redkiller15 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Οχι καθολου.Μπαταρια βγαζει 6 ωρες οθονη με παρα πολυ χρηση.Συνηθως με παει 7 ωρες κοντα με ανοιχτη οθονη. οκει φιλε ευχαριστω πολυ αρχιζω να το σκεφτομαι τωρα!
redkiller15 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι καθολου.Μπαταρια βγαζει 6 ωρες οθονη με παρα πολυ χρηση.Συνηθως με παει 7 ωρες κοντα με ανοιχτη οθονη. να σε ρωτησω εχεις το παλιο νοτε 3 η το καινουριο?
king2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 να σε ρωτησω εχεις το παλιο νοτε 3 η το καινουριο? Ενα note 3 υπαρχει.Το αλλο ειναι το note 3 neo και ειναι κατωτερο του κανονικου.Το κανονικο εχω απο τον Απριλιο λιγο πριν το Πασχα που ειχε παει στα 398.
karembe78 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω πάντως είχα πριν το note 3 Και πήρα το g3 Για αλλαγή...το κινητό είναι φοβερό κ η οθονη με το νοτε καλυτερη..οπως και η καμερα του...απλά το νοτε υστερεί μινο στο πενακι...που προσωπικα ελαχιστες φορες το δούλεψα..κ στο χερι καθεται καλυτερα το g3
Grey Warden Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω πάντως είχα πριν το note 3 Και πήρα το g3 Για αλλαγή...το κινητό είναι φοβερό κ η οθονη με το νοτε καλυτερη..οπως και η καμερα του...απλά το νοτε υστερεί μινο στο πενακι...που προσωπικα ελαχιστες φορες το δούλεψα..κ στο χερι καθεται καλυτερα το g3 Καλύτερη οθόνη μόνο στην ανάλυση. Είναι τόσο σκοτεινή και μουντή που αποτελεί πισωγύρισμα για κάποιον κάτοχο Note 3. Για αυτό που δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη είναι για την απόδοση του G3 σε κλειστούς χώρους στη φωτογραφία όπου το Note 3 χωλαίνει, ωστόσο με το φως της ημέρας σπέρνει και σε φωτογραφία και σε video. Γενικώς το G3 αποτελεί καλή επιλογή όταν κυκλοφορήσει με τον 805 που θα μπορέσει να κουμαντάρει καλύτερα την ανάλυση της οθόνης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα