Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν παρέλαβε κάνεις από Ηράκλειο Κρήτης και δεν του άρεσαν ας στείλει ένα π.μ :P

Δε θέλω να σε στεναχωρησω αλλά οποιος απο εμάς παρέλαβε ήδη, παραγγειλε και δεύτερο η τρίτο. Θα είχα παραγγείλει και εγώ τρίτο αλλά ψάχνω τη special έκδοση IF.

• Like 2
Δημοσ.

Δε θέλω να σε στεναχωρησω αλλά οποιος απο εμάς παρέλαβε ήδη, παραγγειλε και δεύτερο η τρίτο. Θα είχα παραγγείλει και εγώ τρίτο αλλά ψάχνω τη special έκδοση IF.

Ξέρω για τι iems μιλάμε, αν και έχω και 4 recabled mh1, το θέμα είναι ότι μου γυάλισαν τα pistons με την εμφάνιση τους και ένας μήνας από merimobiles δείχνει αιώνας(για αυτό ψάχνω αν υπάρχει κάποιος xD).

Υ.Γ Έπρεπε να είχα πάρει την IF version όταν κυκλοφορούσε. 

Δημοσ.

Επειδή αν παραγγείλω θα ήθελα να έχει tracking, τελικά τι παίχτηκε με meri και panda ; σας έδωσα tracking ; Στο panda έχει επιλογή με 1,5 δολλάριο παραπάνω να πάρεις registered airmail china post που λογικά έχει tracking και πάλι βγαίνει φθηνότερο οριακά από το merimobile.

Δημοσ.

Επειδή αν παραγγείλω θα ήθελα να έχει tracking, τελικά τι παίχτηκε με meri και panda ; σας έδωσα tracking ; Στο panda έχει επιλογή με 1,5 δολλάριο παραπάνω να πάρεις registered airmail china post που λογικά έχει tracking και πάλι βγαίνει φθηνότερο οριακά από το merimobile.

Το μέρι δεν δίνει τράκινγκ για τέτοια ποσά. Κι εγώ αναρωτιόμουν αλλά δεν.

Δημοσ.

Αλήθεια ε ; Το geekbuying απ' όπου πήρα το power bank μια χαρά μου έδωσε και ήταν αντίστοιχο το ποσό πάνω κάτω.

Για το panda λοιπόν, σας έδωσε tracking με δωρεάν τα μεταφορικά ή πρέπει να πληρώσεις το 1,5 δολλάριο παραπάνω για να πάρεις ;

Εντάξει δεν είναι πολλά αλλά γιατί να τα δώσω τζάμπα αν δεν χρειάζεται.

Δημοσ.

τα περισσότερα κινεζομάγαζα το tracking στο προσθέτουν αυτόματα και δωρεάν μόλις η παραγγελία σου ξεπεράσει ένα ποσό (συνήθως 20-25 $).

Σε αντίθετη περίπτωση , είναι δική σου επιλογή να το προσθέσεις με μια μικρή επιβάρυνση.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,εχω τα ακουστικα sony mdr xb21ex τα οποια τα χω βολευτει απιστευτα,αλλα διαβαζοντας αυτο το thread με κατελαβε το καταναλωτικο μου  δαιμονιο :P  Τα θεωρειτε καλυτερα απο τα sony?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...