gokuthelegend Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Installing "Tesla Model S"... Installing "Tesla Model S"... Installing "Tesla Model S"... Installing "Tesla Model S"... Driver not found... (αν καταλάβατε το λογοπαίγνιο) 3
bilakos10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Τρομερή είδηση για τους 2-3 Έλληνες που διαθέτουν το Tesla S. Sent from my HM 1SW using Insomnia
calculator Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Και γι αυτούς τους 2 που το έχουν τρομερό feature...
Regulus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Καλά, δώσε μου εμένα το Tesla και το ξεκινάω και με κλειδί βρε αδερφέ... Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα ποιος ο λόγος να βάλεις μπροστά ένα αυτοκίνητο ενώ δεν είσαι μέσα!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Τρομερή είδηση για τους 2-3 Έλληνες που διαθέτουν το Tesla S. Sent from my HM 1SW using Insomnia Αλίμονο, θα φιλτράρουμε τις ειδήσεις μόνο για προϊόντα ή υπηρεσίες που αφορούν την Ελλάδα. Άλλωστε είμαστε ο ομφαλός της Γης, μην το ξεχνάμε... 2
xteliox Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Καλά, δώσε μου εμένα το Tesla και το ξεκινάω και με κλειδί βρε αδερφέ... Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα ποιος ο λόγος να βάλεις μπροστά ένα αυτοκίνητο ενώ δεν είσαι μέσα!!! ...για να δροσίζεται ο σκύλος με το αρκουδισιον όταν τον αφήνεις μέσα στο αμάξι..
mants118 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω. Αντι για κλειδί θα χρησιμοποιεί το nfc, bluetooth του κινητού φαντάζομαι. εννοείται μιας και τόσα χρόνια iPhone = NFC!!!
ArisArts Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Όταν λέει να το βάλεις μπρος, για να ζεσταθεί ο κινητήρας μέχρι να κατέβεις από το σπίτι; Ετσι για να περνει τα ισια του ο χαλκος των καλωδιων και να ρεει το ρευμα καλυτερα....!!! 1
geo99rge Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 το θεμα ειναι οτι εχει γινει το κινητο ο ενδιαμεσος ολων των ηλεκτρονικων κοκοψινιων, οποτε οι εταιρειες τηλεφωνων θα αναγκαστουν να προχωρησουν σε κλειδωματα συσκευων σε περιπτωση κλοπων. καποτε ηταν το ποντικι η προεκταση του χεριου τωρα ειναι το κινητο... spam on μη μπερδεψει κανεις το grand theft με τον αληθινο κοσμο στο παιξιμο σπαμ οφφ
Kostas93 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Τρομερή είδηση για τους 2-3 Έλληνες που διαθέτουν το Tesla S. Sent from my HM 1SW using Insomnia Στη Νορβηγία που ξέρω κυκλοφορεί πάρα πολύ.
Ntinaras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Εχω συναγερμο της viper και το κανω και το βαζω και εγω μπρος απο το κινητο. Δεν ειναι καινουρια ιδεα αλλα υπαρχει ηδη χρονια και μπορει να το βαλει ο καθενας στο αυτοκινητο του. εσυ βρες ενα dodge viper η αλλιως ενα doge
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα