Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,

Έχω το samsung ativ book 2 το οποίο από την ημέρα που το αγόρασα ξερυθμίζεται συνέχεια η ώρα . Μπορείτε να βοηθήσετε ? Τό αγόρασα με σπασμένα windows 7 από κατάστημα τεχνικής υποστίρηξης υπολογιστών και δεν μου δίνει λύση .

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει η μπαταρία στη μητρική. Μπες στο BIOS και δες αν πάει καλά εκεί.

Αλλιώς δες κι αυτό.

http://www.sevenforums.com/general-discussion/68530-problem-windows-7-losing-time.html

Δες το post #9. Ίσως να χρεαστεί να κάνεις update το BIOS.

Δημοσ.

λοιπον φιλε μου μπηκα στο bios και η ωρα ειναι και εκει ξερυθμιστη την ρυθμισα αλλα και παλι κραταει για κανα τεταρτο και μετα ξερυθμιζεται . αυριο θα βγαλω την μπαταρια cmos να δω εαν θα φτιαξει . σε περιπτωση που δεν φτιαξει θα απευθυνθω στον κατασκευαστη . η μπαταρια ειναι προσβασιμη χωρις να χαλασει η εγγυηση . καλο βραδυ

Δημοσ.

Αγόρασε και βάλε μια καινούργια μπαταρία αν παλι σου κάνει τα ίδια στο bios δεν κρατάει την ώρα δηλαδή πήγαινε το στο κατάστημα που το αγόρασες, και θα σε παρακαλούσα να μην αναφερθείς ξανά σε πειρατικό υλικό (crack κτλπ) γιατι δεν επιτρέπεται απο τους όρους χρήσης

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγόρασε και βάλε μια καινούργια μπαταρία αν παλι σου κάνει τα ίδια στο bios δεν κρατάει την ώρα δηλαδή πήγαινε το στο κατάστημα που το αγόρασες, και θα σε παρακαλούσα να μην αναφερθείς ξανά σε πειρατικό υλικό (crack κτλπ) γιατι δεν επιτρέπεται απο τους όρους χρήσης

Ωραια τελικα το πηγα στο καταστημα και τελικα εφταιγε μπαταρια

Και δεν αναφερθηκα σε crack αλλα τι περασαν μονο ουτε εδωσα το crack ουτε ειπα το καταστημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...