Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γείτονας σημερα μου εφερε ενα 10΄ (l enovo ideapad s10-2 ) του παιδιου του ωστε να το κανω ενα format και εγκατασταση Windows 7 .Αφου ειχα τελειωσει μεσα σε μια ωρα μαζι με τους οδηγους, πηγα να το πιασω (απο την οθονη) για το βαλω παλι μεσα στην σακουλα.Ενα κρακ ακουστηκε και απο την αριστερη πλευρα  5 ποντους μεσα σπασιμο της οθονη απο επανω μεχρι κατω........

Εμεινα καγκελο ......

Να πω οτι εσπασε το εσωτερικο της οθονης και οχι το γυαλί μπροστα..

Γνωριζει κανενας κοστος αλλαγης της οθονης παιδια μαζι με το ανταλακτικο (για καμια μετχ) και που μπορω να βρω ? Επισης αν θα μπορεσω να την αλλαξω μονος μου η θελει γνωσεις επανω σε ηλεκτρονικα.

Κοιταω και την λυση φυσικα για αγορα καποιου αλλου υπολογιστη μετχ και διαφορετικης μαρκας.

Να αναφερω οτι εχω και ενα 10΄ lg x110 με καλη οθονη αλλα δεν γνωριζω αν ταιριαζουν σαν μοντελα...

Οποιος εχει γνωσεις επανω σε αυτα και θελει να βοηθησει (με πληρωμει φυσικα) ας μου στηλει ενα Π.Μ

Δημοσ.

Οθόνη μπορεις να βρείς στο ebay εχει περίπου 40 euro http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xlenovo+ideapad+s10-2+screen&_nkw=lenovo+ideapad+s10-2+screen&_sacat=0τωρα για την αλλαγή αν δεν μπορείς να το κανεις μονος σου πρέπει να βρείς καποιον

Δημοσ.

Μολις τα κοιτουσα φιλε μου , καλα ειναι  στα 40 ευρω.

Για αλλαγη μονος μου δεν ξερω....αν ηταν δικο μου ξερεις ξεκινας με αλλον αερα,

Παντως αν φιλος μπορει να βοηθησει στην αλλαγη οπως ανεφερα και στο πρωτο ποστ θα το αναβα λαμπαδα.

Τωρα αρχισα να βλεπω και βιντεο με την εργασια αντικαταστασης οθονης...

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν ειναι ιδιαίτερα δύσκολο πάντως αλλα εχει λεπτοδουλειά με τα καλώδια κτλπ και αφου δεν ειναι δικό σου καλο ειναι να μην το ρισκάρεις εσυ ξέρεις βέβαια

Δημοσ.

Φιλος απο το φορουμ εχει το μοντελο  s10-3  και θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανενας αν ταίριαζε με το μοντελο που ψαχνω s10-2.

Δεν ξερω παιδια απο τεχνικα θεματα για αυτο ρωτάω.

Βρηκα διαφορα μονο σε αριστερα - δεξια κουμπι ????το οποιο δεν γνωριζω τι σημαίνει.

Τα pin ειναι τα ιδια 40 ,οπως και η ιντσες 10,1΄.

Δημοσ.

κάποιος πρέπει να το ανοίξει,να δεί τα ακριβή χαρακτηριστικά.. και να την παραγγείλει την οθόνη.

αν δεν το ανοίξει κάποιος να δεί ποιά οθόνη έχει..δεν μπορεί να σου πεί κάποιος με 100% σιγουριά!

Δημοσ.

Δικιο εχεις φιλε μου αλλα ποιος θα το ανοιξει δεν ξερω....

Να το παω σε καταστημα ποσο θα το κρατηση ωστε να βρω οθονη?

Τεσπα πιστευω οτι με αναζητηση στο internet θα βρεθει καποια λυση.

Ααα 10 τηλ εκανα στην αντιπροσωποια της lenovo αλλα τεχνικο δεν μπορεσα να πιασω

Δημοσ.

κάποιος πρέπει να το ανοίξει,να δεί τα ακριβή χαρακτηριστικά.. και να την παραγγείλει την οθόνη.

αν δεν το ανοίξει κάποιος να δεί ποιά οθόνη έχει..δεν μπορεί να σου πεί κάποιος με 100% σιγουριά!

Τελικα το ανοιξα και βρηκα κωδικο LTN101NT02-L01 ... 40 πιν .

Στην αναζητηση τωρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...