Hal9000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Η έναρξη της IFA, της μεγαλύτερης έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη, πλησιάζει (3 - 8 Σεπτεμβρίου), με πολλές εταιρείες ήδη να έχουν ξεκινήσει τις ανακοινώσεις αλλά και τα teasers για τα προϊόντα που θα επιδείξουν.Μία από αυτές παραδοσιακά είναι η LG η οποία μετά την ανακοίνωση δύο νέων smartphone, με σημερινό video teaser κάνει σαφές ότι θα παρουσιάσει ένα νέο smartwatch με στρογγυλό σχεδιασμό και το οποίο θα έχει την ονομασία G Watch R. Η κίνηση αυτή της LG έρχεται 3 μήνες μετά την παρουσίαση και την κυκλοφορία του G Watch, ενός από τα πρώτα smartwatch τα οποία ενσωματώνουν το Android Wear, την ειδική έκδοση της δημοφιλούς πλατφόρμας της Google για τα έξυπνα ρολόγια. Στο video teaser όπως μπορείτε να δείτε η LG κάνει σαφές ότι το νέο της smartwatch θα είναι έχει «τέλειο κυκλικό σχήμα», μια δήλωση που μπορεί να αποτελεί απάντηση στο Moto 360 της Motorola το οποίο ναι μεν έχει στρογγυλό σχήμα αλλά η οθόνη δεν καλύπτει όλο το διαθέσιμο χώρο αφήνοντας ένα κενό στο κάτω μέρος. Κρίνοντας ακόμη από το βίντεο, θα πρέπει να περιμένουμε διαφορετικά θέματα τα οποία να αλλάζουν εντελώς την εμφάνιση της ώρας, βηματόμετρο, πλήκτρο στα πλάγια καθώς και πυξίδα. Στη φετινή IFA περιμένουμε την παρουσίαση και άλλων smartwatches, με την ASUS να έχει προχωρήσει ήδη σε αντίστοιχη κίνηση κυκλοφορώντας το δικό της teaser και με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αν και δε θα διαθέτει στρογγυλό σχήμα, το πλεονέκτημα του θα είναι η χαμηλή του τιμή. Το Insomnia θα βρίσκεται και φέτος στο Βερολίνο για να καλύψει με αναλυτικά άρθρα και βιντεοπαρουσιάσεις τις σημαντικότερες ανακοινώσεις από την έκθεση οπότε μείνετε συντονισμένοι. Site: Engadget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimis599 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Το ηξερα οτι τοσο που το αργησε η Μοτορολα θα την προλαβαινε καποια αλλη εταιρια που θα διορθωνε τις ατελειες του Μ360. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Απορώ τι κέρδος έχουνε αυτές οι εταιρίες με τα έξυπνα Ρολόγια!!!!έλεος τι χρησιμότητα έχουν δλδ??? Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio102004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 omg....τι φουτσα βιντεο ηταν αυτο?για εντελως κρετινους και μονο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Ace Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Απορώ τι κέρδος έχουνε αυτές οι εταιρίες με τα έξυπνα Ρολόγια!!!!έλεος τι χρησιμότητα έχουν δλδ??? Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App Πολλές και διάφορες, τις οποίες προφανώς δεν μπορείς να σκεφτείς ή να φανταστείς. Δεν πειράζει, αφήστε τα αυτά για μας που τα θέλουμε και τα χρειαζόμαστε.... Αν μέχρι και τότε δεν έχει εμφανίσει η Moto το 360, και φυσικά το βγάλει και με μεταλλικό λουράκι η LG, τότε προφανώς γίνεται αυτόματα δυνατός υποψήφιος για να μπει στο καρπό μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 ωραια τα εξυπνα ρολογια. εαν βγαλουν ενα με καλη αυτονομια, να κραταει η μπαταρια του το λιγοτερο 1 βδομαδα θα ειμαι ο πρώτος που θα το παρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Έχουν πολύ δρόμο ακόμα τα <έξυπνα> ρολόγια.Οι εταιρίες δοκιμάζουν στου κασίδη το κεφάλι. Σε 2-3 χρόνια με την εξέλιξη των τηλεφώνων πχ εύκαμπτες οθόνες θα βρούνε την θέση τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ζηλέψαμε ζηλέψαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Πολλές και διάφορες, τις οποίες προφανώς δεν μπορείς να σκεφτείς ή να φανταστείς. Δεν πειράζει, αφήστε τα αυτά για μας που τα θέλουμε και τα χρειαζόμαστε.... Αν μέχρι και τότε δεν έχει εμφανίσει η Moto το 360, και φυσικά το βγάλει και με μεταλλικό λουράκι η LG, τότε προφανώς γίνεται αυτόματα δυνατός υποψήφιος για να μπει στο καρπό μου σιγα εσυ mr technology 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Πολλές και διάφορες, τις οποίες προφανώς δεν μπορείς να σκεφτείς ή να φανταστείς. Δεν πειράζει, αφήστε τα αυτά για μας που τα θέλουμε και τα χρειαζόμαστε.... Aφου ειναι τοσες πολλες οι χρησιμοτητες απαριθμησε αν μπορεις τουλαχιστον τρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Aφου ειναι τοσες πολλες οι χρησιμοτητες απαριθμησε αν μπορεις τουλαχιστον τρεις. 1. 2. 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Ace Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Όπως δεν μπορώ να βλέπω σε ΚΑΘΕ θέμα με smartwatch κάποιον ή κάποιους να λένε "τι τα χρειαζόμαστε αυτά ?", έτσι δεν μπορώ σε ΚΑΘΕ θέμα να εξηγώ και να παραθέτω λόγους ύπαρξης και τρόπους χρήσης αυτών. Αν δεν σας κάνουν/αρέσουν/χρησιμεύουν, απλά αγνοήστε τα, και αφήστε αυτά τα άχρηστα gadgets για εμάς που δεν έχουμε τι να κάνουμε τα λεφτά μας και τα πετάμε σε άχρηστες gadgetιες. Τόσο απλό και τόσο εύκολο... Και για τους έξυπνους παραπάνω (που υποθέτω δεν θα εύρισκαν κανένα λόγο ύπαρξης και για τα ίδια τα smartphones, σωστά ? ), ένα smartwatch δεν χρειάζεται ΚΑΝ να προσφέρει κάποια extra λειτουργία για να είναι χρήσιμο. Μόνο και μόνο η απάντηση/κλήση/απόρριψη, η ενημέρωση για νέα μηνύματα/mails/PMs/κ.α., η εύκολη και άμεση ενημέρωση για καιρό/συνθήκες/επόμενη συνάντηση/κ.α., και φυσικά η χρήση ως απλό ρολόϊ, φτάνουν και περισσεύουν για όσους τα χρειάζονται. Όλα τα υπόλοιπα που προσφέρουν (που είναι πολλά και διάφορα, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο james-bondικά) δείτε τα ως επιπρόσθετα bonuses.... Άντε πάλι κατέληξα να γράφω και να εξηγώ για δαύτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PowerGenerator Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 ότι θα βρεθεί χρησιμότητα, θα βρεθεί, διότι δεν παίζει να επενδύουν οι εταιρείες σε κάτι τέτοιο χωρίς λόγο. τουλάχιστον στο εξωτερικό όπως και τα Google Glass, υπάρχει κίνηση και για τα ρολογάκια.μην κοιτάτε μόνο την ανεμοδαρμένη οικονομικά και βιοτικά, χώρα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Όπως δεν μπορώ να βλέπω σε ΚΑΘΕ θέμα με smartwatch κάποιον ή κάποιους να λένε "τι τα χρειαζόμαστε αυτά ?", έτσι δεν μπορώ σε ΚΑΘΕ θέμα να εξηγώ και να παραθέτω λόγους ύπαρξης και τρόπους χρήσης αυτών. Αν δεν σας κάνουν/αρέσουν/χρησιμεύουν, απλά αγνοήστε τα, και αφήστε αυτά τα άχρηστα gadgets για εμάς που δεν έχουμε τι να κάνουμε τα λεφτά μας και τα πετάμε σε άχρηστες gadgetιες. Τόσο απλό και τόσο εύκολο... Και για τους έξυπνους παραπάνω (που υποθέτω δεν θα εύρισκαν κανένα λόγο ύπαρξης και για τα ίδια τα smartphones, σωστά ? ), ένα smartwatch δεν χρειάζεται ΚΑΝ να προσφέρει κάποια extra λειτουργία για να είναι χρήσιμο. Μόνο και μόνο η απάντηση/κλήση/απόρριψη, η ενημέρωση για νέα μηνύματα/mails/PMs/κ.α., η εύκολη και άμεση ενημέρωση για καιρό/συνθήκες/επόμενη συνάντηση/κ.α., και φυσικά η χρήση ως απλό ρολόϊ, φτάνουν και περισσεύουν για όσους τα χρειάζονται. Όλα τα υπόλοιπα που προσφέρουν (που είναι πολλά και διάφορα, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο james-bondικά) δείτε τα ως επιπρόσθετα bonuses.... Άντε πάλι κατέληξα να γράφω και να εξηγώ για δαύτα.... Καταρχήν συμφωνώ κι εγώ με το ότι αν δεν αρέσει σε κάποιον ας μη τα αγοράσει!!! όμως, γενικά όσο αφορά τη χρησιμότητα τους από φιλολογικής άποψης είμαι κι εγώ αυτή τη στιγμή με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα κατά... 1. Σε αναγκάζουν να κουβαλάς μαζί σου και το κινητό σου 2. Μικρή-αστεία αυτονομία 3. Εύθραυστα 4. Ακριβά Δεν θα έδινα αυτή τη στιγμή 250+ ευρώ για ένα εξάρτημα για να βλέπω τις ειδοποιήσεις μου και την ώρα στο καρπό του χεριού επειδή βαριέμαι να βγάλω το κινητό από τη τσέπη μου.. Αν τώρα μπορούσα να δω αυτές τις ειδοποιήσεις με το κινητό μου στο σπίτι ή στο γραφείο ΝΑΙ θα αγόραζα ένα τέτοιο ΣΗΜΕΡΑ κιόλας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Ace Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Καταρχήν συμφωνώ κι εγώ με το ότι αν δεν αρέσει σε κάποιον ας μη τα αγοράσει!!! όμως, γενικά όσο αφορά τη χρησιμότητα τους από φιλολογικής άποψης είμαι κι εγώ αυτή τη στιγμή με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα κατά... 1. Σε αναγκάζουν να κουβαλάς μαζί σου και το κινητό σου 2. Μικρή-αστεία αυτονομία 3. Εύθραυστα 4. Ακριβά Δεν θα έδινα αυτή τη στιγμή 250+ ευρώ για ένα εξάρτημα για να βλέπω τις ειδοποιήσεις μου και την ώρα στο καρπό του χεριού επειδή βαριέμαι να βγάλω το κινητό από τη τσέπη μου.. Αν τώρα μπορούσα να δω αυτές τις ειδοποιήσεις με το κινητό μου στο σπίτι ή στο γραφείο ΝΑΙ θα αγόραζα ένα τέτοιο ΣΗΜΕΡΑ κιόλας!!! Eπειδή είσαι από τους λίγους που παρέθεσαν και 2-3 επιχειρήματα, ας συζητήσουμε λίγο σωστά επί του θέματος Για την αυτονομία μαζί σου, το SW2 και το Pebble φτάνουν τις 4-5 μέρες, αλλά και πάλι θέλουν φόρτιση. Όταν γίνουν κανόνας οι εύκαμπτες μπαταρίες (που μπορεί να είναι της τάξης των 500-600mAh) και θα προστεθεί και ένας αυτοτροφοδοτούμενος τρόπος φόρτισης (π.χ. kinetic ή solar), τότε θα μιλάμε πλέον για μόνιμη λύση. Μέχρι τότε όμως... Για το κινητό, να πω ότι υπάρχουν και αρκετά μοντέλα με υποδοχή mSIM, άρα πρακτικά το smartwatch είναι το κινητό σου. Δυστυχώς όμως μέχρι στιγμής αυτά έχουν την χειρότερη αυτονομία, και προφανώς μειωμένες δυνατότητες. Άρα πρέπει να βλέπουμε το smartwatch ως αξεσουάρ του κινητού (όπως π.χ. το ΒΤ handsfree) παρά ως αντικαταστάτη. Εύθραυστα δεν είναι σε καμία περίπτωση, σχεδόν όλα έχουν είτε gorilla, tempered ή ζαφείρι (τα πιο ακριβούτσικα), άρα έχουν την ίδια αντοχή με ένα τυπικό καλό ρολόϊ. Τέλος για το ακριβά, σχεδόν όλα κυμαίνονται τριγύρω στα 200€ (λίγο πάνω, λίγο κάτω). Στα 200€ καλό ρολόϊ και μάρκα δεν βρίσκεις. π.χ. ένας τυπικός χρονογράφος Seiko ή Citizen ή CK ή Casio κοστίζει σχεδόν τα διπλά, χωρίς να αναφέρουμε τεχνολογίες kinetic ή solar (που πάμε στα τριπλά και βάλε). Άρα για αυτά που προσφέρουν, μάλλον λογικές βρίσκω τις τιμές τους. Ότι είμαστε ακόμα στο βρεφικό στάδιο και βλέπουμε τις πρώτες προσπάθειες, είναι σίγουρο. Απλώς μην περιμένουμε το τέλειο smartwatch "αύριο", καθώς ας μην ξεχνάμε ότι και τα smartphones έκαναν σχεδόν 5 χρόνια να "ωριμάσουν" από τα πρώτα Qtek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα