Προς το περιεχόμενο

[Ακουστικα] Xiaomi Piston V.2.0, 13,25€ @ pandawill

imvrios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ημερομηνία αποστολής: 03/10/2014

Hμερομηνια παραλαβης τοπικου καταστηματος ΕΛΤΑ: 29/10/2014

Πηγα σημερα 11/11/2014 μονος μου και το πηρα, ουτε ειδοποιηση ουτε ΤΙΠΟΤΑ δεν ειχα παραλαβει! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα δικα μου μυριζουν το κλασσικο αρωμα που εχουν οι περιφημες σοκολατες Κινας.  B)

Οσοι λετε για το μπασο, κοιταξτε τα λαστιχακια....βαλτε τα πιο μικρα, τα πιο μεγαλα, oτι σαν κανει εσας τελος παντων! Αμα δεν μπει καλα στην τρυπα, δεν γινεται δουλεια! :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απαράδεκτο

Έριξες κάνα καντήλι τουλάχιστον στους αργόσχολους;

Τα μισά που δεν ήρθαν χαλαρά "χάθηκαν" στα ΕΛΤΑ

Τα υπόλοιπα στο China post

Και την πληρώνουν τα καταστήματα

• Like 1

Χμμμμ …

http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-High-Quality-100-Original-XIAOMI-3-Upgrade-Piston-Headphone-Earphone-with-Remote-Mic-For/1516547473.html

Για αυτά δε λέτε ?

Τα ίδια δεν είναι ?

Αν ναι τότε είναι σήμερα σε προσφορά

8,40

Αλλά μη σας πάρω στο λαιμό μου

Tα παρηγγειλα κι εγω, ο κωδικος ακομα ισχυει

Oυτε ενα μηνα δεν κανανε  B)

Τα ακουστικα που παρελαβα απο πανταγουιλ ειναι τα αυθεντικα 2.1 με το χαρτακι με το QR code. 

Παιζουν πολυ ωραια, αισθανομαι τυψεις που τα πληρωσα μονο 11.5 ευρω να πω την αληθεια. Στο ΝΟΤΕ 3 τα κουμπακια παιζουν πανω κατω η ενταση κι οχι μπρος πισω στην πλευλιστ. 

Τωρα οποιος θελει εδω και τωρα και γκρινιαζει για αναμονες κλπ,υπαρχει και ο κωτσοβολος με τα παμπλικ που με αυτα τα λεφτα δεν αγοραζεις τιποτα.

Αν περισσεύουν απο κάποιον ενα ζευγάρι 2.1 και μένει Αθήνα ενδιαφέρομαι για αγορά, ας μου στείλει ενα π.μ. Συγγνώμη για το off topic.

Τελικά παιδιά αυτή τη στιγμή από που συμφέρει η παραγγελία τους;
Στο pandawill μόνο στα λευκά περνάει το κουπόνι
Για τα μαύρα/καφέ μπορούμε να τα παραγγείλουμε από κάπου σε παρόμοια τιμή;
Ευχαριστώ

Παραγγελία 3/10 από eBay , 9/10 τα έστειλαν και έφτασαν μαζί με τη xiaomi 10400 mAh μπαταρία που παρήγγειλα στις 17 Οκτωβρίου! Καταπληκτικά τα ακουστικά(με πολύ δυνατό μπάσο),δεν παίζει να είναι ψεύτικα , είδα το unboxing στο YouTube και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά(+ η ωραία μυρωδιά που έχουν όλα) και η Εταιρία τα έστειλε μαζί με τη μπαταρία...

Παραγγελία 3/10 από eBay , 9/10 τα έστειλαν και έφτασαν μαζί με τη xiaomi 10400 mAh μπαταρία που παρήγγειλα στις 17 Οκτωβρίου! Καταπληκτικά τα ακουστικά(με πολύ δυνατό μπάσο),δεν παίζει να είναι ψεύτικα , είδα το unboxing στο YouTube και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά(+ η ωραία μυρωδιά που έχουν όλα) και η Εταιρία τα έστειλε μαζί με τη μπαταρία...

link please...

• Like 1

Παιδιά σόρρυ για το κάπως off topic ,αλλά είχε κανείς άλλος νέα από το merimobiles? Ο αδερφός μου τα παρήγγειλε 10/9 και shipped 12/9 . Είχε ανοίξει dispute και η διορία που του έδωσε το paypal είναι μέχρι 16/11 .

Έτσι απο περιεργια δηλαδή.

Παραγγελία από merimobiles 2 powerbank και 3 λευκά/ασημί piston στις 7/10, τα έστειλαν 10/10 και παρέλαβα 7/11, με Netherland Post που υποτίθεται έχει 9-16 μέρες για παραλαβή! Οπότε όσοι παραγγέλνετε με Singapore Post κάντε τους υπολογισμούς! Η προηγούμενη παραγγελία μου για τα καφέ/χρυσά με Singapore Post πήγε πάνω από 40 μέρες! Αν δεν έχετε υπομονή μην παραγγέλνετε, αν παραγγείλετε όμως θα σας έρθουν τα πράγματα, με τρελή καθυστέρηση αλλά θα έρθου! Eκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και μιλάω πάντα για το merimobiles!

link please...

http://m.ebay.com/itm/121409656102?_mwBanner=1Από αυτόν πήρα τα headset.Τη μπαταρία την αγόρασα από το geekbuying , την είχε σε προσφορά κάτι λιγότερο από 23$ , αλλά το link δεν δουλεύει τώρα (με βγάζει στην Αρχική σελίδα).

Καλημέρα, μετά από μια μέρα χρήσης, είμαι ευχαριστημένος με τα ακουστικά, βγάζουν εξαιρετικό ήχο γενικά, τα δοκίμασα και σε κάνα 2 flac.όλα ωραία δεν λυπάμαι τα 14 ευρα

Καλημέρα, μετά από μια μέρα χρήσης, είμαι ευχαριστημένος με τα ακουστικά, βγάζουν εξαιρετικό ήχο γενικά, τα δοκίμασα και σε κάνα 2 flac.όλα ωραία δεν λυπάμαι τα 14 ευρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...