Προς το περιεχόμενο

[Ακουστικα] Xiaomi Piston V.2.0, 13,25€ @ pandawill

imvrios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα τα λευκά χάρις το review σου που μας είπε και κάτι που δεν ξέραμε ^_^

Ευχαριστώ.

Κι εγω το ιδιο. Ας ελπισομε οτι εχεις δικιο και δεν ετυχε γιατι θα προτιμουσα τα σοκολατι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά να ρωτήσω γιατί δεν στηρίζουμε Τοπικά Προϊόνταhttps://www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=77&product_id=57εδώ λέει ότι είναι αυθεντικά γνωρίζει κάποιος ότι αληθεύει το κακό είναι ότι από panda κα αλλά σάιτ δεν μπορώ να παραγγείλω γιατί δεν έχω παιπαλ

Με τα μεταφορικά βγαίνει 23,9 από Ελλάδα, 13,5 περίπου από Κίνα. 10+ η διαφορά.

Η τιμή αυτή του minya πρέπει να είναι σχετικά πρόσφατη διότι όταν τα παρήγγειλα δεν τα είχε κάτω από 20 κάτι, από όσο θυμάμαι. Στην παρούσα απλά συμφέρει απο Κίνα.

Φίλε τελικά είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα με το paypal και γω πριν 1 μηνα το έφτιαξα και τα ακουστικά αυτά είναι η 3η μου αγορά, και 'γω τα έβλεπα βουνό ολα αυτά αλλά είναι πανεύκολα (υπάρχουν πολλοί οδηγοί για την διαδικασία αυτή) . ;)

Τα ακουστικά Πώς σου φάνηκαν είναι καλά ;εγώ το είπα γιατί είδα πως από το πάντα τα περνούν 2 με 3 ευρώ λιγότερα και περιμένουν μήνα και σαρανταημερα.

Παιδιά να ρωτήσω γιατί δεν στηρίζουμε Τοπικά Προϊόνταhttps://www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=77&product_id=57εδώ λέει ότι είναι αυθεντικά γνωρίζει κάποιος ότι αληθεύει το κακό είναι ότι από panda κα αλλά σάιτ δεν μπορώ να παραγγείλω γιατί δεν έχω παιπαλ

Πρώτα απ'όλα δεν στηρίζουμε τοπικά προιόντα.Μην λέμε ότι θέλουμε.Και αυτός που έχει το site απο Κίνα τα αγοράζει.

Κατά δεύτερον το link που έβαλες είναι για τα παλιά Piston.Tα καινούργια είναι τα παρακάτω.

https://www.minya.gr/accessories/Xiaomi-Piston-%CE%99%CE%99-Earphones

Γιατί λοιπόν να τα πάρω 24€ + μεταφορικά όταν μου βγαίνουν πολύ φθηνότερα απο Κίνα και στην τιμή των 24€ μπορώ να πάρω 2 τεμάχια??

Πάντα φιλικά...

• Like 1

Τοπικά Προϊόντα εννοώντας μαγαζιά Ελλάδας δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορα ανάμεσα στα σάιτ που έδωσες απλά το ένα είναι σε χρυσό που παραπέμποντας είναι και χειρότερα και στο άλλο ασημί (Καλά ) τώρα εντάξει με τα μεταφορικά και Ο χρόνος αναμονής βρίσκω και + στο μαγαζί Ελλάδας.(δεν χρειάζεται φιλικά συζήτηση κάνουμε :) )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια δωστε ενα λινκ να παραγγειλω και εγω , εχω μπλεξει τα μπουτια μου...... :fear: εχω ενα lg g2 , δεν πισευω να θελουν ανταπτορα ?? :huh:

Επεξ/σία από kpv
  • Like 1

ρε παιδια δωστε ενα λινκ να παραγγειλω και εγω , εχω μπλεξει τα μπουτια μου...... :fear:

Στο 1ο post του θέματος είδες;  :mrgreen:

Να & τα λευκά, στα οποία την τελευταία φορά που είδα δούλευε το κουπόνι.

• Like 1

σε ευχαριστω πολυ , δεν ξερω τι βλακεια εκανα και δεν μου επερνε το κουπονι αλλα τορα το πηρε , οποτε εφυγε η παραγγελια , σε ευχαριστω....

Παρακαλώ. Έχει γραφεί στο θέμα ότι το κουπόνι του pandawill δεν δουλεύει πλέον στα καφέ, αλλά μόνο στα λευκά.

ρε παιδια δωστε ενα λινκ να παραγγειλω και εγω , εχω μπλεξει τα μπουτια μου...... :fear: εχω ενα lg g2 , δεν πισευω να θελουν ανταπτορα ?? :huh:

Και εγώ g2 έχω,μην αγχώνεσαι παίζουν άψογα.

Εμένα ήρθαν σήμερα από Bangood με παραγγελία στις 17-18 Νοεμβρίου...  Πολύ γρήγορα ομολογουμένως.... και να φανταστείτε ότι εδώ και 10 μέρες ήταν Ελλάδα ενώ από τις 10 μέρες, τις 7 κάθονταν στο ταχυδρομείο σύμφωνα με το τρακινγκ... θα μπορούσα να τα είχα και μια εβδομάδα νωρίτερα δλδ....

Μόνο που ενώ είχα παραγγείλει και ένα mini router της xiaomi και τους είχα πει να τα στείλουν μαζί στο ίδιο πακέτο για να μην χαθεί (το mini router είναι αμελητέου βάρους και μεγέθους χωρούσε άνετα) αυτοί με έγραψαν και τα έστειλαν ξεχωριστά σε διαφορετικές μέρες μάλιστα...

Υπάρχει κανείς να τα παραγγείλει για πάρτυ Μου και να του βάλω τα λεφτά στον λογαριασμό του και πρώτα να τα βάλω γιατί δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω PayPal και εμένα ρε παιδιά το βγάζει 22 δολάρια δλδ 17,7 ευρώ.και το κουπόνι τι είναι ακριβώς

Υπάρχει κανείς να τα παραγγείλει για πάρτυ Μου και να του βάλω τα λεφτά στον λογαριασμό του και πρώτα να τα βάλω γιατί δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω PayPal και εμένα ρε παιδιά το βγάζει 22 δολάρια δλδ 17,7 ευρώ.και το κουπόνι τι είναι ακριβώς

βάλε το κουπόνι PANDA2014 και δοκίμασε το σε αυτά http://www.pandawill.com/original-xiaomi-new-version-inear-earphone-35mm-stereo-earphone-with-mic-control-talk-p93814.htmlθα στο δεχτεί και θα πάει στα 17 δολάρια ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...