zaico Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Απο merimobiles shipped 29 Αυγούστου και δεν έχω παραλάβει .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αυτά είναι άλλα? http://www.pandawill.com/original-xiaomi-new-version-inear-earphone-35mm-stereo-earphone-with-mic-control-talk-p93814.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αυτά είναι άλλα? http://www.pandawill.com/original-xiaomi-new-version-inear-earphone-35mm-stereo-earphone-with-mic-control-talk-p93814.html Γράφει ότι είναι τα 2, απλά διάβασα ότι τα έβγαλαν σε αλλά χρώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 τα δοκιμασα και δεν ειναι κατι το τρομακτικο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 τα δοκιμασα και δεν ειναι κατι το τρομακτικο...Φυσικό είναι. Αν έχεις ακούσει καλύτερα ακουστικά. Ελπίζω να έπαιζες 320kbps μουσική και άνω για να έχεις μια έγκυρη άποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Tα παρηγγειλα κι εγω, ο κωδικος ακομα ισχυει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordelesar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μόλις τα παρέλαβα κιεγώ από το pandawill. Μπορώ να δω κάπως ποια έκδοση είναι και αν είναι αυθεντικά? Μου φαίνονται αρκετά προσεγμένα, αλλά δεν μυρίζουν σοκολάτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chieftakos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ...και μένα μόλις μου ήρθαν πρωί πρωί απο pandawill ...εμένα μυρίζουν σαν τυροκαυτερη ,γιατί σοκολάτα δεν τη λες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσίευση σήμερα, 02:05 Μόλις τα παρέλαβα κιεγώ από το pandawill. Μπορώ να δω κάπως ποια έκδοση είναι και αν είναι αυθεντικά? Μου φαίνονται αρκετά προσεγμένα, αλλά δεν μυρίζουν σοκολάτα Είπαμε να αδράξεις τη μέρα! μπράβο.. από 00:00 και μετά απότι βλέπω ούτε λεπτό χαμένο τα ΕΛΤΑ εκεί που μένεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordelesar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Είπαμε να αδράξεις τη μέρα! μπράβο.. από 00:00 και μετά απότι βλέπω ούτε λεπτό χαμένο τα ΕΛΤΑ εκεί που μένεις Εδώ που μένω ήταν 10πμ όταν πόσταρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikbour Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μου ήρθαν αλλά λόγω Lenovo κινητού δεν είναι συβατά (γνωστή "παραξενιά" της Lenovo). Είναι λοιπόν αχρησιμοποίητα, αλλά δεν μου κάνουν. Είναι όντως πολύ καλά, αλλά δεν τα θέλω σαν ακουστικά αλλά σαν handsfree. Αν ενδιαφέρεστε P.M. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 so τα ακουστικα δουλευουν στον δικαρτο κινεζο μου αλλα δεν δουλευουν στο pc. ερωτηση: Τι ανταπτορα παιρνω; thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μου ήρθαν αλλά λόγω Lenovo κινητού δεν είναι συβατά (γνωστή "παραξενιά" της Lenovo). Είναι λοιπόν αχρησιμοποίητα, αλλά δεν μου κάνουν. Είναι όντως πολύ καλά, αλλά δεν τα θέλω σαν ακουστικά αλλά σαν handsfree. Αν ενδιαφέρεστε P.M. Καλημέρα, θα με ενδιέφεραν, σου στέλνω pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Και εμένα ήρθαν τώρα. Shipped 2/9/2014 Αγορά 30/8/2014 Ήρθαν ακριβώς τη μέρα που έληγε η προθεσμία για να κάνω dispute στο paypal. so τα ακουστικα δουλευουν στον δικαρτο κινεζο μου αλλα δεν δουλευουν στο pc. ερωτηση: Τι ανταπτορα παιρνω; thanks Laptop ή σταθερός είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Έχουν πει παιδιά ( εδώ στο insomnia) πως με αυτό από ebay http://www.ebay.com/itm/200955431955?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT λύνονται τα προβλήματα συμβατότητας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις