trabakoulas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Κι εγώ στην Μαίρη την έριξα την παραγγελία 24-8 ordered, 26-8 shipped ελπίζουμε για το καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moses Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το αστειο ειναι οτι το meri τα ειχε εδω κ καιρο σε αυτη την τιμη. Ξαφνικα βγαινει η προσφορα του panda κ πανε ολοι κ παραγγελνουν απο meri λογω κακης φημης του πρωτου. Sent from my U9200 using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Κι εγώ στην Μαίρη την έριξα την παραγγελία 24-8 ordered, 26-8 shipped ελπίζουμε για το καλύτερο Μη λες αυτό το όνομα εδώ μέσα. Ειδικά στην ίδια πρόταση με τη λέξη παραγγελία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euromaster Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Χαχαχα, οχι ρε συ, ενταξει ειπαμε, προσωπικα εγω εψαχνα καλα ακουστικα ψειρες, αγορασα τα MH1, αλλα λογω βαρος, δεν μου εκαναν και εμαθα απο αυτο το thread τα Xiomi, ποιο πριν δεν τα γνωριζα και θεωρω οτι και οι περισσοτεροι ετσι σκεφτηκαν και προχωρησαν στην συγκεκριμενη αγορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το αστειο ειναι οτι το meri τα ειχε εδω κ καιρο σε αυτη την τιμη. Ξαφνικα βγαινει η προσφορα του panda κ πανε ολοι κ παραγγελνουν απο meri λογω κακης φημης του πρωτου. Sent from my U9200 using Insomnia Βασικά εγώ προσωπικά αγνοούσα εντελώς την ύπαρξη αυτού του handsfree Κι ευχαριστώ τον ts, γιατί αλλιώς θα την αγνοούσα μάλλον ακόμα Κάπως έτσι έγινε φαντάζομαι και για τους περισσότερους.. Από meri είχα παραγγείλει και το powerbank και ήταν original οπότε είπα να την κάνω από εκεί την παραγγελία και βλέπουμε Μη λες αυτό το όνομα εδώ μέσα. Ειδικά στην ίδια πρόταση με τη λέξη παραγγελία.χαχα, στην αρχή λεώ είνα ιinside joke αυτό; δεν το σκέφτηκα καν, τώρα πήγε κάπου το μυαλό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Έχει αφήσει εποχή η Μαίρη στο παρόν subforum. Καλή της ώρα σε όποια τροπική παραλία κι αν λιάζεται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Έδωσα κι εγώ παραγγελία από merimobiles τελικά στα 15€. Πιστεύω αξίζει η διαφορά της τιμής από το Pandawill και λόγω φήμης του καταστήματος και λόγω αναφορών ότι στέλνει την 2.1 version σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εγώ έριξα την παραγγελία από panda χωρίς να διαβάσω όλα τα σχόλια και τώρα ξενερώνω με αυτά που γράφονται :/ Και φυσικά ακόμη δεν έχουν τα στείλει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proklos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εγώ έριξα την παραγγελία από panda χωρίς να διαβάσω όλα τα σχόλια και τώρα ξενερώνω με αυτά που γράφονται :/ Και φυσικά ακόμη δεν έχουν τα στείλει Το ίδιο κι εγώ φίλε παόκι. Στις 24 τα παράγγειλα και ...ούτε φωνή ούτε ακρόαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickos vl. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω αν η πρώτη έκδοση των ακουστικών έχει αισθητή διαφορά απο την επόμενη αλλά βρήκα αυτό το ελληνικό site που τα έχει https://www.minya.gr/accessories/xiami_piston_earphone το οποίο με την ευκαιρία έχει και τα γνωστά android mini pc --Minix--- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά βγαίνουν σε 2 χρώματα; Στην παραγγελία στο μέρι έχει none και brown. Όλα καφετί δεν είναι τα 2.1; Μήπως το none είναι κανένα ασημί πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
de_thymamai Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εμένα πάλι από pandawill παραγγελία στις 25/08, σήμερα μου στείλανε tracking number με Singapore Post... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 @arxaggelosΚανονικά ένα χρώμα είναι, αυτό το καφέ-χρυσαφί-σαμπανιζέΣε ασημί κάπως έβγαινε η έκδοση IF, η οποία όμως δε νομίζω ότι κυκλοφορεί πλέον κάπου, ήταν limitedΔε νομίζω ότι θα στείλουν κάτι άλλο, αλλά εγώ στην παραγγελία άφησα την επιλογή none έτσι για τη φάση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proklos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εμένα πάλι από pandawill παραγγελία στις 25/08, σήμερα μου στείλανε tracking number με Singapore Post... κι εμένα τελικά πριν από λίγο μου ήρθε mail με το tracking number, ...άντε να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Επειδή έχω πρόβλημα με το PayPal, υπάρχει κάνεις καλός συνανθρώπους από Θεσσαλονίκη να με πάρει ένα ζευγάρι; Εάν όχι, Καλή καρδιά δεν πειράζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις