takatakaros Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Καλησπερα! Εχω την AMD Radeon HD 5800 series και κανει αρκετο θορυβο το ανεμιστηρακι της. Τι πρεπει να κανω ωστε να σταματησει και πως μπορω να δω την ταχυτητα του μεσω καποιου προγραμματος ;
soteras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Σε πρώτη φάση ένα πολύ πολύ καλό καθάρισμα από σκόνες και αλλαγή της πάστας
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ποιο ακριβως μοντελο εχεις και ποια υλοποιηση? Η σειρα 5800 περιλαμβανει αρκετες καρτουλες. Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις το Speedfan για να ελεγξεις την ταχυτητα του ανεμιστηρα. Ο λογος που ο ανεμιστηρας τρεχει σαν τρελος ισως ειναι επειδη ανεβαζει θερμοκρασιες, και η λυση για αυτο ειναι αυτο που σου προτεινει ο φιλος απο πανω.
takatakaros Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Σε πρώτη φάση ένα πολύ πολύ καλό καθάρισμα από σκόνες και αλλαγή της πάστας Το εχει καθαρισει με φυσητηρα και ειχα βγαλει και την καρτα γραφικων,,, Ενας ξαδερφος μου μου ειπε οτι πιθανο επειδη την εβγαλα να θελει να ξαναβαλω καινουριο thermopaste. Επισης το προβλημα το ειχε και πριν το καθαρισμο. Οταν εννοεις αλλαγη παστας τι εννοεις και πως ακριβως μπορω να το κανω; Ευχαριστω για την απαντηση! Ποιο ακριβως μοντελο εχεις και ποια υλοποιηση? Η σειρα 5800 περιλαμβανει αρκετες καρτουλες. Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις το Speedfan για να ελεγξεις την ταχυτητα του ανεμιστηρα. Ο λογος που ο ανεμιστηρας τρεχει σαν τρελος ισως ειναι επειδη ανεβαζει θερμοκρασιες, και η λυση για αυτο ειναι αυτο που σου προτεινει ο φιλος απο πανω. Δεν μπορω να βρω το μοντελο το ακριβες αλλα δες αυτο μηπως βοηθαει. Επιπλεον δεν θελω να κανω κατι ασκοπο που μπορει να χαλασει την καρτα γραφικων μου γιατι παρολο που κανει θορυβο λειτουργει μια χαρα και στα παιχνιδια και σε ολα. Ευχαριστω! ΥΓ: μηπως βοηθαει και αυτο πουθενα ;
AiWaaa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ψηνεται η κάρτα σου μην παίζεις games μέχρι να γίνει ενας σωστος καθαρισμος
DOOM_NX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Whoa! 82° C σε idle ή ακριβώς μετά από stress test; Και το 33% δείχνει ότι το ανεμιστηράκι δουλεύει στο φουλ (για 5850) για να την ψύξει. Κάποια πατάτα έχει γίνει. Λύσιμο όλης της ψύκτρας, αλλαγή της πάστας του κυρίως τσιπ (μην αφαιρέσεις τα thermal pads για τις μνήμες) και ρίξε κι ένα γρασάρισμα στο ανεμιστηράκι, γιατί αργά ή γρήγορα τα παίζουν και αρχίζουν να κροταλίζουν.Δες κι αυτό το άλμπουμ, μπας και σε βοηθήσει σε περίπτωση που δεν έχεις πετάξει την κάρτα.
Apoll Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα! Εχω την AMD Radeon HD 5800 series και κανει αρκετο θορυβο το ανεμιστηρακι της. Τι πρεπει να κανω ωστε να σταματησει και πως μπορω να δω την ταχυτητα του μεσω καποιου προγραμματος ; Δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/541899-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E/ Αν καθαρίσεις την ψύκτρα και το ανεμηστήρας κάνει θόρυβο ακόμα. Πας για καινούργια κάρτα. Δεν αξήζει να αγοράσεις ψύκτρα για 5850
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα