vega13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπέρα εχω ενα θεματακι με το wpml οταν το ενεργοποιώ μου βγάζει αυτο το μήνυμα "WPML is missing some records in the languages tables and it cannot fully work until this issue is fixed. Please go to the Αντιμετώπιση προβλημάτων page and click on Fix languages tables to fix this problem.This warning will disappear once this issue is issue is fixed." ξέρει κανείς τι φταίει? Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2014 από vega13
chrism4111 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 καλησπέρα εχω ενα θεματακι με το wpml οταν το ενεργοποιώ μου βγάζει αυτο το μήνυμα "WPML is missing some records in the languages tables and it cannot fully work until this issue is fixed. Please go to the Αντιμετώπιση προβλημάτων page and click on Fix languages tables to fix this problem. This warning will disappear once this issue is issue is fixed." ξέρει κανείς τι φταίει? Απ' οτι λέει μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με την ειαγωγή των πινάκων του wpml... Με λίγο search στο google βρήκα αυτό.. http://wpml.org/forums/topic/wpml-is-missing-some-records-in-the-languages-tables-and-it-cannot-fully-work-2/ Μάλλον το θέμα είναι στην κωδικοποίηση του αρχείου sql του WPML σε σχέση με την κωδικοποιήση της βάσης δεδομένων σου... Απ' οτι λέει πάντως είναι σημαντικό να κρατήσεις backup της βάσης..
vega13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ok σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,θα το κοιτάξω και σου πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα