Προς το περιεχόμενο

Ποιο android smartphone?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Μιας και έχω μείνει χωρίς κινητό (nokia 1208 έχω τώρα) σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο android. Σκέφτομαι για κάποιο lenovo (μιας και μόνο αυτή ξέρω και εμπιστεύομαι απο κινέζικα site). Έχω βρεί το A630T και με ικανοποιεί πλήρως (έχει σχετικά καλή κάμερα-οθόνη-gps κλπ) Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα 512mb ram που έχει και όλοι μου λένε πως είναι λίγα. Έχω βρεί επίσης και το THL T6S το οποίο έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή αντί για διπύρηνο του lenovo, 1gb ram, δεύτερη κάμερα, φλας, μεγαλύτερη οθόνη κλπ με 8€ περισσότερα. Ποιό απο τα 2 να προτιμήσω; Το lenovo ή το thl; Στο lenovo μπορώ να επεκτείνω την ram του; Επίσης αν μπορείτε προτεινετέ μου και κάποιο άλλο κινητό μέχρι 70€

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Μιας και έχω μείνει χωρίς κινητό (nokia 1208 έχω τώρα) σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο android. Σκέφτομαι για κάποιο lenovo (μιας και μόνο αυτή ξέρω και εμπιστεύομαι απο κινέζικα site). Έχω βρεί το A630T και με ικανοποιεί πλήρως (έχει σχετικά καλή κάμερα-οθόνη-gps κλπ) Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα 512mb ram που έχει και όλοι μου λένε πως είναι λίγα. Έχω βρεί επίσης και το THL T6S το οποίο έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή αντί για διπύρηνο του lenovo, 1gb ram, δεύτερη κάμερα, φλας, μεγαλύτερη οθόνη κλπ με 8€ περισσότερα. Ποιό απο τα 2 να προτιμήσω; Το lenovo ή το thl; Στο lenovo μπορώ να επεκτείνω την ram του; Επίσης αν μπορείτε προτεινετέ μου και κάποιο άλλο κινητό μέχρι 70€

Επεκταση ραμ σε κινητα δεν γινεται και τα 512 ειναι παρα πολυ λιγα

Δημοσ.

Γνώμη για το thl; 68€ κάνει και απο κάτω γράφω τα χαρακτηριστικά. Όσον αφορά την χρήση του το κινητό δεν το θέλω για τίποτα απαιτητικό (παιχνίδια και τέτοια) , το θέλω μόνο για τηλέφωνα, κανένα φβ, αν πάρω με 2η κάμερα(skype) κλπ. Ακόμα και τα 512mb του τάμπλετ που έχω μου αρκούν θα έλεγα. Το θέμα που έχω αφορά στην αξιοπιστία της εταιρείας και όχι των χαρακτηριστικών του κινητού.

Shell Material: Plastic
Style: Touch Screen Phone
Color: Black
CPU: Quad core, MTK6582M ARMv7
CPU Frequency: 1.3GHZ
GPU: OpenGL ES 2.0, Mali-400 MP2
Screen Size: 5.0"
Brand: THL
ROM: 8GB
RAM: 1GB
3G: WCDMA 850MHz, WCDMA 2100MHz
2G: GSM 850MHz, GSM 900MHz, GSM 1800MHz, GSM 1900MHz
Screen Resolution: 854 x 480 pixels, FWVGA
Screen Type: Touch screen, Capacitive
Screen Material: TFT
Multi-touch: Two Points Multi-touch
Battery: 1900mAh, 7.03Wh, Lithium, 3.7V, One Battery
Unlocked: Yes (without contract)
Standby: 2 SIM 2 Standby
SIM Card: Standard SIM Card Connector Supports 3G, Micro SIM Card
Data Transfer: GPRS, EDGE, HSPA, HSPA+
Storage: TF card not included, 32GB extended
Back Camera Megapixel: Back 5.0 MP, Interpolated 8MP
Front Camera Megapixel: Front 0.3 MP, Interpolated 2MP
Camera Functions: Panorama, Auto-focusing, Flashlight, Continuous shot
GPS: GPS, AGPS
Sensor: Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor
WIFI: WiFi hotspot, WiFi 802.11 b/g/n
Bluetooth: Bluetooth 2.0
Ports: Micro USB, 3.5mm Audio Jack, TF Card slot
Language: English, Spanish, Italian, Russian, German, French, Hebrew, Hungarian, Greek, Portuguese, Afrikaans, Malay, Catalonian, Czech, Danish, Croatian, Latvian, Lithuanian, Dutch, Polish, Norwegian, Romanian, Romansh, Slovak, Slovenian, Finnish, Swedish, Swahili, Vietnamese, Turkish, Zulu, Bulgarian, Serbian, Ukrainian, Arabic, Hindi, Thai, Korean, Japanese, Chinese, Eesti, Filipino
Installed Apps: Gmail, Audio Player, Google Play Store, Google Map, Google Navigation, Flashlight, Email, Clock, Calendar, Calculator, Notebook, World Clock, Stopwatch, Browser, etc.
Other Feature: Message, VPN, Scheduled Power On & Off, Sound Recorder, FM Radio
Video Resolution: 720P, 1080P
Video Format: AVI, MP4, 3GP, MOV, MKV
Audio Format: WAV, MP3, AMR, MID, WMA
Picture Format: JPG, BMP, GIF, PNG
E-book Format: TXT, CHM, UMD, PDF, etc
Package Content: 1 x Mobile Phone, 1 x Earphones, 1 x USB Cable, 1 x Battery, 1 x Charger NOTE: Right plug of adapter would be sent according to your shipping country, 1 x Screen Protector, 1 x User Manual
Size 143 x 71 x 9 mm
Weight 155 g (with a battery)

Δημοσ.

Mε την καμία 512 RAM, αν χρειαστεί να ανεβάσεις λίγο το budget χαριν της μνήμης κάντο. Προτιμότερο είναι να δώσεις 20-30€ παραπάνω παρά να κλαις 70€.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι πολυ καινουριο, δεν το εχει ακομα κανεις νομιζω. Γενικα η thl καλα κινητα βγαζει, το προηγουμενο φθηνο (T5s) ειχε πουλησει αρκετα, χωρις να εχει ιδιαιτερα προβληματα.

Αν ημουν στη θεση σου θα προτιμουσα το T6s σε σχεση με το φθηνο Lenovo.

Δημοσ.

με 20 ευρο παραπανω υπαρχει και το doogee DG350

To ειχα παρει για τον αδερφο μου..  δεν ξερω τι λενε τα σαιτ.. αλλα το εχει 6 μηνες και παει σφαιρα..  καμια σχεση με το α760 της lenovo που ειχα/εχω,, 

Δημοσ.

Αυτό τι λέει;

http://www.ebay.co.uk/itm/141351860926?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Για 100 ευρώ καλό μου φαίνεται.

Lenovo A850

System
OS Android 4.2
CPU MTK6582, Cortex A7 Quad Core, 1.7GHz;
GPU: Mali-450 MP4
ROM 4GB
RAM 1GB

Screen
Display Size 5.5 Inch
Type IPS, Capacitive touch screen
Resolution 960 x 540 pixels
Screen Color 16000K Colors
Δημοσ.

τα 512 είναι μια χαρά αν βάλεις στο κινητό την ΚιτΚατ έκδοση (εννοείτε να το έχεις ρουτάρει και να ξυλώσεις τα bloats)

Ούτε καν αυτά που μένουν ελεύθερα δεν φτάνουν για τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...