mary Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Πολύ σύντομα το πολυτελές sedan Model S της εταιρείας Tesla και το iPhone θα λειτουργούν συνδυαστικά αφού η έκτη έκδοση του λειτουργικού συστήματος του Model S θα προσθέσει την επιλογή εκκίνησης του ηλεκτροκινητήρα αλλά και της λήψης ειδοποιήσεων μέσω του iPhone.Η Google φυσικά δε θα παραγκωνιστεί, καθώς η εφαρμογή της Tesla για Android κινητά είναι ήδη στα σκαριά, αλλά άγνωστο παραμένει το πότε θα γίνει πραγματικότητα. Αμφιβολίες και ερωτηματικά όμως εγείρει αυτή η νέα τάση συγχώνευσης αυτοκινήτου με κινητό, καθώς σε περίπτωση κλοπής του iPhone, ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Πιθανόν η Tesla να χρησιμοποιήσει το Touch ID API της Apple για προγραμματιστές, η οποία θα επιτρέπει στον κατασκευαστή να ασφαλίσει το αυτοκίνητο ώστε ο μόνος τρόπος ξεκλειδώματος αυτού να είναι το δακτυλικό αποτύπωμα. Η πρόσβαση μέσω API σε εφαρμογές τρίτων έχει ανακοινωθεί για το iOS 8, οπότε οι ιδιοκτήτες Tesla αυτοκινήτων θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Η ενημέρωση της εφαρμογής δε θα επιτρέψει στους χρήστες της να οδηγήσουν ασύρματα το αυτοκίνητο από το iPhone, αλλά το συγχρονισμό του ημερολογίου, συμπεριλαμβανομένου και της λίστας με τα ραντεβού, με αναλυτικές οδηγίες πλοήγησης για τη τοποθεσία τους. Μια ακόμη δυνατότητα της νέας αναβάθμισης είναι η δήλωση προκαθορισμένης ονομασίας του Model S, επιτρέποντας στον κάτοχο να το ονομάσει όπως αυτός επιθυμεί με μερικές ιδέες να μας έρχονται ήδη στο νου... Site: PhoneArena
hayas88 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 πολύ χρήσιμα πράγματα επιφυλάσσει το μέλλον μπράβο στους dev.
kukukali Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Θα περάσουμε ωραίες στιγμές στο you tube 4
palawiaris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Λογικά για να το βάλεις με το τηλέφωνο μπρος,πρώτα δεν θα πρέπει να βάλεις και το «κλειδί» στην υποδοχή του;Ή να το έχεις στην τσέπη σου όπως έχουν ορισμένοι κατασκευαστές;
Silverage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω. Αντι για κλειδί θα χρησιμοποιεί το nfc, bluetooth του κινητού φαντάζομαι.
crmaris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 iphone διαθέτω, το Tesla μου λείπει τώρα 11
georgepppo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Θα περάσουμε ωραίες στιγμές στο you tube car crash compilation ios edition Θα δούμε στο youtube 3
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αμφιβολίες και ερωτηματικά όμως εγείρει αυτή η νέα τάση συγχώνευσης αυτοκινήτου με κινητό, καθώς σε περίπτωση κλοπής του iPhone, ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και τα κλειδιά να σου κλέψουν, οι χάκερς μπορούν να εξασφαλίσουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου. 7
AntonisKo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ρε παιδια αυτο γινεται εδω και τοσα χρονια με τους καλους συναγερμους και turbo timer. Η εφαρμογη στο κινητό σας πείραξε...? Εχουμε πολλα να δουμε ακομη.. 3
thanassissis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εχω συναγερμο της viper και το κανω και το βαζω και εγω μπρος απο το κινητο. Δεν ειναι καινουρια ιδεα αλλα υπαρχει ηδη χρονια και μπορει να το βαλει ο καθενας στο αυτοκινητο του. 1
tarif16 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 iphone διαθέτω, το Tesla μου λείπει τώρα εγω εχω το τεσλα...το iphone μου λειπει
rfc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αντε και το περιμενα πως και πως....... δε μπορουσα να το βαλω μπροστα λεμε....... ουτε πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα