zizu10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Περαστικα μας Την λέξη "συγγνώμη" την αγνοούν μάλλον...
saflom Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Την λέξη "συγγνώμη" την αγνοούν μάλλον... βρήκα 4 κλίσεις στο κινητό μου καθώς ήμουν εκτός εμβέλειες δικτύου. Επίσης το προίον αποσύρθηκε τελείως
newtech Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 To moto g 4g me Sd slot ειναι προβληματικο. το sd slot του κανει προβληματα και μαλιστα πολυ μεγαλα! Ευτυχώς που δεν σας ηρθε.
AntiCambeR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 To moto g 4g me Sd slot ειναι προβληματικο. το sd slot του κανει προβληματα και μαλιστα πολυ μεγαλα! Ευτυχώς που δεν σας ηρθε. Που το διαβασες?Εχεις καποιο link?
marios32 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Εγώ πάλι διάβασα σε κάτι reviews στο άμαζον ότι το φτιάξανε το θέμα με μερικές sd και διαβάζει και class 6 και πάνω πλέον αλλά δεν μπόρεσα να βγώ κάτι στο web, έτσι με μια μικρή ματιά.Άλλοι λένε ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τις κάρτες.
axel12p Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 To moto g 4g me Sd slot ειναι προβληματικο. το sd slot του κανει προβληματα και μαλιστα πολυ μεγαλα! Ευτυχώς που δεν σας ηρθε. Το κινητό το έχω μισό μήνα με 32άρα κάρτα microSD και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Καταπληκτικό κινητό! Είμαι super ικανοποιημένος από την αγορά του.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το κινητό το έχω μισό μήνα με 32άρα κάρτα microSD και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Καταπληκτικό κινητό! Είμαι super ικανοποιημένος από την αγορά του. Με 1 προχειρο ψαξιμο διαβασα οτι καποια βγαζουν προβλημα και καποια οχι.Οτι ενω στην αρχη διαβαζει την καρτα ξαφνικα δεν την διαβαζει.Και δεν ξερω αν ειναι προβλημα του κινητου η θεμα ασυμβατοτητας. Ισως δεν ειναι συμβατο με το προτυπο UHS το οποιο υποστηριζουν οι καρτες μνημης Class 10 και να δουλευει καλυτερα με Class 6. Τι class και τι μαρκα ειναι η καρτα που του εχεις βαλει? Απο Σκρουτζ το πηρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις