Storm_xak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Επιβεβαιώνω και γώ, πριν απο λίγο ήρθε το mail απο panda με το tracking αλλα λέει κανα μήνα για ελλάδα...δεν θα το ξαναπροτιμήσω το panda...είναι κάπως...αλλά και το meri παρόμοια χάλια μου φάνηκε σύν οτι στην αρχή δοκίμασα εκεί γιατί έλεγε 5 δολλάρια κουπόνι γνωριμίας και όταν πάς να το βάλεις ένα κλικ πριν πληρώσεις, σου πετάει ένα...για πάνω απο 150 δολλάρια παραγγελία...οπότε πλήρες ξενέρωμα και καλύτερα panda στα 13 ευρω 2.1 εκδοση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 29 εργάσιμες λέει στο mail, lol Έχει ήδη ξεκινήσει το κολύμπι ο κινέζος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaico Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 παιδιά κανω και εγω παραγγελία απο μερι ....το free εχετε βάλει για αποστολή ( δηλ την πρωτη επιλογή?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 παιδιά κανω και εγω παραγγελία απο μερι ....το free εχετε βάλει για αποστολή ( δηλ την πρωτη επιλογή?) Ναι. Εστειλα email στο merimobiles σχετικα με το tracking number που δεν δουλευε. Μου απαντησαν οτι επειδη η παραγγελια ειναι <50$ δεν εχει tracking number και οτι αυτος ο αριθμος που αναγραφοταν ως track. numb. στο email ηταν ο κωδικος αποστολης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaico Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Σε ευχαριστώ φίλε προχωραω σε confirm α χρώμα επελεξα καφέ ...αν και δεν νομίζω να εχει άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ναι. Εστειλα email στο merimobiles σχετικα με το tracking number που δεν δουλευε. Μου απαντησαν οτι επειδη η παραγγελια ειναι <50$ δεν εχει tracking number και οτι αυτος ο αριθμος που αναγραφοταν ως track. numb. στο email ηταν ο κωδικος αποστολης. Δεν έχεις πάρει tracking από postnl δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Έφυγε και το δικό μου από panda αλλά χωρίς tracknumber , με απλο Airmal By China Post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 έρχεται με tracking pandawill <[email protected]> Good day! We have posted your order by (Order ID:XXXXXXXX) reg. post office on 2014-08-27 21:49:32. the tracking number is RIXXXXXXXXXCN. It will takes around 29 working days +/- .You could track it on http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp. sorry, as post office always update the shipping after 4 days dispatched, so plz wait for more days and check it by then. You are welcome to write your shopping experience onhttp://www.pandawillforum.com/forumdisplay.php?fid=24, or leave a review on our site. Thanks again for shopping with us. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μου φαίνεται είναι αναλόγως τις ορέξεις τους.....Γιατί και σε εμένα δεν μου έστειλαν tracking number από το pandawill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias1982 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 έρχεται με tracking και εμενα με tracking τα στελνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 όσοι πήρατε tracking number από panda , η παραγγελία σας ξεπερνά τα 20$ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δεν έχεις πάρει tracking από postnl δηλαδή; Με hongKong Post εφυγε το δικο μου. Οπως κατσει καθε φορα και δεν καταλαβαινω κιολας αυτο το παιχνιδακι με τις μεταφορικες που τις αλλαζουν καθε μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias1982 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 όσοι πήρατε tracking number από panda , η παραγγελία σας ξεπερνά τα 20$ ? Εμένα τα ξεπερνάει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εγώ παράγγειλα από Ibuygou 11/8, παρέλαβα σήμερα. Τα αυθεντικά. http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_piston_earphone_updated_version_brown-5708.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Το meri μου έδωσε tracking με DHL στο email επιβεβαίωσης. Ελπίζω να μην είναι μούφα και να έρθουν γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις