Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος!

Αν θέλω 2 ζευγάρια πρεπει να κάνω 2 διαφορετικές παραγγελίες για να εχω το κουπόνι και στα 2.

Μπορώ να το κάνω αυτό άραγε?

Λογικά ναι. Με δύο ζευγάρια στην ίδια παραγγελία βγαίνει σύνολο $39, ενώ με δύο διαφορετικές παραγγελίες από ένα ζευγάρι, βγαίνει σύνολο $32.

Παρατήρησα επίσης ότι ίσως χρειαστεί να επιλέξετε πρώτα "Registered Air Mail From China (accessories only)", update cart και μετά "Registered Air Mail From China", για να μπουν τα σωστά μεταφορικά.

Δεν έχω αγοράσει από το XiaomiShop, οπότε δεν ξέρω τι παίζει σίγουρα.

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι με έπιασε και παρήγγειλα 2! ΧΑΧΑΧα

Ένα απο το xiaomishop που βγήκε 13.88 € 

και ένα από geekbuying μαζί με το powerbank 26,57 €, άρα το powerbank μου βγήκε 13€!  :-D

Είμαι ήδη κάτοχος αυτά τα θέλω για δωράκια! :P

Δημοσ.

Εμένα στην αρχή μου έδειχνε μεταφορικά 6 δολάρια όπως επέλεξα αλλά στο τέλος το άλλαξε μόνο του και με χρέωσε 13.5 ..τους έστειλα μυνημα να μου τα επιστρέψουν ή να την ακυρώσουν και βλέπουμε.. Οπότε λίγο προσοχή εκεί που βάζεις μεταφορικά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερωτηση.. ειναι καλυτερα σε ποιοτητα τα μεταλλικα? επισης υπαρχει αλλο thread για τα απλα στα 8 dollaria. υπηρχαν και τα μεταλλικα ποτε σε αυτην την τιμη?

Δημοσ.

Ερωτηση.. ειναι καλυτερα σε ποιοτητα τα μεταλλικα? επισης υπαρχει αλλο thread για τα απλα στα 8 dollaria. υπηρχαν και τα μεταλλικα ποτε σε αυτην την τιμη?

Για τα απλα το thread ειναι εδω.

Απο τα λιγα που εχω διαβασει παιζουν σχεδον ιδια.

Εγω ακομα τα περιμενω αλλα φοβαμαι μην παιχτηκε τιποτα οσο ελειπα για διακοπες χριστουγεννων.

Δημοσ.

τα μεταλλικα μου εκατσαν καλυτερα στο ματι.. και οχι τπτ αλλο, εχω τα ΜΗ1 της sony και ακουω οτι τα piston ειναι καλυτερα και ηθελα να τα δοκιμασω. και τα σονυ εχουν αλουμινενιο housing και δεν θελω τις πλαστικουρες παλι..

Δημοσ.

τα μεταλλικα μου εκατσαν καλυτερα στο ματι.. και οχι τπτ αλλο, εχω τα ΜΗ1 της sony και ακουω οτι τα piston ειναι καλυτερα και ηθελα να τα δοκιμασω. και τα σονυ εχουν αλουμινενιο housing και δεν θελω τις πλαστικουρες παλι..

Όταν με το καλό πάρεις και τα piston, πες και εσύ τη γνώμη σου. Εγώ περιμένω τα απλά από μέρα σε μέρα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

προσπαθώ να βάλω στο καλάθι του banggood ένα σετ,για να ψωνίσω μαζί και το band, και δεν το δέχεται με τίποτα σε 3 διαφορετικούς browsers.

το κάνει και σε εσάς? 

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα ενεργό κουπόνι τώρα? Χωρίς κουπόνι είμαι για geekbuying με sg post. Θέλω 2 κομμάτια άρα 40$

Δημοσ.

Παραγγελία στις 5 , στο σύστημα φαίνεται ότι έφυγαν στις 8 και από τότε είναι στο despached to overseas..Θα περιμένω πολύ ακόμα; :fear:

Δημοσ.

Παραγγελία στις 5 , στο σύστημα φαίνεται ότι έφυγαν στις 8 και από τότε είναι στο despached to overseas..Θα περιμένω πολύ ακόμα; :fear:

Μπορει. Γινεται χαμος στα ταχυδρομεια.
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλησπέρα στους συμφορουμίτες, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σε κάτι λιγότερο απο 3,5 ώρες το pandawill θα έχει προσφόρα  για ακόμα μια φορά τα xiaomi piston σε άσπρο χρώμα στα 13.99 $. Link.png Site: pandawill offer

Καλημέρα.

Εγω γιατί τα βλέπω με Special Price στα $16.99 ?

Και κουπονάκι δεν παίρνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...