JohnnyX Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Και παλι οπως παλια ??? Log n Win Τώρα σε κάθε login σου στο myF2G, σε περιμένουν τα Log n Win δώρα, για να σου χαρίσουν επιπλέον χρόνο ομιλίας, SMS ή MB, εντελώς δωρεάν! Κάθε 7 ημέρες μπορείς να ενεργοποιείς το ίδιο ή κάποιο άλλο Log n Win δώρο![/size] Έτσι δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς free χρόνο ομιλίας και θα κερδίζεις ξανά και ξανά και ξανά…[/size] Εγω μολις πηρα το δωρο μουΚαλη φαση ! ______________________________________Προσθηκη matrixxx μετα το κλειδωμα μιας και δεν εχει αναφεθει στο τοπικ: Για οποιους δεν γνωριζουν το log 'n win, πρεπει να πουμε να για μην ψάχνονται ότι μιλαμε για 20λεπτα προς ολους ή 30 προς wind ή 20 sms κλπ, με διαρκεια 7 ημερες. (Με ελαχιστη χρεωση 3λεπτο οι κλησεις.) Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2014 από matrixxx
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ποτε επαψε; Δεν καταλαβα τι λεει το τοπικ... 3
plpapadopoulos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ποτε επαψε; Δεν καταλαβα τι λεει το τοπικ... Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω, ότι εκτός αλλων προσφορών που βγαίνουν κατά καιρούς, αυτή έτρεχε συνεχώς.
koystado Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 δεν είναι προσφορά αυτό εδώ και καιρό ισχύει
panosss567 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Θυμήσου ότι μπορείς να αποκτήσεις Log n Win δώρα, μόνο αν έχεις ανανεώσει τον χρόνο ομιλίας σου εντός των τελευταίων 30 (στην πράξη περίπου 90) ημερών, με τουλάχιστον €5.
arc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Τα log and win ισχύουν εδω και αρκετούς μήνες. Αν το εχεις ταϊσει νωρίτερα, ειναι καλή φάση τα δώρα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μολις τσεκαρα στην πραξη και την μοναδικη περιπτωση να ειχε κατι "νέο" το τοπικ, να ισχυουν τα δωρακια και σε οσους δεν εχουν κανει προσφατη ανανεωση (όπως ηταν παλια μιας και ισως αφηνει κατι τετοιο να εννοηθεί ο TS) : ΔΕΝ υπαρχουν δωρακια για αυτους. Τιποτα απολυτως δεν αλλαξε. Κλειδωνει επομένως. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις