captnemo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Στο crazysundays του e-shop : http://www.e-shop.gr/adata-classic-c103-32gb-usb30-flash-drive-black-p-PER.331014?sid=1 Αμέσως καλύτερη τιμή στο skroutz 13,82€
BrocasHelm Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Με μέγιστη εγγραφή στα 10 MB/sec με την καμία. Ειδικά όταν έχουν παίξει προσφορές 2 ευρώ παραπάνω σε στικάκια που χτυπάνε 30+ MB/sec εγγραφή για πλάκα.
alani123321 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ως τα 15 ευρώ για 16 η 32 gb ποιο είναι το πιο value stick?
BrocasHelm Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Τώρα δεν ξέρω, αλλά αυτό: http://www.e-shop.gr/adata-dashdrive-uv150-32gb-usb30-flash-drive-red-p-PER.331065 Παίζει συχνά πυκνά σε crazysundays ή newsletter στα 12,90, και όντως αξίζει γιατί τερματίζει το usb2 σε ταχύτητα εγγραφής(usb3 δεν έχω κάτσει να το τεστάρω εκτενώς).
saflom Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ως τα 15 ευρώ για 16 η 32 gb ποιο είναι το πιο value stick? http://www.skroutz.gr/s/4771764/Kingston-DataTraveler-R3-0-G2-16GB.html μετά στα 20 sandisk extreme
rnd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ως τα 15 ευρώ για 16 η 32 gb ποιο είναι το πιο value stick? Νομίζω ότι το έχουμε αναφέρει αμέτρητες φορές. Τα περισσότερα USB Flash Drives που αναφέρονται κάθε τρεις και λίγο είναι σαβούρες. Οποιαδήποτε αγορά USB Flash Drive συμφέρει από το γερμανικό MyMemory, με δωρεάν μεταφορικά και παράδοση με απλό ταχυδρομείο περίπου σε 10 ημέρες. Στο Checkout ισχύει ως συνήθως ο κωδικός DE5 που προσφέρει επιπρόσθετη έκπτωση 5%. Το πιο VFM USB Flash Drive είναι το Lexar JumpDrive S23. Κοστίζει μόλις 10 ευρώ το 1x32GB (20 ευρώ τα 2x32GB). Έχει όμως πλαστικό βύσμα USB 3.0 που δεν φαίνεται και πολύ ανθεκτικό σε καταπονήσεις, αλλά για απλή χρήση είναι εξαιρετική επιλογή, με αρκετά υψηλές επιδόσεις που συνήθως δεν τις φτάνουν ούτε τα USB Flash Drives διπλάσιας τιμής. Αν εξαιρέσεις την άθλια πλαστική κατασκευή του βύσματος, όλοι έχουν μείνει παραπάνω από ικανοποιημένοι από αυτό το εξαιρετικό USB Flash Drive. Ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα USB Flash Drives της αγοράς είναι εδώ και αρκετό καιρό το SanDisk Extreme 3.0. Κοστίζει 15 ευρώ το 1x16GB και 25 ευρώ το 1x32GB. Προφανώς αξίζει να γίνει χρήση του κωδικού DE5 στο Checkout, για επιπρόσθετη έκπτωση 5%. 9
ο κανενας Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Νομίζω ότι το έχουμε αναφέρει αμέτρητες φορές. Τα περισσότερα USB Flash Drives που αναφέρονται κάθε τρεις και λίγο είναι σαβούρες. Οποιαδήποτε αγορά USB Flash Drive συμφέρει από το γερμανικό MyMemory, με δωρεάν μεταφορικά και παράδοση με απλό ταχυδρομείο περίπου σε 10 ημέρες. Στο Checkout ισχύει ως συνήθως ο κωδικός DE5 που προσφέρει επιπρόσθετη έκπτωση 5%. Το πιο VFM USB Flash Drive είναι το Lexar JumpDrive S23. Κοστίζει μόλις 10 ευρώ το 1x32GB (20 ευρώ τα 2x32GB). Έχει όμως πλαστικό βύσμα USB 3.0 που δεν φαίνεται και πολύ ανθεκτικό σε καταπονήσεις, αλλά για απλή χρήση είναι εξαιρετική επιλογή, με αρκετά υψηλές επιδόσεις που συνήθως δεν τις φτάνουν ούτε τα USB Flash Drives διπλάσιας τιμής. Αν εξαιρέσεις την άθλια πλαστική κατασκευή του βύσματος, όλοι έχουν μείνει παραπάνω από ικανοποιημένοι από αυτό το εξαιρετικό USB Flash Drive. Ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα USB Flash Drives της αγοράς είναι εδώ και αρκετό καιρό το SanDisk Extreme 3.0. Κοστίζει 15 ευρώ το 1x16GB και 25 ευρώ το 1x32GB. Προφανώς αξίζει να γίνει χρήση του κωδικού DE5 στο Checkout, για επιπρόσθετη έκπτωση 5%. Το http://www.e-shop.gr/adata-dashdrive-uv150-32gb-usb30-flash-drive-red-p-PER.331065 που ανεφερε ο BrocasHelm δεν ειναι σαβουρα και πιανει ιδιες ταχυτητες με το Lexar JumpDrive S23 32GB, εχει διπλασια ταχυτητα εγγραφης απο αυτην που αναφερουν στην περιγραφη του e-shop. http://usb.userbenchmark.com/Compare/Lexar-JumpDrive-S23-USB-30-32GB-vs-Adata-DashDrive-UV150-USB-30-32GB/1572vs1880 1
runner69 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Νομίζω ότι το έχουμε αναφέρει αμέτρητες φορές. Τα περισσότερα USB Flash Drives που αναφέρονται κάθε τρεις και λίγο είναι σαβούρες. Οποιαδήποτε αγορά USB Flash Drive συμφέρει από το γερμανικό MyMemory, με δωρεάν μεταφορικά και παράδοση με απλό ταχυδρομείο περίπου σε 10 ημέρες. Στο Checkout ισχύει ως συνήθως ο κωδικός DE5 που προσφέρει επιπρόσθετη έκπτωση 5%. Το πιο VFM USB Flash Drive είναι το Lexar JumpDrive S23. Κοστίζει μόλις 10 ευρώ το 1x32GB (20 ευρώ τα 2x32GB). Έχει όμως πλαστικό βύσμα USB 3.0 που δεν φαίνεται και πολύ ανθεκτικό σε καταπονήσεις, αλλά για απλή χρήση είναι εξαιρετική επιλογή, με αρκετά υψηλές επιδόσεις που συνήθως δεν τις φτάνουν ούτε τα USB Flash Drives διπλάσιας τιμής. Αν εξαιρέσεις την άθλια πλαστική κατασκευή του βύσματος, όλοι έχουν μείνει παραπάνω από ικανοποιημένοι από αυτό το εξαιρετικό USB Flash Drive. Ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα USB Flash Drives της αγοράς είναι εδώ και αρκετό καιρό το SanDisk Extreme 3.0. Κοστίζει 15 ευρώ το 1x16GB και 25 ευρώ το 1x32GB. Προφανώς αξίζει να γίνει χρήση του κωδικού DE5 στο Checkout, για επιπρόσθετη έκπτωση 5%. Γιατι το Lexar JumpDrive S23 με αυτο το αθλιο πλαστικο του, δεν ειναι σαβουρα; Προσωπικα δεν το παιρνω για αυτο το λογο. Για να μην φοβαμαι οτι μετα απο 10 βαλε-βγαλε θα μου μεινει στο χερι. 1
rnd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Γιατι το Lexar JumpDrive S23 με αυτο το αθλιο πλαστικο του, δεν ειναι σαβουρα; Προσωπικα δεν το παιρνω για αυτο το λογο. Για να μην φοβαμαι οτι μετα απο 10 βαλε-βγαλε θα μου μεινει στο χερι. Χα χα χα!!! Όντως αυτό το άθλιο πλαστικό βύσμα είναι η χειρότερη σαβούρα που έχω πιάσει στα χέρια μου. Πήρα καμιά δεκαριά από δαύτα και έφτασαν σε 10 ημέρες με απλό ταχυδρομείο, τα μισά από την Ελβετία και τα άλλα μισά από την Ολλανδία. Κάποια από αυτά τα έχουν ήδη ζητήσει και παραλάβει φίλοι, ενώ κάποια θα χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς αποκωδικοποιητές για εγγραφές. Παρά την άθλια αίσθηση του πλαστικού βύσματος, όλοι οι γνωστοί μου έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από τη χρήση. Εάν κυκλοφορούσε και με μεταλλικό βύσμα και τιμή μόλις 1-2 ευρώ μεγαλύτερη, θα ήταν ένα από τα κορυφαία USB Flash Drives της αγοράς. Αυτό το άθλιο πλαστικό βύσμα με έχει κάνει να το βλέπω οριακά. Ίσως να αξίζει να δώσεις περισσότερα χρήματα για να πάρεις κάποιο πιο στιβαρό. Αλλά για χρήση multimedia και PVR σε αποκωδικοποιητή και τηλεόραση είναι κορυφαίο, ιδίως επειδή είναι αρκετά μεγάλης χωρητικότητας και είναι πολύ φθηνό. Επίσης, για περιστασιακή χρήση είναι κορυφαίο, αφού έχει μεγάλη χωρητικότητα και καλές επιδόσεις. Δεν το προτείνω μόνο σε όποιον το θέλει για εντατική καθημερινή χρήση, και ιδίως εάν θέλει να το αφήνει συνεχώς πάνω στο laptop και να το χτυπάει κάθε τρεις και λίγο. Το πλαστικό βύσμα μπορεί και να είναι ανθεκτικό, απλώς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για κακομεταχείριση. Επίσης, το πλαστικό βύσμα πρέπει να είναι κάπως μακρύτερο από το φυσιολογικό, και σε κάποιες θύρες χρειάζεται να μην το τερματίζεις τελείως μέσα στην υποδοχή για να κάνει επαφή. Παρά ταύτα, εξακολουθώ να το συμπαθώ ως προϊόν. Και εάν τύχει και σπάσει από κακομεταχείριση, στο κάτω κάτω της γραφής κάνει μόνο 10 ευρώ, οπότε δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα. Αλήθεια, έχει αναφέρει κανείς ότι του έχει σπάσει το πλαστικό βύσμα; Και κάτω από τι συνθήκες συνέβη αυτό; Γιατί εάν υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν έχει συμβεί, τότε, παρά την άθλια αίσθηση του πλαστικού βύσματος, είναι πολύ καλή επιλογή για οποιαδήποτε χρήση.
captnemo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Για φίλο που παράγγειλα τα συγκεκριμένα Lexar,δεν ήρθαν με το πλαστικό κάλυμμα(που έχω και εγώ),αλλά τέτοια: http://www.lexar.com/products/lexar-jumpdrive-s23-usb3-flash-drive
saxos55 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Για φίλο που παράγγειλα τα συγκεκριμένα Lexar,δεν ήρθαν με το πλαστικό κάλυμμα(που έχω και εγώ),αλλά τέτοια: http://www.lexar.com/products/lexar-jumpdrive-s23-usb3-flash-drive Γουάτ;
mpokwsths Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Το Kingston είναι πολύ ποιοτικό και έχει πολύ καλές ταχύτητες όταν σερβίρεται κρύο http://www.insomnia.gr/topic/527002-usb-30-flash-drive-kingston-dtr30g2-32gb-1990%E2%82%AC/page-2?do=findComment&comment=53417119
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα