Προς το περιεχόμενο

[Ακουστικα] Xiaomi Piston V.2.0, 13,25€ @ pandawill

imvrios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιβεβαιώνω και γώ, πριν απο λίγο ήρθε το mail απο panda με το tracking αλλα λέει κανα μήνα για ελλάδα...δεν θα το ξαναπροτιμήσω το panda...είναι κάπως...αλλά και το meri παρόμοια χάλια μου φάνηκε σύν οτι στην αρχή δοκίμασα εκεί γιατί έλεγε 5 δολλάρια κουπόνι γνωριμίας και όταν πάς να το βάλεις ένα κλικ πριν πληρώσεις, σου πετάει ένα...για πάνω απο 150 δολλάρια παραγγελία...οπότε πλήρες ξενέρωμα και καλύτερα panda στα 13 ευρω 2.1 εκδοση....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδιά κανω και εγω παραγγελία απο μερι ....το free εχετε βάλει για αποστολή ( δηλ την πρωτη επιλογή?)

Ναι.

Εστειλα email στο merimobiles σχετικα με το tracking number που δεν δουλευε. Μου απαντησαν οτι επειδη η παραγγελια ειναι <50$ δεν εχει tracking number και οτι αυτος ο αριθμος που αναγραφοταν ως track. numb. στο email ηταν ο κωδικος αποστολης. 

Ναι.

Εστειλα email στο merimobiles σχετικα με το tracking number που δεν δουλευε. Μου απαντησαν οτι επειδη η παραγγελια ειναι <50$ δεν εχει tracking number και οτι αυτος ο αριθμος που αναγραφοταν ως track. numb. στο email ηταν ο κωδικος αποστολης. 

Δεν έχεις πάρει tracking από postnl δηλαδή;

έρχεται με tracking

pandawill <[email protected]>       Good day!
We have posted your order by (Order ID:XXXXXXXX) reg. post office on 2014-08-27 21:49:32. the tracking number is RIXXXXXXXXXCN. It will takes around 29 working days +/- .You could track it on http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp. sorry, as post office always update the shipping after 4 days dispatched, so plz wait for more days and check it by then. You are welcome to write your shopping experience onhttp://www.pandawillforum.com/forumdisplay.php?fid=24
or leave a review on our site. Thanks again for shopping with us.

Δεν έχεις πάρει tracking από postnl δηλαδή;

Με hongKong Post εφυγε το δικο μου. Οπως κατσει καθε φορα και δεν καταλαβαινω κιολας αυτο το παιχνιδακι με τις μεταφορικες που τις αλλαζουν καθε μερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...