nikos2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Γεια σας χθες μου μπλόκαρε η κάρτα μνήμης και αυτόματα εκανε format ειχα 300 φωτογραφίες μεσα και χάθηκαν ολα πριν γίνει αυτο ειχα κανει αντιγραφή το φάκελο με της φωτογρα... απλα τα διαγραψα θελω την βοήθεια σας αν υπάρχει τρόπος να επαναφέρω της φωτο η απο την κάρτα μνήμης η απο το κινητό εχω galaxy s4 οχι root
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) file scavenger ενα προγραμμα για να επαναφερεις αρχεια απο την sd. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2014 από poulinos
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 απλα μην γραψεις τιποτα στην καρτα γιατι μετα μπορει να μην μπορεις να τα επαναφερεις ολα.
nikos2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 απλα μην γραψεις τιποτα στην καρτα γιατι μετα μπορει να μην μπορεις να τα επαναφερεις ολα. δεν εχω πειράξει τίποτα τώρα το εβαλα και εχει παει 37% δεν με απασχολεί αν άργη απλα να κανει δουλεια γιατι ειναι κριμα τόσες φωτογραφίες απο ταξίδι
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 δεν εχω πειράξει τίποτα τώρα το εβαλα και εχει παει 37% δεν με απασχολεί αν άργη απλα να κανει δουλεια γιατι ειναι κριμα τόσες φωτογραφίες απο ταξίδι σε full scan ναι θα αργησει ειναι η αληθεια ειδικα αν η καρτα ειναι class 4 και οχι class 10. μπορεις να κανεις το quick search εφοσον δεν εχεις κανει τιποτα παραξενο και αμα δεν πετυχει αυτο τοτε να κανεις to long search.για να μην περιμενεις αδικα.η αν τις εχεει βρει ηδη μπορεις να σταματησεις το search.εννοειται οτι τις φωτογραφιες τις επαναφερεις σε αλλοο σκληρο δισκο και οχι πισω στην ιδια την καρτα.στο λεει κιολας.
nikos2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 σε full scan ναι θα αργησει ειναι η αληθεια ειδικα αν η καρτα ειναι class 4 και οχι class 10.μπορεις να κανεις το quick search εφοσον δεν εχεις κανει τιποτα παραξενο και αμα δεν πετυχει αυτο τοτε να κανεις to long search.για να μην περιμενεις αδικα.η αν τις εχεει βρει ηδη μπορεις να σταματησεις το search.εννοειται οτι τις φωτογραφιες τις επαναφερεις σε αλλοο σκληρο δισκο και οχι πισω στην ιδια την καρτα.στο λεει κιολας. εκανα και βρήκε μονο αυτα που ειχα διαγράψει πριν μέρες μετα βρήκα ενα φάκελο που γράφει camera και οτι εχει μεσα δεν τα ανοίγει λογικά η φωτο που ψάχνω ειναι . Λεω να κανω έλεγχο στο τηλέφωνο γιατι απο κει τα ειχα αλλα τα διαγραψα αλλα δεν ξερω πως γίνεται αυτό
9volto Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 μέσα από το τηλέφωνο δεν μπορεί να κάνει ανάκτηση το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Χρειάζεσαι πρόγραμμα recovery ειδικό για android κινητά και δεν λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις και με 100% αποτελέσματα.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 δεν ξερω αν βαλεις το κινητο να το δει το Pc σαν mass storage device αν θα καταφερει να παιξει.σαν Mtp ναι μεν το βλεπει σαν δισκο αλλα δεν ξερω αν μπορει να κανει Recover.δεν το εχω δοκιμασει.o 9 volto σιγουρα ξερει περισσοτερα. εκανα και βρήκε μονο αυτα που ειχα διαγράψει πριν μέρες μετα βρήκα ενα φάκελο που γράφει camera και οτι εχει μεσα δεν τα ανοίγει λογικά η φωτο που ψάχνω ειναι . Λεω να κανω έλεγχο στο τηλέφωνο γιατι απο κει τα ειχα αλλα τα διαγραψα αλλα δεν ξερω πως γίνεται αυτό μέσα από το τηλέφωνο δεν μπορεί να κάνει ανάκτηση το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Χρειάζεσαι πρόγραμμα recovery ειδικό για android κινητά και δεν λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις και με 100% αποτελέσματα. αν εχεις καποιο να του προτεινεις καλο θα ηταν μπας και βγαλει ακρη.εγω δεν ξερω κατι παραπανω.
9volto Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιο που να είναι free. Αξιόλογο είναι το wondershare dr fone
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιο που να είναι free. Αξιόλογο είναι το wondershare dr fone και free να μην ειναι ολα γινονται .θεληση και καλη καρδια.χεχε.ολα βρισκονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα