Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά την Παρασκευή παρέλαβα ένα συστηματάκι AM1 ενός φίλου μου. Χθες κάθισα να το δέσω και κάτι παίζει μάλλον με μητρική.Δεν δίνει σήμα στην οθόνη καθόλου παρόλο που ανοίγει η μητρική.Δοκίμασα διάφορα , άλλαξα θέση την Ram , τα έλυσα και ξανασυνέδεσα όλα, άλλαξα Monitor, καλώδια,τροφοδοτικό αλλά τίποτα.Έχουμε καμία άλλη ιδέα ; Αύριο θα βάλω μια γραφικών και ένα δεύτερο στικ ραμ αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.Το σύστημα φοράει μια μητρική Asus , επεξεργαστή Athlon 5350 Apu, τροφοδοτικο 400watt Coolermaster, 1 στικ ραμ 1600Mhz Kingston.Ιδεές γνώμες για το τι παίζει ευπρόσδεκτες 

Δημοσ.

Για βγαλτον και δες αν στραβωσες πινακια στη μητρικη.

αν στραβωσε πινακια θα ειναι πανω στον apu, και αν στραβοσαν δεν θε έμπαινε πανω .

• Like 1
Δημοσ.

Αποστάτες στο κουτί υπάρχουν;;

Κοίταξε και αυτο με τα πινάκια που αναφέρει ο rfc,μην στράβωσε κανένα κατά λάθος.

Μήπως θέλει bios update η μητρική για να τον δεί;;?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω παρόμοιο πρόβλημα με ένα καινούργιο σύστημα που έστησα για ένα φίλο.

Το σύστημα είναι το εξής:

Το σύστημα ενώ παίρνει μπρος δεν βγάζει καθόλου εικόνα (D-Sub καλώδιο).

Ο επεξεργαστής δεν έχει στραβά πινακια όπως επίσης είναι λειτουργικός γιατί τον πήγα για έλεγχο στο κατάστημα μαζί με την μητρική και με ενημέρωσαν σήμερα ότι σε αυτούς δουλεύει.

Έπαιξα και με τις ραμ σε διαφορετικές θέσεις κλπ αλλά το πρόβλημα επιμένει.

Τους αποστάτες στο κουτί τους έβαλα κανονικά.

Επίσης σχετικά με το κουτί και τους αποστάτες, στα παρελκόμενα του κουτιού είχε κάτι ροδελίτσες που μπαίνουν στις βίδες της μητρικής τους οποίους όμως δεν τους έβαλα γιατί δεν τους είχα παρατηρήσει.

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργεί αυτό κάποιο πρόβλημα?

Να αναφέρω ότι όλα είναι καινούργια.

Τι άλλο μπορεί να φταίει ρε παιδιά?

Δημοσ.

Για βγαλτον και δες αν στραβωσες πινακια στη μητρικη.

πινάκια έχει ο επεξεργαστής και οχι δεν στράβωσε κανένα . Σχετικά με το bios update δεν χρειάζεται γιατί είχα ρωτήσει και τον τεχνικό του eshop πριν την αγορά και μου είπε οχι . Οπότε ; Εγω τα καλώδια που δοκίμασα ήταν Hdmi,Dvi-D.Σε λιγο θα βάλω 2ο στικ ραμ και μια κάρτα γραφικών αλλα ειμαι 99,9% σίγουρος ότι δεν θα αλλάξει κατι ....
Δημοσ.

πινάκια έχει ο επεξεργαστής και οχι δεν στράβωσε κανένα . Σχετικά με το bios update δεν χρειάζεται γιατί είχα ρωτήσει και τον τεχνικό του eshop πριν την αγορά και μου είπε οχι . Οπότε ; Εγω τα καλώδια που δοκίμασα ήταν Hdmi,Dvi-D.Σε λιγο θα βάλω 2ο στικ ραμ και μια κάρτα γραφικών αλλα ειμαι 99,9% σίγουρος ότι δεν θα αλλάξει κατι ....

Πες μας το ακριβες μοντελο της μητρικης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...