epipolaios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μιας κ αυτη η κονσολα εχει βγαλει πολλους τιτλους γνωστους και "κρυμμενους" ειναι ευκολο να σου ξεφυγει κατι. Γνωστα αυτα που λεω αλλα silent hill 3 mgs 2 ,ναι ξερω τερμα maimstream αν ξερετε καποιο δυνατο οχι τοσο γνωστο game 1
Ghost_Rider Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 second sight με κλειστα ματια απιστευτο underrated διαμαντι 2
NickTG Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ico Shadow of the Colossus Okami Black God Hand Vagrant Story Κάποια που μου ήρθαν στο μυαλό. 2
VagelisDer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Black θα πω! Έπος που πέρασε και άγγιξε ελάχιστα! 2
epipolaios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 τι στυλ προτιμας εσυ? rpg κτλ θες? rpg/action ειναι ωραια σκετα rpg ενω συνηθως εχουν ωραια story δεν μ ασρεσει το gameplay
ikaruga24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δωσε βαση λοιπον σε συνδιασμο με τις παραπανω προτασεις (καποιες θα τις πω και εγω). - Maximo (και τα 2) - God hand - Bujinkai the forsaken city - Metal arms glitch in the system - The red star - Mortal Kombat shaolin monks - The mark of Kri (μονο το πρωτο) - Rogue trooper - Psi-ops the mindgate consiracy Πιστευω οτι δεν χρειαζεται να αναφερω τα καταπληκτικα Timesplitters ε? Και φυσικα υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ ακομα. - Crimson sea 2 (ΠΟΛΥ underrated και κρυφο διαμαντι σαν το Bujinkai) -
Scullbag Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Beyond good and evil - το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στο ps2 και από τα αγαπημένα μου Ico - σίγουρα Klonoa 2 - αν σου αρέσει το είδος και έχεις παίξει το 1, για μένα ήταν εξίσου καλό syberia II - αν και δεν θα το λεγα κρυμμένο ακριβώς Psychonauts Okami
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα