Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2ο ζευγάρι από Pandawill. Έβαλα το κουπόνι και κάτι πόντους που είχα από αγορά κινητού και τα πήρα 12 ευρά :P Ακόμη μια φορά παρέλαβα κανονικά (μάλιστα αυτή τη φορά με Postnl και tracking) την 2.1 έκδοση. Merimobiles που αναφέρθηκε μακριά κάτι παίζει τους τελευταίους 2 μήνες και έχει πάρει τον κατήφορο.

Δημοσ.

2ο ζευγάρι από Pandawill. Έβαλα το κουπόνι και κάτι πόντους που είχα από αγορά κινητού και τα πήρα 12 ευρά :P Ακόμη μια φορά παρέλαβα κανονικά (μάλιστα αυτή τη φορά με Postnl και tracking) την 2.1 έκδοση. Merimobiles που αναφέρθηκε μακριά κάτι παίζει τους τελευταίους 2 μήνες και έχει πάρει τον κατήφορο.

sorry πιο κουπόνι έβαλες και δουλεύει;

γιατί το PANDA2014 δεν δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό

EDIT:

Επίσης merimobiles δεν έχω παραλάβει ακόμα από 24/8 κι έχω κάνει claim

Το meri απάντησε στο paypal στο claim δίνοντας ένα tracking number HK2014082**** το οποίο νομίζω δεν ανήκει σε καμία εταιρία και δεν είναι trackable γενικά. Ισχύει; Ή κάνω κάπου λάθος;

Μου το είχε στείλει και στο email μου το meri στις 26/8 λέγοντάς μου ότι έγινε shipped η παραγγελία μου (και καλά).

Δημοσ.

Ναι αυτός ο αριθμός που δίνει το Meri είναι σαν αριθμός παραγγελίας.... Δεν μπορείς να το κάνεις track πουθενά... (απορώ για ποιο λόγο το έδωσαν στο claim....)

Εμένα σήμερα μετά από 32 μέρες στο αεροδρόμιο του Πεκίνου εμφανίστηκε αλλαγή ότι έφτασαν Ελλάδα...

Πάντως το dispute θα το κάνω (κι ας μείνει αχρείαστο) γιατί μέχρι να μου έρθουν θα έχουν περάσει σίγουρα οι 45 μέρες και μετά αν τυχόν δεν έρθουν θα μου κάνουν τον κινέζο (no pun intended) .

Είμαι ήδη στις 38 μέρες... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αυτός ο αριθμός που δίνει το Meri είναι σαν αριθμός παραγγελίας.... Δεν μπορείς να το κάνεις track πουθενά... (απορώ για ποιο λόγο το έδωσαν στο claim....)

Το δώσανε για να μου πετάξουν το μπαλάκι

Πρέπει να απαντήσω εγώ θεωρητικά τώρα

"PayPal requests more information from the buyer to resolve the issue. If the buyer doesn't respond within the allotted timeframe, we close the case and restore funds to the rightful owner."

"What happens next

Please review the information and let us know how you would like to proceed.

If you've resolved this problem, you can cancel this claim at any time.

If you received the item but it's not as described by the seller, you can change the reason for your claim."

Το περίεργο είναι ενώ έχει και κουμπί "Respond" στο resolution center απλά με πετάει στη σελίδα του case όπου αναφέρονται και τα παραπάνω

Οπού μπορώ δηλαδή απλά να ακυρώσω το claim ή να αλλάξω τον λόγο για το claim

Δηλαδή δεν βλέπω που μπορώ να γράψω κάτι σαν απάντηση. Μπορεί να βοηθήσει κανείς παιδιά;

Επεξ/σία από trabakoulas
Δημοσ.

Εμένα σήμερα μετά από 32 μέρες στο αεροδρόμιο του Πεκίνου εμφανίστηκε αλλαγή ότι έφτασαν Ελλάδα...

Πάντως το dispute θα το κάνω (κι ας μείνει αχρείαστο) γιατί μέχρι να μου έρθουν θα έχουν περάσει σίγουρα οι 45 μέρες και μετά αν τυχόν δεν έρθουν θα μου κάνουν τον κινέζο (no pun intended) .

Είμαι ήδη στις 38 μέρες... 

Μην βιάζεσαι αφού μπορείς μέχρι και τη 45η μέρα να κάνεις dispute. Εμένα ας πούμε έφτασαν ακριβώς τη 45η μέρα απο τη στιγμή που έκανα τη παραγγελία. Ήμουν έτοιμος να κάνω dispute και ευτυχώς ήρθε μετά απο λίγο και δεν χρειάστηκε.

Δημοσ.

sorry πιο κουπόνι έβαλες και δουλεύει;

γιατί το PANDA2014 δεν δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό

EDIT:

Επίσης merimobiles δεν έχω παραλάβει ακόμα από 24/8 κι έχω κάνει claim

Το meri απάντησε στο paypal στο claim δίνοντας ένα tracking number HK2014082**** το οποίο νομίζω δεν ανήκει σε καμία εταιρία και δεν είναι trackable γενικά. Ισχύει; Ή κάνω κάπου λάθος;

Μου το είχε στείλει και στο email μου το meri στις 26/8 λέγοντάς μου ότι έγινε shipped η παραγγελία μου (και καλά).

To PANDA2014 δουλεύει κανονικότατα...σήμερα παρήγγειλα ένα ζευγάρι για φίλο. Αλλά αν για κάποιον περίεργο λόγο δεν σου δουλεύει κάπου πήρε το μάτι μου σε newsletter τα ασημί με 17.99 δολάρια (με κουπόνι thanks) δλδ κάπου 14.50€... 

Δημοσ.

To PANDA2014 δουλεύει κανονικότατα...σήμερα παρήγγειλα ένα ζευγάρι για φίλο. Αλλά αν για κάποιον περίεργο λόγο δεν σου δουλεύει κάπου πήρε το μάτι μου σε newsletter τα ασημί με 17.99 δολάρια (με κουπόνι thanks) δλδ κάπου 14.50€... 

Sorry , this coupon code was not applied!

Τι μπορεί να κάνω λάθος ρε παιδιά;

Δημοσ.

Sorry , this coupon code was not applied!

Τι μπορεί να κάνω λάθος ρε παιδιά;

Σίγουρα κάνεις κάτι λάθος, έτσι από περιέργεια ξαναπήγα και έπαιξε το κουπόνι κανονικά     PANDA2014     ....  copy-paste και apply...αλλιώς δοκίμασε να διαγράψεις τα cookies,βγες απο το account σου αν είσαι μέσα, μπας και ξεκολλήσει... στην τελική βάλε κωδικό κουπονιού thanks

Δημοσ.
Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα αλλα πολυ χωμα η τιμη για να ειναι γνησια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.pandawill.com/original-xiaomi-new-version-inear-earphone-35mm-stereo-earphone-with-mic-control-talk-p93814.html

17,99$ = 14,30 ευρώ το ένα βγαίνει

Επεξ/σία από gr234567
Δημοσ.

Μολις παρελαβα απο pandawill αποστολη 18/9

Εντυπωσεις,ομορφα κατασκευαστικα δεν ειναι τυχαιο που πηραν βραβειο design 2014 http://exhibition.ifdesign.de/entrydetails_en.html?beitrag_id=124136 μυριζουν σοκολατα οντως!

Στα μειον ,τα συγκρινα/δοκιμασα σε Note 3 με τα γνησια ακουστικα απο S3 και Νote3  και τα μπασα του ειναι υποδεεστερα,δυστυχως.

Το θετικο ειναι οτι παρολο που τα πριμα ειναι εντονα δεν <τσιριζουν> σε μεγαλες εντασεις

H μεγαλη εκπληξη ειναι οτι τα ακουστικα απο S3 ειναι καλυτερα ολων σε αποδοση, στα δικα μου αυτια παντα.

Θα τα τσεκαρω και απο αλλες πηγες ηχου γιατι μου κανει εντυπωση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...