p3tran Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Απο τον εκκεντρικο δημιουργο του deadly premonition, Hidetaka “Swery 65″ Suehiro, ενα παιχνιδι το οποιο θελει να ειναι ενα επισοδικο θριλερ μυστηριου, οπου εισαι ενας ντετεκτιβ με ..διχασμενη προσωπικοτητα, σκουληκοτρυπες και δε συμμαζευεται.. https://www.youtube.com/watch?v=GQekl4Pa2A4 το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο για να παιζεται με kinect, ομως ο swery λεει οτι θα μπορουν να παιξουν και με pad οσοι ...ντρεπονται Σε λιγες μερες ειναι το Tokyo Game Show, και το νεο της υποθεσης ειναι οτι ο sweary θα κατεβει στο TGS (με το παιχνιδι εννοειται) 4
Vole Maulder Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Είμαι πολύ περίεργος για αυτό. Το DP ήταν...ιδιαίτερο, αλλά λειτουργούσε. Δεν ξέρω τι να περιμένω, για να είμαι ειλικρινής, αλλά ό,τι και να είναι θα είναι κάτι διαφορετικό από το σωρό των ΑΑΑ, οπότε γι' αυτό και μόνο έχει ενδιαφέρον. Το Kinect είναι το μόνο red flag. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Είναι από τους τίτλους που περιμένω ιδιαίτερα για το Xbox One (και πιθανότατα λόγος για να αποκτήσω τελικά ένα). Δική μου άποψη (χωρίς να γνωρίζω αν ήταν κάτι που ο Swery το ήθελε/το είχε σκεφτεί έτσι εξ αρχής) είναι ότι είναι κρίμα που το έμπλεξαν το παιχνίδι τόσο με το νέο kinect, ενώ, όχι μόνο δεν του είναι απαραίτητο, αλλά πρέπει να αύξησε και το χρόνο ανάπτυξης του παιχνιδιού. Και τελικά πολλοί θα αποκτήσουν την kinect-less πιο φθηνή έκδοση κατά τα φαινόμενα έτσι κι αλλιώς. Πάντως θετικό το ότι ανέφεραν ότι θα παίζεται και χωρίς. Καλώς ή κακώς δεν είμαστε όλοι fan του φανταστικού αυτού περιφερειακού. Για να δούμε και κανένα καινούργιο footage. Στην E3 το πέρασαν σχεδόν στο ντούκου (έδειξαν παλιό footage σε μονταζ μαζί με άλλους τίτλους). Το παλιό footage του D4 είχε πολλά στοιχεία από το ύφος και την ατμόσφαιρα του Deadly Premonition. Σε σημείο,που αν το έβλεπες χωρίς να διαβάσεις περιγραφή για τί πρόκειται και ποιος το φτιάχνει, να το καταλάβεις αμέσως έτσι κι αλλιώς (από προσωπική εμπειρία ) .
konpat Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Πολυ ατμοσφαιρικό παιχνίδι το DP.Αν είναι έτσι κι αυτό και το κινεκτ το κάνει ακόμη περισσότερο ατμοσφαιρικό τότε θα έπαιρνα και το κινεκτ.Τέτοια παιχνίδια περιμένω από τις νέες κονσόλες.
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Καμιά άποψη για το παιχνίδι από κάποιον που το έπαιξε από εδώ τώρα που κυκλοφόρησε στο Xbox One; Διαβάζω θετικές γνώμες από άτομα που τους άρεσε και το Deadly Premonition, (όπως και το ότι το Kinect λειτουργεί πολύ καλά στο παιχνίδι, αλλά αυτό λίγο θα μετρήσει στην απόφασή μου για αγορά). Launch trailer
gkalas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Καμιά άποψη για το παιχνίδι από κάποιον που το έπαιξε από εδώ τώρα που κυκλοφόρησε στο Xbox One; Διαβάζω θετικές γνώμες από άτομα που τους άρεσε και το Deadly Premonition, (όπως και το ότι το Kinect λειτουργεί πολύ καλά στο παιχνίδι, αλλά αυτό λίγο θα μετρήσει στην απόφασή μου για αγορά). Φιλε το κατεβαζω και λογικα το βραδακι θα σου εχω μια πρωτη γνωμη.Το πηρα για το kinect βασικα αλλα αφου παιζεται και με χειριστηριο ισως βολεψει και αλλους. 1
gkalas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον παμε για τις πρωτες εντυπωσεις.Καταρχας αργησα να το ξεκινησω φιλε Praetorian γιατι αρνουμουν να βγαλω απο την κονσολα το Forza Horizon 2 To τελειωσα και ξεκινησα το D4.Καταρχας να πω οτι ευτυχως που παιζεται με το control γιατι το kinect αποτυγχανει οικτρα να προσφερει εστω μια απλα καλη εμπειρια.Δοκιμασα με kinect και στο μισαωρο ειχε παρει πουλο για να παιξω με το χειριστηριο.Το παιχνιδι οπως ξερεις ειναι ιδιαιτερο και μαλλο δεν ειναι για ολους.Εγω ηθελα να παιξω κατι διαφορετικο γιατι εχω πηξει στα arcades και τις αλλες μαλακιτσες που βγαινουν στις κονσολες και το D4 με εκανε να μη θελω να ξεκολλησω.Το παιχνιδι ειναι τρελο,συμβαινουν περιεργα πραγματα κατα τη διαρκεια της υποθεσης και μεχρι στιγμης μου φαινεται οτι συμμετεχω σε μια πολυ ωραια ταινια.Περισσοτερα τις προσεχεις μερες αλλα η πρωτη εντυπωση ειναι θετικοτατη.Παω να τσακισω το demo του ΕΠΙΚΟΥ Bayonetta 2 και το ξαναπιανω αργα το βραδυ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 .Το παιχνιδι ειναι τρελο,συμβαινουν περιεργα πραγματα κατα τη διαρκεια της υποθεσης ... Καλό αυτό. Ναι, γενικά ο Swery δεν είναι για πολύ κόσμο, ή μάλλον πολλοί θα προσπεράσουν χωρίς να δώσουν την σημασία που θέλει για να απογειωθεί η ιστορία και οι χαρακτήρες σε ένα παιχνίδι του (και αυτό ισχύει κυρίως για το Deadly Premonition - το Spy Fiction ήταν άλλο φρούτο, όχι για τα γούστα μου. Κρίμα πάντως που δηλώνει απογοητευμένος από τις πωλήσεις. Θα περίμενε κανείς με το cult status από το DP -και καθώς το D4 δείχνει να έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από εκεί- να προωθηθεί πολύ περισσότερο το παιχνίδι. (επίσης θα περίμενε κανείς να μη κάνει το ίδιο λάθος και πάει σε αποκλειστικότητα και με την προοπτική αργότερα να έχουμε προχειρογραμμένα ports σε υπόλοιπες consoles και PC - αλλά κάτι θα ήξερε αυτός, και είναι και άλλη συζήτηση αυτή).
gkalas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Είναι φυσιολογικό να μην έχει καλές πωλήσεις. Ο μέσος gamer πλέον ασχολείται με μαλακιτσες και παιχνίδια που θα τον κανουν να ξεκολλήσει απο τη ρουτίνα και είναι κατι το διαφορετικό δε τα αγγίζει.
Millennium Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Οι περισσότερες εντυπώσες από χρήστες για το παιχνίδι είναι θετικές πάντως λίγο που κοίταξα.
HarryGrey Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά με πείσατε, θα παίξω το Deadly Premonition και αργότερα όταν πάρω το one και αυτό. Φαίνονται πολύ ατμοσφαιρικά, και όπως είπατε κι εσείς, θέλω να παίξω κάτι "διαφορετικό" αυτό τον καιρό.
Storm1672 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Gkalas, Deadly Premonition είχες παίξει;Το είχα βάλει στο 360 και ενώ είχε ενδιαφέρον το σενάριο και ατμόσφαιρα, δεν την πάλευα με το τεχνικό κομμάτι. Εδώ είναι καλύτερα τα πράματα; Χειρισμός κλπ;
gkalas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν το εχω παίξει ρε Storm.Στο θέμα γραφικών απλά βάλε στο youtube να δεις πως είναι.Ειναι τιγκα στο alliasing και δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο τα γραφικά αλλά οκ, προσπερνάω. Ο χειρισμός ειναι απλός, χειρίζεσαι εναν κέρσορα και αν θες να πας μπροστά πατας εκεί που σου δείχνει καποια βήματα, κεντραρεις σε σημεία για να τα ψαξεις και άλλα. Να τονίσω οτι με το kinect είναι απλά unplayable.Βασικα Παύλο το κατέβασα γιατί ήθελα κάτι πολυ διαφορετικό και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημενος με το όλο project. Για εναν φίλο που ρωτάει αν είναι κωμωδία, ναι, έχει πολλά κωμικα και τρελά σκηνικά μέχρι στιγμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα