ShadowSora94 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αν παρέλαβε κάνεις από Ηράκλειο Κρήτης και δεν του άρεσαν ας στείλει ένα π.μ
nutrialex Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αν παρέλαβε κάνεις από Ηράκλειο Κρήτης και δεν του άρεσαν ας στείλει ένα π.μ Δε θέλω να σε στεναχωρησω αλλά οποιος απο εμάς παρέλαβε ήδη, παραγγειλε και δεύτερο η τρίτο. Θα είχα παραγγείλει και εγώ τρίτο αλλά ψάχνω τη special έκδοση IF. 2
ShadowSora94 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δε θέλω να σε στεναχωρησω αλλά οποιος απο εμάς παρέλαβε ήδη, παραγγειλε και δεύτερο η τρίτο. Θα είχα παραγγείλει και εγώ τρίτο αλλά ψάχνω τη special έκδοση IF. Ξέρω για τι iems μιλάμε, αν και έχω και 4 recabled mh1, το θέμα είναι ότι μου γυάλισαν τα pistons με την εμφάνιση τους και ένας μήνας από merimobiles δείχνει αιώνας(για αυτό ψάχνω αν υπάρχει κάποιος xD). Υ.Γ Έπρεπε να είχα πάρει την IF version όταν κυκλοφορούσε.
Euromaster Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια ποια η διαφορα αναμεσα στην v2.1 και στην IF version? 1
MikeJ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά εδώ είναι https://www.skroutz.gr/s/5131815/Xiaomi-Piston.html ; 19 ευρώ για Ελλάδα χαμηλή τιμή το λες πιστεύω...
haris013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά εδώ είναι https://www.skroutz.gr/s/5131815/Xiaomi-Piston.html ; 19 ευρώ για Ελλάδα χαμηλή τιμή το λες πιστεύω...Είναι η πρωτη γενιά Πίστονς και δεν αξίζει ουτε για πλάκα στα λεφτά αυτα .
MikeJ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή αν παραγγείλω θα ήθελα να έχει tracking, τελικά τι παίχτηκε με meri και panda ; σας έδωσα tracking ; Στο panda έχει επιλογή με 1,5 δολλάριο παραπάνω να πάρεις registered airmail china post που λογικά έχει tracking και πάλι βγαίνει φθηνότερο οριακά από το merimobile.
stimuli Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω την iF Commemorative Edition στην καλύτερη τιμή;
arxaggelos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή αν παραγγείλω θα ήθελα να έχει tracking, τελικά τι παίχτηκε με meri και panda ; σας έδωσα tracking ; Στο panda έχει επιλογή με 1,5 δολλάριο παραπάνω να πάρεις registered airmail china post που λογικά έχει tracking και πάλι βγαίνει φθηνότερο οριακά από το merimobile. Το μέρι δεν δίνει τράκινγκ για τέτοια ποσά. Κι εγώ αναρωτιόμουν αλλά δεν.
MikeJ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αλήθεια ε ; Το geekbuying απ' όπου πήρα το power bank μια χαρά μου έδωσε και ήταν αντίστοιχο το ποσό πάνω κάτω. Για το panda λοιπόν, σας έδωσε tracking με δωρεάν τα μεταφορικά ή πρέπει να πληρώσεις το 1,5 δολλάριο παραπάνω για να πάρεις ; Εντάξει δεν είναι πολλά αλλά γιατί να τα δώσω τζάμπα αν δεν χρειάζεται.
deschri Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ουτε το panda εδωσε tracking με τη δωρεαν αποστολη.
ssof Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 τα περισσότερα κινεζομάγαζα το tracking στο προσθέτουν αυτόματα και δωρεάν μόλις η παραγγελία σου ξεπεράσει ένα ποσό (συνήθως 20-25 $). Σε αντίθετη περίπτωση , είναι δική σου επιλογή να το προσθέσεις με μια μικρή επιβάρυνση.
Manou10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια,εχω τα ακουστικα sony mdr xb21ex τα οποια τα χω βολευτει απιστευτα,αλλα διαβαζοντας αυτο το thread με κατελαβε το καταναλωτικο μου δαιμονιο Τα θεωρειτε καλυτερα απο τα sony?
fagib2002 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Έριξα και εγώ παραγγελία, για να δούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις