dieccast Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Γεια χαρα παιδια εχω το εξης θεμα! Βλεπω κολληματα και lags κατα το ανοιγμα φακελων κτλπ σε windows 7 και lags και κολληματα κατα το browsing ειτε με chrome ειτε με firefox(μονο adblock εχω και στα δυο) Το pc μου ειναι 4ετιας και τα specs: Amd phenom x4 ii 955 3.2 ghz 4 giga ram Γενικα το προσεχω ccleaner malware bytes και windows essentials! Δεν κατεβαζω βλακιες κανω αρκετα συχνα scans κτλπ! Προσπαθω να μην το φορτωμω με πολλες βλακιες να μημ κραταω περιττα αρχεια κτλπ!μπας και βελτιωθει η κατασταση! Τι μπορει να φταιει?
SpirosLouis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δισκοπάθεια μου μυρίζει...hard disk sentinel να δεις παραπάνω.
dieccast Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Το εβαλα πριν λιγες μερες να τσεκαρω θερμοκρασιες ! Τι ακριβως να δω εκει?
SpirosLouis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δες το Healh, Performance επιπλέον την καρτέλα SMART.(καλό είναι να googlάρεις να δεις περίπου τι γίνεται με το κάθε) όπως και το alert.
dieccast Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Στην καρτελα smart τι ακριβως να δω?? Εδιτ: εκανα καποια τεστ και δειχνει οτι ολα κομπλε 100% υγεια!
vrykolakas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Γενικότερες θερμοκρασίες; Μην ξεχάσουμε ότι τώρα το καλοκαίρι δε θέλει και πολύ ν' ανάψει το εργαλείο. Και το δικό μου τραβάει κάτι ζόρια εδώ και λίγες βδομάδες. Μήπως θέλει κανα καθάρισμα το εσωτερικό του pc?
dieccast Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Γενικότερες θερμοκρασίες; Μην ξεχάσουμε ότι τώρα το καλοκαίρι δε θέλει και πολύ ν' ανάψει το εργαλείο. Και το δικό μου τραβάει κάτι ζόρια εδώ και λίγες βδομάδες. Μήπως θέλει κανα καθάρισμα το εσωτερικό του pc? Το χω καθαρισει! Πριμ ενα μηνα για την ακριβεια! Και θερμοκρασιες 49-50 παιζοντας games! Ειναι πολυ? Απλα τα ζορια τσ τραβουσε και εκτος καλοκαιριου @coolerman τι ακριβως να δω με αυτο?
coolerman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 @coolerman τι ακριβως να δω με αυτο?Αν είναι οκ η μνήμες σου,άσε το αρκετή ώρα να κάνει περάσματα.Googlare το και θα καταλάβεις τι είναι το memtest. 1
dieccast Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αν είναι οκ η μνήμες σου,άσε το αρκετή ώρα να κάνει περάσματα. Googlare το και θα καταλάβεις τι είναι το memtest. Οκ θα το κανω να δω! Και θα σου πω
SpirosLouis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν έχει πρόβλημα με τον σκληρό δίσκο σε θερμοκρασίες εκτός αν η θερμοκρασία δωματίου έχει πάει πάνω από 42. Τότε ναι μπορεί..(και πάλι δύσκολα) Κάνε έναν έλεγχο με το Memtest όπως προείπαν και οι προλαλήσαντες.(αν και αν έχεις κάποιο πρόβλημα εκεί μάλλον θα είχες δει BSOD. Δεν το γλιτώνεις έτσι εύκολα) Σε σχέση με τον σκληρό δίσκο. Ως γνωστόν η εντροπία αυξάνεται, και μάλιστα στα windows, με εκθετικό ρυθμό. Τι θα πει αυτό. Ότι ο κατακερματισμός μπορεί να έχει φθάσει στο ταβάνι. Του τέστινγ βάλε ένα δοκίμασε κάποια λύση τύπου defraggler. Επιπλέον βεβαιώσου ότι έχεις αρκετό εναπομείναντα χώρο στους/ον δίσκο σου. Θέλουν το χώρο τους τα παράθυρα. Στο HDS(hard disk sentinel) θες να βλέπεις πράσινα τικ. Αν δεις τίποτα ποιο περίεργο καλό είναι να το googlάρεις να δεις καταρχάς τι σημαίνει αυτός ο δείκτης και στη συνέχεια να δεις που οφείλετε. Τα λοιπά τα ξέρει το google αρκετά καλά.
dieccast Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν έχει πρόβλημα με τον σκληρό δίσκο σε θερμοκρασίες εκτός αν η θερμοκρασία δωματίου έχει πάει πάνω από 42. Τότε ναι μπορεί..(και πάλι δύσκολα) Κάνε έναν έλεγχο με το Memtest όπως προείπαν και οι προλαλήσαντες.(αν και αν έχεις κάποιο πρόβλημα εκεί μάλλον θα είχες δει BSOD. Δεν το γλιτώνεις έτσι εύκολα) Σε σχέση με τον σκληρό δίσκο. Ως γνωστόν η εντροπία αυξάνεται, και μάλιστα στα windows, με εκθετικό ρυθμό. Τι θα πει αυτό. Ότι ο κατακερματισμός μπορεί να έχει φθάσει στο ταβάνι. Του τέστινγ βάλε ένα δοκίμασε κάποια λύση τύπου defraggler. Επιπλέον βεβαιώσου ότι έχεις αρκετό εναπομείναντα χώρο στους/ον δίσκο σου. Θέλουν το χώρο τους τα παράθυρα. Στο HDS(hard disk sentinel) θες να βλέπεις πράσινα τικ. Αν δεις τίποτα ποιο περίεργο καλό είναι να το googlάρεις να δεις καταρχάς τι σημαίνει αυτός ο δείκτης και στη συνέχεια να δεις που οφείλετε. Τα λοιπά τα ξέρει το google αρκετά καλά. Memtest οκ το κατεβαζω και το χω βαλει να κανει ελεγχο!αν μπορεις βεβαια δωσε μου ενα λινκ για ποιο ακριβως εννοεις εσυ γιατι οτι ειναι καπως περιεργο το download του! Edit:αυτο που κατεβασα εγω ειναι ενα μικρο παραθυρακι και λεει εναρξη τεστ και εχει ενα πλαισιο για να βαλω ποσα megabytes of ram to test!δεν εβαλα κατι και γραφει all unused και μετραει! Επισης εχω το auslogics με το οποιο κανω defrag εδω και μηνες και δεν βλεπω καποια διαφορα! Να βαλω καποιο αλλο να δοκιμασω? Και στο δισκο μου που ειναι 625 giga εχω αρκετα ελευθερα (250 giga free)!
chrisxkar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω εμενα προβλημα ιος,καποιο προγραμμα που εγραψες προσφατα κτλ μου μυριζετε δεν εχει σημασια αν ειναι εμπιστη εταιρεια καποια προγραμματακια απλα για καποιο λογο λαγκαρουν το pc ενας συναδελφος ειχε μεγαλο θεμα πχ με το kaspersky κοκαλωνε εντελως για κανα 5 πενταλεπτο οταν ανοιγε καποια προγραμματα(προφανως θα σκαναρε καποια διεργασια η κατι τετοιο) και μετα συνερχοταν . Απο θερμοκρασια ποτε δεν μου λαγκαρε κανενας υπολογιστης που ειχα στην κατοχη μου απο λαπτοπς σε σταθερους μονο ελαχιστες φορες στον παλιο σταθερο οταν ηταν καλοκαιρι και ο υπολογιστης ηταν μεσα στην σκονη και η παστα ειχε ξεραθει και η ψυκτρα δεν εκανε καλη επαφη για εβρισκε ελαχιστα στις ραμ.(που και παλι αυτο συνεβαινε μετα απο 30-45 λεπτα παιχνιδιου σε ολα τα γραφικα τερμα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα