Προς το περιεχόμενο

Motorola Moto G LTE black 8GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την λέξη "συγγνώμη" την αγνοούν μάλλον...

βρήκα 4 κλίσεις στο κινητό μου καθώς ήμουν εκτός εμβέλειες δικτύου. Επίσης το προίον αποσύρθηκε τελείως

Δημοσ.

To moto g 4g me Sd slot ειναι προβληματικο. το sd slot του κανει προβληματα και μαλιστα πολυ μεγαλα!

Ευτυχώς που δεν σας ηρθε.

Δημοσ.

To moto g 4g me Sd slot ειναι προβληματικο. το sd slot του κανει προβληματα και μαλιστα πολυ μεγαλα!

Που το διαβασες?Εχεις καποιο link?

Δημοσ.

Εγώ πάλι διάβασα σε κάτι reviews στο άμαζον ότι το φτιάξανε το θέμα με μερικές sd και διαβάζει και class 6 και πάνω πλέον αλλά δεν μπόρεσα να βγώ κάτι στο web, έτσι με μια μικρή ματιά.

Άλλοι λένε ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τις κάρτες.

Δημοσ.

Το κινητό το έχω μισό μήνα με 32άρα κάρτα microSD και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Καταπληκτικό κινητό! Είμαι super ικανοποιημένος από την αγορά του.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το κινητό το έχω μισό μήνα με 32άρα κάρτα microSD και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Καταπληκτικό κινητό! Είμαι super ικανοποιημένος από την αγορά του.

Με 1 προχειρο ψαξιμο διαβασα οτι καποια βγαζουν προβλημα και καποια οχι.Οτι ενω στην αρχη διαβαζει την καρτα ξαφνικα δεν την διαβαζει.Και δεν ξερω αν ειναι προβλημα του κινητου η θεμα ασυμβατοτητας.

Ισως δεν ειναι συμβατο με το προτυπο UHS το οποιο υποστηριζουν οι καρτες μνημης Class 10 και να δουλευει καλυτερα με Class 6.

Τι class και τι μαρκα ειναι η καρτα που του εχεις βαλει?

Απο Σκρουτζ το πηρες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...