Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανως και επεφταν(οχι ολοι ομως),αλλα για να αυξησει κατα πολυ τις παραγγελιες της,ξερει οτι ο πανικος για την αποκτηση του 6,θα ειναι πολυ μεγαλυτερος απο τα συνηθησμενα!

Ακομη και αυτοι που ηταν πιο επιφυλακτικοι στα προηγουμενα μοντελα,θα σταθουν και αυτοι στην γραμμη για ενα iphone6!

Περιμένω ανυπόμονα την τρολλοδιαφημηση της samsung τυπου:

https://www.youtube.com/watch?v=QR8A3T6sPzU

έχει να πέσει πολύ γέλιο.... :P

• Like 4
Δημοσ.

εγων την εταιρια αυτη την παραδεχομαι, γιατι ειναι η μοναδικη, που εχει βαλει τοσες "φημες" στην κεντρικη σελιδα του insomnia ! ;)

διαρροές. :P

Σε στάζουν για να τα στάξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά τη iPhone εχθές με το Lumia 930 τους τρελανα όλους στο κλπαμπ με τη φωτογραφική του

Sent from my RM-1045_1050

Ασε το κινητο σπιτι και πιασε τιποτα αλλο στο κλαμπ καλυτερα...

• Like 19
Δημοσ.

Ασε το κινητο σπιτι και πιασε τιποτα αλλο στο κλαμπ καλυτερα...

2014:

Αν δεν γεμισεις ενα αλμπουμ με φωτογραφιες τα γκομενακια,ετσι για να γουσταρουν(να την δουν μοντελα δλδ!!!),το αλλο θα το πιασεις,οχι στο κλαμπ,αλλα μονος στο σπιτι!!!:P

Αλλαξαν οι εποχες δυστυχως!!!

• Like 4
Δημοσ.

Περιμένω ανυπόμονα την τρολλοδιαφημηση της samsung τυπου:

https://www.youtube.com/watch?v=QR8A3T6sPzU

έχει να πέσει πολύ γέλιο.... :P

εχεμ... υπαρχει και ενα πραγμα που λεγεται power bank :P

Αν εχεις λεφτα για iPhone, εχεις να δωσεις και 40Ευρω για μια... εξτρα μπαταρια!

Δημοσ.

Ναι ενω στις αλλες το μεγαλο τους ενδιαφερον ειναι να κρατας την συσκευη τους μια ζωη και 3 μηνες...

Αυτη ομως σιγουρα τα καταφερνει καλυτερα απο ολους τους αλλους.

Δημοσ.

εχεμ... υπαρχει και ενα πραγμα που λεγεται power bank :P

Αν εχεις λεφτα για iPhone, εχεις να δωσεις και 40Ευρω για μια... εξτρα μπαταρια!

ρε συ δεν ποσταρα αυτα τα βιντεο για να διαπραγμετευτουμε ποιο ειναι το ποιο μαματο κινητο, απλα εχει γέλιο :P

Υ.Γ.

σαφώς και υπαρχουν πολλα workarounds στο θέμα μπαταρια

Δημοσ.

iphone 4,7 & 5,5 ίντσες; XA XA XA θα φταίω εγώ αν αρχίσω το κράξιμο τώρα; 

Παίδες της apple, θέλω να πιστεύω ότι apple έχει αλλάξει το πλήκτρο της επιστροφής από αριστερά -----> δεξιά επάνω στην οθόνη!

:D :D

• Like 2
Δημοσ.

τουλαχιστον δεν βλεπω το τρελο μπεζελ απο πισω...το μονο καλο...

τωρα οσο για τα αλλα κλασικα υπερτιμιμενο θα ειναι για οσα δινει old time classic apple!

• Like 1
Δημοσ.

μαρεσει που λετε ολοι την παραδεχεστε και θα πατε να το παρετε που εβαλε μεγαλυτερες οθονες στα κινητα της! Μπραβο επιβραβευση! Εγω παλι ειχα iphone μεχρι το 4 που βγηκε το galaxy s2 και με τα χρονια που εβλεπα οτι γραφει τους χρηστες της κανονικα ειπα ποτε ξανα... Ακομα και σημερα αυτο λεω ποτε ξανα... Στην τελικη τετοια κωλοτουμπα δεν θα την επιβραβευσω το αντιθετο. 

Και κατι τελευταιο σε ολους οσους θα πανε να το αγορασουν ή που ετσι λενε τελος παντων. Ας μας βρουν και εμας μια δουλεια που να μας περισεψει ενα χιλιαρικο το μηνα μονο για ενα κινητο...

• Like 3
Δημοσ.

Ήμουν της άποψης ότι το κινητό μέχρι τις 4.5'' είναι οκ για να το χρησιμοποιείς.  Αυτό μέχρι πρότινος που χρησιμοποίησα στις 5.5'' και πραγματικά η εμπειρία χρήσης μου άρεσε πάρα πολύ.

Φυσικά, γούστα είναι αυτά.  Πιστεύω όμως ότι και πολύ άργησε η Apple να παράγει μεγαλύτερο smartphone.

Δημοσ.

Ναι θα βγάλει αυτά τα δυο κινητά θα τα έχει πάνω από 600€ από καμερα θα ναι χαλια όπως και από μπαταρία διότι 2000mA είναι πολύ λίγα Ενώ άλλες εταιρείες βγάζουν μοντέλα φθηνά ακριβά με καλύτερη κάμερα με δυο κάρτες σιμ πάρτε iphone

Sent from my RM-1045_1050

Δημοσ.

Αυτης της εταιριας της βαζω 10' ,για το πως χειριζεται και πλασαρει τα προιοντα της!!!!!

4 χρονια κρατουσε τους πελατες της στις 3.5&4",εξηγοντας τους τα προτερηματα και την σπουδαιοτητα αυτου του μεγεθους και τωρα που παει (επιτελους) σε πιο μεγαλα μεγεθοι(4,7&5.5),ετοιμαζεται για ρεκορ πωλησεων,γνωριζοντας/αναγνωριζοντας την "διψα" των πελατων της για πιο μεγαλο iphone και οτι θα πεσουν με τα μουτρα,μετα απο τοσο καιρο αναμονης!

το πιστεύεις αυτό που γράφεις;

Τρέχει και δεν φτάνει γιατί βλέπει οτι οι χρήστες όλοι θέλουν μεγαλύτερη από 4,5" ή και 5".Εμένα το S4 μου,φαίνετε πλεόν μικρό όταν χρησιμοποίησα 6.5" και μπορούσα να κάνω και άλλα πράγματα και είναι πιο άνετο.

Πάρτε το χαμπάρι,μεγαλύτερες οθόνες = χρησιμότητα.

Όσο για την apple ; καλά καλά...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...