gvourv Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εγώ πάντως ντρέπομαι να κρατήσω iphone στα χέρια μου...μετά το g2 μου όταν τυχαίνει να μου δώσει γνωστός κάποιο iphone να πιάσω τον λυπάμαι τον καημένο...πραγματικά τον λυπάμαι...και δέν έχω κάτι με την apple...ούτε κομπλεξικός είμαι...αλλά τον λυπάμαι.Δέν ξέρω γιατι,μου έρχεται αυτό το συναίσθημα.
Bermudakias33 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εγώ πάντως ντρέπομαι να κρατήσω iphone στα χέρια μου...μετά το g2 μου όταν τυχαίνει να μου δώσει γνωστός κάποιο iphone να πιάσω τον λυπάμαι τον καημένο...πραγματικά τον λυπάμαι...και δέν έχω κάτι με την apple...ούτε κομπλεξικός είμαι...αλλά τον λυπάμαι.Δέν ξέρω γιατι,μου έρχεται αυτό το συναίσθημα. Δεν είναι λίγο περίεργο να νιώθεις ντροπή, λύπηση ή κάποιο άλλο συναίσθημα, ακόμα και θετικό, για κάποιον ανάλογα με το κινητό που κρατά; 4
Sapadak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 4.7 και 5.5??? Η ζωη ξεκινα πανω απο τις 6.85`, ρωτηστε και καμια γυναικα 3
Andreas_FrenzY Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Η κίνησή της να περιμένει όλο αυτό το διάστημα ήταν πανέξυπνη γιατί περίμενε να ξεφουσκώσουν πολλοί από τους ανταγωνιστές της (samsung) και να χτυπήσει ξανά όταν θα είναι πιο αδύναμοι. Ταυτόχρονα ανέλυσε και τις νέες τάσεις της αγοράς και περιμένουμε τώρα να δούμε το κάτα πόσο θα της "κάτσει". Εχει πλακα ο τροπος που τα βλεπεις παντως...Οχι οτι εδωσε αυξηση οθονης (5,5s) (και αναλυσης ας πουμε...) με το δελτιο, για να πετυχει παλι μεγιστο κερδος, δινοντας την ποιο φθηνη σε κοστος καταςκευης ναυρχιδα στην υψηλοτερη τιμη... Οχι οτι ειχε ηδη αποφασισει, πολυ πριν την σχετικα αποτυχημενη κυκλοφορια του s5 ,οταν το s4 μεςουρανουςε, να κανει τη μεταβαση σε μεγαλυτερη οθονη... Και στο φιναλε αυτογκολ της sammy με το s5 την εκανε να βρισκεται στην πλεονεκτηκη θεση που αναφερεσαι και οχι η "εξυπνη" "τακτικη" της... Οσο για την αναλυση που αναφερεις, οταν συσκευες σαν το note 3 φτανουν τα 15εκ πωλησεις σε 3 μηνες, ποση "αναλυση στις τασεις" να χρειαζεσαι ωστε να καταλαβεις οτι ο κοσμος ζητα κινητα με μεγαλυτερη οθονη... (Σορρυ για τα τελικα ς ποιο πανω, γραφω απο ipad) 1
themis_81 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Οτι και να λεμε ολοι μας ... το θεμα ειναι οτι παλι απο πωλησεις ολες οι εταιριες θησαυριζουν και μας βαζουν στην λογικη της συγκρισης και ποιος το εχει μεγαλυτερο ... Αν καποιος θελει μια συσκευη θα την παρει και ας ειναι οοοτι χειροτερο για καποιον αλλο ... Οσο και να τραβατε τις κοτσιδες σας οι εταιριες εχουν ολοκληρο στρατηγικο σχεδιασμο για το ποτε θα κανουν την καθε κινηση ... Τι το περασατε ? Μαγαζακι γειτονιας ? Η Apple LG Samsung Nokia HTC κλπ κλπ , η καθε μια εχει το κοινο στο οποιο απευθυνεται ! Αν καποιος εχει να δωσει το αντιτιμο του gadget που εχει βαλει στο ματι δεν αλλαζει . Λες και ολα τα αντικειμενα τεχνολογιας που αγοραζουμε τα φτανουμε στα ορια τους και θελουμε συνεχεια κατι αλλο ... Η αλλαγη πλεον κινητου ειναι θεμα γοητρου και οχι ικανοτητων ... Οποτε σφαχτειτε για αλλη μια φορα για να βγαζετε καλυτερη selfie
PowerGenerator Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6_compared_to_iphone_5s_in_live_photos-news-9454.php
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εχει πλακα ο τροπος που τα βλεπεις παντως... Οχι οτι εδωσε αυξηση οθονης (5,5s) (και αναλυσης ας πουμε...) με το δελτιο, για να πετυχει παλι μεγιστο κερδος, δινοντας την ποιο φθηνη σε κοστος καταςκευης ναυρχιδα στην υψηλοτερη τιμη... Οχι οτι ειχε ηδη αποφασισει, πολυ πριν την σχετικα αποτυχημενη κυκλοφορια του s5 ,οταν το s4 μεςουρανουςε, να κανει τη μεταβαση σε μεγαλυτερη οθονη... Και στο φιναλε αυτογκολ της sammy με το s5 την εκανε να βρισκεται στην πλεονεκτηκη θεση που αναφερεσαι και οχι η "εξυπνη" "τακτικη" της... Οσο για την αναλυση που αναφερεις, οταν συσκευες σαν το note 3 φτανουν τα 15εκ πωλησεις σε 3 μηνες, ποση "αναλυση στις τασεις" να χρειαζεσαι ωστε να καταλαβεις οτι ο κοσμος ζητα κινητα με μεγαλυτερη οθονη... (Σορρυ για τα τελικα ς ποιο πανω, γραφω απο ipad) Ο τρόπος που τα βλέπω αντιπροσωπεύει τις δικές μου ανάγκες και γούστα! Ωραία η οθόνη του Note3 που το είχα, αλλά όχι για συσκευή που κουβαλάω καθημερινά και κρατάω στα χέρια μου. Ήταν απλά σαν ένα μικρό tablet και σίγουρα όχι "καθημερινό smartphone". Το ότι εμείς "σφαζόμαστε" εδώ ενώ τα κέρδη της Apple πολλαπλασιάζονται συνεχώς, δείχνει πως ο,τι κάνουν το κάνουν σωστά... Σύνδρομο της Στοκχόλμης Εσύ μείνε το Nokia και πολύ σου είναι!
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Η κίνησή της να περιμένει όλο αυτό το διάστημα ήταν πανέξυπνη γιατί περίμενε να ξεφουσκώσουν πολλοί από τους ανταγωνιστές της (samsung) και να χτυπήσει ξανά όταν θα είναι πιο αδύναμοι. Ταυτόχρονα ανέλυσε και τις νέες τάσεις της αγοράς και περιμένουμε τώρα να δούμε το κάτα πόσο θα της "κάτσει". Ισως πραγματι ηταν πανεξυπνη η κινηση της, αλλα αυτο σημαινει οτι βρηκε και καποιους αφελεις αγοραστες που εμεναν με υποδεεστερο προιον με αντιπαραγωγικη οθονη, απλα και μονο επειδη η apple "περίμενε να ξεφουσκώσουν πολλοί από τους ανταγωνιστές της (samsung) και να χτυπήσει ξανά όταν θα είναι πιο αδύναμοι." Πανεξυπνη κινηση για την εταιρια, ευχαριστημενοι οι μετοχοι, οχι ομως οτι καλυτερο για τους αγοραστες. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ισως πραγματι ηταν πανεξυπνη η κινηση της, αλλα αυτο σημαινει οτι βρηκε και καποιος αφελεις αγοραστες που εμεναν με υποδεεστερο προιον με αντιπαραγωγικη οθονη, απλα και μονο επειδη η apple "περίμενε να ξεφουσκώσουν πολλοί από τους ανταγωνιστές της (samsung) και να χτυπήσει ξανά όταν θα είναι πιο αδύναμοι." Πανεξυπνη κινηση για την εταιρια, ευχαριστημενοι οι μετοχοι, οχι ομως οτι καλυτερο για τους αγοραστες. Η βασική μας διαφωνία είναι το "υποδέεστερο προϊόν" το οποίο προφανώς δεν μπορώ να δεχτώ, δεδομένου πως δοκίμασα όλα τα άλλα προϊοντα του ανταγωνισμού αλλά τελικά επέστρεψα στο 5S κάνοντας πιο παραγωγικά τη δουλειά μου. Η συνολική εμπειρία χρήσης μιας συσκευής, είναι κατά πολύ ανώτερη από ένα μόνο καλύτερο χαρακτηριστικό του ανταγωνισμού.
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Η βασική μας διαφωνία είναι το "υποδέεστερο προϊόν" το οποίο προφανώς δεν μπορώ να δεχτώ, δεδομένου πως δοκίμασα όλα τα άλλα προϊοντα του ανταγωνισμού αλλά τελικά επέστρεψα στο 5S κάνοντας πιο παραγωγικά τη δουλειά μου. Η συνολική εμπειρία χρήσης μιας συσκευής, είναι κατά πολύ ανώτερη από ένα μόνο καλύτερο χαρακτηριστικό του ανταγωνισμού. Δεν καταλαβες.. Ειναι υποδεεστερο/αντιπαραγωγικο το προιον σε σχεση αν το εβγαζε με μεγαλυτερη οθονη. Αυτο το καταλαβε και η ιδια η apple για αυτο τωρα τρεχει να αντιγραψει (με 3+ χρονια καθυστερηση) τους ανταγωνιστες της. Πανεξυπνη κινηση για την εταρια που πουλαγε και θα πουλησει ακομα περισσοτερο(οπως ειπες), οχι οτι καλυτερο για τους χρηστες, που μερικοι ηταν τοσο αφελεις/πορωμενοι που ειχαν φθασει να λενε οτι ειναι μειονεκτημα να ειναι λεπτο/ελαφρυ το κινητο .... Οι χρηστες ειναι χρηστες, οχι μετοχοι για να ενδιαφερονται για τα κερδη μιας εταιριας απο την πανεξυπνη κινηση της να τους περιοριζει. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν καταλαβες.. Ειναι υποδεεστερο/αντιπαραγωγικο το προιον σε σχεση αν το εβγαζε με μεγαλυτερη οθονη. Αυτο το καταλαβε και η ιδια η apple για αυτο τωρα τρεχει να αντιγραψει (με 3 χρονια καθυστερηση) τους ανταγωνιστες της. Εγώ κατάλαβα, εσύ όχι. Μην τα λέμε ξανά και ξανά κάθε φορά που συμμετέχεις σε apple topic... Μια συσκευή με 5.5 οθόνη για μένα θα ήταν αντιπαραγωγική (σαν smartphone)... Μια συσκευή με μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερη αυτονομία, επίσης θα ήταν αντιπαραγωγική... Το μέγεθος μιας οθόνης και μόνο δεν κάνει μια συσκευή παραγωγική...
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εγώ κατάλαβα, εσύ όχι. Μην τα λέμε ξανά και ξανά κάθε φορά που συμμετέχεις σε apple topic... Εσυ συνεκρινες με ενα προιον του του ανταγωνισμου που εχει μεγαλυτερη οθονη, ενω αρχικα λες οτι ηταν πανεξυπνη η κινηση να καθυστερησει την παρουσιαση iphone με μεγαλυτερη οθονη. Μπορει για εσενα λοιπον να ειναι αντιπαραγωγικο ενα προιον του ανταγωνισμου που εχει μεγαλυτερη οθονη(ας το δεχτουμε), αλλα και παλι για εσενα θα ειναι πιο παραγωγικο ενα iphone με μεγαλυτερη οθονη. Με αυτο εκανα λοιπον την συγκριση : και μπορει πραγματι να ηταν πανεξυπνη η κινηση της apple(για τους μετοχους της, τα κερδης της κλπ) να καθυστερησει την παρουσιαση ενος iphone με μεγαλυτερη οθονη , αλλα αυτο σημαινει οτι βρηκε και καποιος αφελεις αγοραστες που εμεναν με υποδεεστερο προιον με αντιπαραγωγικη οθονη σε σχεση με ενα πιο παραγωγικο iphone με μεγαλυτερη οθονη. Οι χρηστες ειναι χρηστες, οχι μετοχοι για να ενδιαφερονται για τα κερδη μιας εταιριας απο την πανεξυπνη κινηση της να τους περιοριζει. 1
Odyss3us Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν καταλαβες.. Ειναι υποδεεστερο/αντιπαραγωγικο το προιον σε σχεση αν το εβγαζε με μεγαλυτερη οθονη. Αυτο το καταλαβε και η ιδια η apple για αυτο τωρα τρεχει να αντιγραψει (με 3+ χρονια καθυστερηση) τους ανταγωνιστες της. Πανεξυπνη κινηση για την εταρια που πουλαγε και θα πουλησει ακομα περισσοτερο(οπως ειπες), οχι οτι καλυτερο για τους χρηστες, που μερικοι ηταν τοσο αφελεις/πορωμενοι που ειχαν φθασει να λενε οτι ειναι μειονεκτημα να ειναι λεπτο/ελαφρυ το κινητο .... Οι χρηστες ειναι χρηστες, οχι μετοχοι για να ενδιαφερονται για τα κερδη μιας εταιριας απο την πανεξυπνη κινηση της να τους περιοριζει. η Apple βγαζει ενα κινητο καθε χρονο σε αντιθεση με τη Samsung κλπ που βγαζει καμια 30ρια ανα 0,1 ιντσες οποτε λογικο κι επομενο να μη μπορει να καλυψει ολα τα γουστα... με τη πρωτη, ετσι κι αλλιως δεν απευθυνεται σε ολους εφοσον δεν ειναι mainstream κινητο... αλλο αν εγινε το στανταρ συγκρισης με τον ανταγωνισμο εφοσον εχουν αντοχη στο χρονο οπως ηδη ειπωθηκε πιο πανω καποιοι που περιμεναν και θελουν μικρο θα παρουν το 5αρι σε χαμηλοτερη τιμη, ενω οι λοιποι θα πανε στις μεγαλυτερες πολυποθητες ιντσες 1
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μια συσκευή με 5.5 οθόνη για μένα θα ήταν αντιπαραγωγική (σαν smartphone)... Μια συσκευή με μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερη αυτονομία, επίσης θα ήταν αντιπαραγωγική... Το μέγεθος μιας οθόνης και μόνο δεν κάνει μια συσκευή παραγωγική... Συμφωνω. Δεν ειναι μονο το μεγεθος της οθονης. Ειναι σημαντικο να εχεις μεγαλη οθονη, αλλα οχι αντιστοιχα μεγαλο μεγεθος κινητου λογω τεραστιων bezel αλα iphone. Ειναι σημαντικο να εχεις μεγαλη οθονη, αλλα οχι μικροτερη αυτονομια αλα iphone κλπ. Οι ανταγωνιστες εχουν δειξει τον δρομο εδω και χρονια, πρεπει η apple να τους αντιγραψει και ας ελπισουμε οτι θα το κανει προσφεροντας ενα iphone πιο παραγωγικο, με μεγαλυτερη οθονη και μεγαλυτερη αυτονομια.
GMod Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εγώ κατάλαβα, εσύ όχι. Μην τα λέμε ξανά και ξανά κάθε φορά που συμμετέχεις σε apple topic... Μια συσκευή με 5.5 οθόνη για μένα θα ήταν αντιπαραγωγική (σαν smartphone)... Μια συσκευή με μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερη αυτονομία, επίσης θα ήταν αντιπαραγωγική... Το μέγεθος μιας οθόνης και μόνο δεν κάνει μια συσκευή παραγωγική... Πάντως ο ανταγωνισμός μεγαλώνοντας την οθόνη μεγάλωσε και την αυτονομία σε αρκετές περιπτώσεις. Για να δούμε και το 6άρη... lol... Για σένα αντιπαραγωγικές ήταν και οι 4,3"-4,7" όσο το iphone ήταν στις 3,5"... χμμμ... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις