fagath Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Διαβάζω χρόνια το φορουμ αλλά πρώτη φορά χρειάζομαι τη βοήθεια του κοινού. Έχω μια κάμερα (ενδοσκοπική) που έχει έξοδο video. Θέλω ένα media player με είσοδο av προκειμένου να μπορώ να κάνω εγγραφή σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο. Κατα καιρούς είχα διάφορες συσκευές που μπορούσαν να κάνουν ακριβώς αυτό. Έχω ένα LG dvd-Hd-recorder που έχει 2-3 εισόδους αλλά δυστυχώς το dvd δε διαβάζει πλέον τα περισσότερα dvd. Έχω ένα media player της novatron (iamm ntr-s20) το οποίο είναι καταπληκτικό από την άποψη ότι παίζει τα πάντα (mkv, ελληνικούς υπότιτλους), έχει ασύρματο και ενσύρματο δίκτυο , αποκωδικοποητή για την τηλεόραση και έχει είσοδο av αλλά τον χρειάζομαι στο σπίτι και επίσης δεν μπορω να τον βρω πουθενά στον πλανήτη (ebay-amazon, κτλ) Επίσης έχω ψάξει με μανία τις τελευταίες ώρες για κάποια συσκευή αλλά μάταια. Οι αποκωδικοποιητές/media players που βρήκα δεν έχουν είσοδο av και οι τηλεοράσεις που βρήκα σαν εναλλακτική (σε μέγεθος μέχρι 24 ιντσες) όταν γράφουν σε usb χρησιμοποιούν ειδικό φορμάτ που δεν διαβάζεται αλλού. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι που μπορούσα να το κάνω εύκολα στο παρελθόν τώρα δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα! Ή εγώ κάτι δεν κάνω καλά ή κάτι δεν πάει καλά με τον πλανήτη! Βοήθειααααα!
groovemaster Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο media player αλλά θυμάμαι ότι πριν αρκετό καιρό novatron είχα δει σε ένα κατάστημα Πειραιά (audioshow) και απο μια αναζήτηση είδα διαθέσιμο άλλο κωδικό σ'αυτό το κατάστημα ,οπότε ρωτησέ τους αν το φέρνουν. http://www.e-expert.gr/ProductDetails/%CE%9D%CE%A4D-58/eikona-kai-ixos/media-players/media-players.aspx Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει και αυτό σαν αντιπροσωπεία http://www.e-hw.gr/ViewShopProduct.aspx?ProductId=727465
fagath Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 καλησπέρα αυτο το μαγαζί το είχα δει στο δίκτυο. δυστυχώς ο ntd58 δεν εχει είσοδο βίντεο
TheELF Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 http://www.getitnow.gr/prod/eikona-and-ihos/home-cinema/media-players/novatron-iamm-ntr-s20-hd-digital-media-player/prod1040545pp/ Πρώτο αποτέλεσμα στο google,δεν τον έχουν διαθέσιμο;;;
fagath Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Στο getitnow δεν ειχα κοιταξει και η τιμή θα ήταν όνειρο αλλά δεν το έχουν. Δεν έχει καν το κουμπί που θα έλεγε "απόκτησέ το". Άλλον media player με είσοδο av δεν έχει υπόψιν κανείς?
TheELF Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 media player δεν ξέρω αλλά μπορείς να πάρεις καταγραφικό για κάμερα ασφαλείας έχει και με εγγραφή σε h264 και γενικά διάφορα,και μια βόλτα από τα τοπικά μαγαζιά που ασχολούνται με συναγερμούς να κάνεις θα βρεις και κάποιον να σε συμβουλέψει για να βρεις ένα καλό και φτηνό. Αν χρειαστεί υπάρχουν και μετατροπείς cctv σε av
fagath Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 media player δεν ξέρω αλλά μπορείς να πάρεις καταγραφικό για κάμερα ασφαλείας έχει και με εγγραφή σε h264 και γενικά διάφορα,και μια βόλτα από τα τοπικά μαγαζιά που ασχολούνται με συναγερμούς να κάνεις θα βρεις και κάποιον να σε συμβουλέψει για να βρεις ένα καλό και φτηνό. Αν χρειαστεί υπάρχουν και μετατροπείς cctv σε av πολυ ενδιαφερον. θα το κοιταξω αυριο κιολας σε ενα μαγαζι που εχω στο μυαλο μου.. ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αν έχεις Η/Υ εκεί κοντά(στην ενδοσκοπική) υπάρχουν και φτηνές καρτούλες pci ή αν έχεις laptop μπορείς να πάρεις usb video grabber στο ebay έχει τέτοια και με 5€ αν και δεν ξέρω τι παίζει με την ποιότητα, αντοχή.
fagath Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν έχω υπολογιστή κοντά. Η εναλλακτική που σκέφτηκα να γίνεται η εγγραφή από την ίδια την τηλεόραση πιθανόν μπορεί να δουλέψει με τηλεοράσεις turbo-x που μάλλον δεν έχουν τους περιορισμούς που έχουν οι Lg/samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα