mourtias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα, μετά από μια μέρα χρήσης, είμαι ευχαριστημένος με τα ακουστικά, βγάζουν εξαιρετικό ήχο γενικά, τα δοκίμασα και σε κάνα 2 flac.όλα ωραία δεν λυπάμαι τα 14 ευρα Καλημέρα, μετά από μια μέρα χρήσης, είμαι ευχαριστημένος με τα ακουστικά, βγάζουν εξαιρετικό ήχο γενικά, τα δοκίμασα και σε κάνα 2 flac.όλα ωραία δεν λυπάμαι τα 14 ευρα Έχεις όμως λίγο ηχω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
holy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 απο banggood στα $17.99! τα gold 2.1 με το κουπονι 9aeb04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PrinceA5 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 απο banggood στα $17.99! τα gold 2.1 με το κουπονι 9aeb04 Είναι τα original; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
holy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Είναι τα original; Είναι τα original; τα σχόλια ετσι λενε http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Earphone-With-Remote-And-Microphone-For-SmartPhone-p-82744.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Τα δικά μου δεν μυρίζουν σοκολάτα . Είναι τα original; Αγορά από Pandawill 24.09.14 .Παραλαβή 11.11.14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Σόρυ για το όφ τόπικ απλά χαζεύοντας στο bangood είδα αυτό... http://www.banggood.com/Xiaomi-Laptop-Intel-Core-i7-8G-DDR3-NVIDIA-GeForce-GTX-760M-15_6-Inch-p-941729.html 586ευρώ.... Full HD , Intel Core i7, 8gb ram, 2 gb Nvidia κάρτα γραφικών, σχεδιασμός τύπου macbook.... θα μας στείλουν αυτοί οι Κινέζοι της XIaomi.... Μόνο που δεν γλυτώνεις το τελωνείο λογικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rocket_Raccoon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Σόρυ για το όφ τόπικ απλά χαζεύοντας στο bangood είδα αυτό... http://www.banggood.com/Xiaomi-Laptop-Intel-Core-i7-8G-DDR3-NVIDIA-GeForce-GTX-760M-15_6-Inch-p-941729.html 586ευρώ.... Full HD , Intel Core i7, 8gb ram, 2 gb Nvidia κάρτα γραφικών, σχεδιασμός τύπου macbook.... θα μας στείλουν αυτοί οι Κινέζοι της XIaomi.... Μόνο που δεν γλυτώνεις το τελωνείο λογικά.... τερατακι φαινεται και σε καλη τιμη κιολας, μπορει και να αξιζει και τα λεφτα του τελωνειου. 4ης γενιας ι7 ετσι? Απο την καρτα γραφικων παντως φαινεται οτι δεν αστειευονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisv6 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τελικά όσοι τα έχετε, τα καλώδια πάνω απο τα κουμπιά πως σας φαίνονται αντέχουν με την πάροδο του χρόνου ? Απο pandawill ή merimobiles έρχονται πιο γρήγορα ? Και στα 2 παραπάνω είναι η 2.1 έκδοση ?ΥΓ. Αν και ακριβότερο το merimobiles λέω να παραγγείλω απο εκεί γιατί τα λευκά δεν μου αρέσουν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Σόρυ για το όφ τόπικ απλά χαζεύοντας στο bangood είδα αυτό... http://www.banggood.com/Xiaomi-Laptop-Intel-Core-i7-8G-DDR3-NVIDIA-GeForce-GTX-760M-15_6-Inch-p-941729.html 586ευρώ.... Full HD , Intel Core i7, 8gb ram, 2 gb Nvidia κάρτα γραφικών, σχεδιασμός τύπου macbook.... θα μας στείλουν αυτοί οι Κινέζοι της XIaomi.... Μόνο που δεν γλυτώνεις το τελωνείο λογικά.... Πολυ καλο. Μονο που δεν υπαρχει πουθενα στο επισημο site. Ειχε ανακοινωθει σαν φημη κανα χρονο πριν αλλα εκτοτε δεν εχει βγει κατι. Και εννοειται ειναι preorder στο site. Μαλλον πουλανε αερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babinosman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 τελικα απο pandawill η απο merimobile ερχονται γρηγορότερα ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evankouros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Χμμμμ … http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-High-Quality-100-Original-XIAOMI-3-Upgrade-Piston-Headphone-Earphone-with-Remote-Mic-For/1516547473.html Για αυτά δε λέτε ? Τα ίδια δεν είναι ? Αν ναι τότε είναι σήμερα σε προσφορά 8,40 Αλλά μη σας πάρω στο λαιμό μου Στο link που έδωσες περιλαμβάνονται & τα οικονομικότερα Paperback Edition (βλ. σχετικό θέμα). Αυτά είναι που βγαίνουν στο Ali στα 10,5$ (~8,5€) που γράφεις (αλλάζει η τιμή επιλέγοντας το χρώμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisv6 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Τελικά όσοι τα έχετε, τα καλώδια πάνω απο τα κουμπιά πως σας φαίνονται αντέχουν με την πάροδο του χρόνου ? Απο pandawill ή merimobiles έρχονται πιο γρήγορα ? Και στα 2 παραπάνω μαγαζιά είναι η 2.1 έκδοση ? ΥΓ. Αν και ακριβότερο το merimobiles λέω να παραγγείλω απο εκεί γιατί τα λευκά δεν μου αρέσουν καθόλου. Απαντήστε ρε παιδιά και με έχουν πείσει όλα αυτά τα reviews ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsints Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Και από τα δυο site υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην παραλαβή από ότι κατάλαβα, αλλά νομίζω ότι από meri άργησαν ακόμα περισσότερο. Εμένα έκαναν 44 μέρες από Pandawill και είναι η έκδοση 2.1. Το καλώδιο πάνω από τα κουμπιά που δεν είναι ενισχυμένο, όντως φαίνεται το πιο αδύναμο σημείο, θα δούμε πόσο θα κρατήσουν. Έριξα μια παραγγελία και τα άσπρα με κουπωνακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisv6 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα και καλή βδομάδα ! Κατι με χει πιάσει και ταλαντεύομαι μεταξύ καφέ/χρυσά και τα λευκά, νομίζω συμφωνείτε οτι τα καφέ/χρυσά είναι πιο ωραία(αλλά η χρηματική διαφορά ειναι κάπου στα 2.5 ευρώ....) Γιατι ειπαμε οτι εδω δεν γράφει το full name δηλαδη Xiaomi Piston Headphones with... ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickos vl. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν ή όσοι διαθέτουν τα χρήματα,υπάρχουν διαθέσιμα στο κατάστημα αυτό με έδρα Θεσσαλονίκη. https://www.minya.gr/accessories/Xiaomi-Piston-%CE%99%CE%99-Earphones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις