soupatoras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Καλησπερα σας, χρονια μελος αλλα αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ. Εχω το εξης προβλημα που θεωρω πολυ σοβαρο και θα ηθελα τα φωτα σας, Μετακομισα Λυκοβρυση(συνορα με Κηφισια) απο Πειραια, καινουργιο σπιτι οποτε καινουργια γραμμη τηλεφωνου οχι μεταφορα η οτιδηποτε αλλο. Πηγα στον ΟΤΕ για καινουργιο συμβολαιο απο την αρχη με ολα μεσα οπως αναφερω και στον τιτλο. Απαντηση ΟΤΕ δεν υπαχει δικτυο, κουφαθηκα... δηλαδη? τι εννοουνε το 2014 στην Αθηνα δεν μπορω να εχω τηλεφωνο? internet? κτλ? ειναι δυνατον? μου λενε 2-3 μηνες θα παρει αν αδειασει καποιο γραμμη. Ακυρωνουν την αιτηση μου και κανω αλλη καινουργια, ακυρωνεται και αυτη γιατι λεει δεν μπορει να πει Ιντερνετ, ρε λες και ειναι φερεσυχνη η γραμμη? παιρνω τηλ ρωταω οχι μου λενε μια χαρα μαλλον δεν 24αρι δεν μπρω να βαλω μου λενε γιατι βγαζει μεχρι 5 το πολυ και μου το κοβουν αμεσως, καινουργια αιτηση με 4αρι αυτη την φορα μηπως και προχωρησει... μεχρι χθες ολα καλα προχωραει κανονικα το αιτημα σημερα ξαναπερνς τηλ ακυρωθηκε παλι, και δωσανε το κιν μου στους τεχνικους να με παρουν μεσα στην εβδομαδα να μου εξηγησουν, μου λεει η κοπελα του ΟΤΕ οτι να μην ανησυχω το συστημα βλεπει οτι δεν εχει δυκτιο αλλα υπαρχει απλως πρεπει να πανε τεχνικοι εκει για να βαλουν την σωστη γραμμη... Τι να κανω ρε παιδια ποιον να πιεσω για να γινει η δουλεια που να παω να κανω παραπονα? ειλικρινα δεν με νδιαφερει το σταθερο το ιντερνετ θελω για την δουλεια μου και της γυναικας μου... σκεφτομαι μεχρι και να αλλαξω σπιτι που δεν εχω μπει 1 μηνα τωρα. Τα φωτα σας? διαβασα οτι ειναι μια τακτικη αυτη του ΟΤΕ να λεει οτι δεν εχει δικτυο αλλα γιατι? θελουν να χανουν λεφτα? Ευχαριστω για το χρονο σας και συγνωμη για το μεγαλο ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα