Προς το περιεχόμενο

Netframework 3.5 σε windows 8.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Χθες έκανα format στο pc μίας και τις τελευταίες μέρες έκανε κάποια νούμερα.

Πέρασα τα windows 8 που τα έχω αυθεντικά, έκανα κάποια updates και μετά πέρασα το update για 8.1.

Μέχρι να περάσω τα 8.1 δεν είχα εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα

Στα 8.1 εγκατέστησα το objectdock το οποίο ζητάει Netframework 3.5 . Επιλέγω να το κατεβάσουν αυτόματα τα windows αλλά βγάζει σφάλμα 0x800F0906 λέγοντας ότι δεν έχω ίντερνετ.

Έχω δοκιμάσει να το ενεργοποιήσω από την προσθαφαίρεση δυνατοτήτων των windows χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης ότι stand alone εγκατάστασή του 3,5 έχω βρει στο ίντερνετ, όταν την τρέχω λαμβάνω το ίδιο σφάλμα

Ξέρετε κάποια λύση;

Thanks

post-47694-0-13060700-1408873098_thumb.png

Δημοσ.

Θα προτιμουσα βοήθεια και οχι πλακίτσα. Προφανως είμαι συνδεδεμένος στο internet. Και εχω δοκίμάσει και ασυρματα και ενσυρματα και με τις 2 συνδεσεις που εχω πρόσβαση.

Δημοσ.

Ναι το εχω δοκιμάσει αλλα όταν παω να το περάσω μου λεει ότι πρεπει να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα από την προσθαφαίρεση δυνατοτήτων των windows.

Και ότι παω να ενεργοποιήσω την δυνατότητα..... μου βγάζει το ίδιο σφαλμα που εχω βαλει στο αρχικό post.

Επίσης δοκίμασα να ενεργοποιήσω την δυνατότητα χειροκίνητα μεσω εντολων και παλι χωρίς αποτελεσμα. Μαλλον κατι πήγε στραβα στην εγκατασταση γιατί εχει βγαλει και 1-2 αλλα προβληματακια μετά την εγκατασταση (vga driver error κλπ)

Με βλέπω να ξανακάνω format και να το ενεργοποιώ πριν αναβαθμίσω στα 8.1 :(

Δημοσ.

Οντως, ισως ειναι καποιο σφαλμα που συμβαινει μονο με τη διαδικασια της αναβαθμισης

Και σιγουρα οπως ειπες ειναι γενικοτερο προβλημα οποτε δεν εχει να κανει με το dotnet 3.5

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι ότι δεν μπορεί να το εγκαταστησει. Απλά πρεπει να το ενεργοποιήσει σαν δυνατότητα και για καποιο λόγο το συστημα δεν μπορεί. Δοκίμασα να ενεργοποιήσω και το hyper-V από την "ενεργοποιηση δυνατοτήτων των windows" αλλα ούτε αυτό το ενεργοποιεί. Οπότε μαλλον είναι γενικότερο το κακό.

Αν και ασχετο, επίσης δεν με βαζει στις ρυθμισεις του vmware (κολλαει εκεί). Οπότε αυριο απόγευμα ξεκινάω από την αρχη format και θα ενεργοποιήσω το net framework πριν κανω την αναβαθμιση στα 8.1

Περίεργο όμως το όλο θέμα γιατί τα windows είναι φρέσκα και σχετικά άδεια ακομα.

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι ότι δεν μπορεί να το εγκαταστησει. Απλά πρεπει να το ενεργοποιήσει σαν δυνατότητα και για καποιο λόγο το συστημα δεν μπορεί. Δοκίμασα να ενεργοποιήσω και το hyper-V από την "ενεργοποιηση δυνατοτήτων των windows" αλλα ούτε αυτό το ενεργοποιεί. Οπότε μαλλον είναι γενικότερο το κακό.

Αν και ασχετο, επίσης δεν με βαζει στις ρυθμισεις του vmware (κολλαει εκεί). Οπότε αυριο απόγευμα ξεκινάω από την αρχη format και θα ενεργοποιήσω το net framework πριν κανω την αναβαθμιση στα 8.1

Περίεργο όμως το όλο θέμα γιατί τα windows είναι φρέσκα και σχετικά άδεια ακομα.

Αυτο να κανεις και πες μας αν λυθηκε.

Δημοσ.

Λοιπόν, εκανα format και πέρασα τα 8. Ενεργοποιησα το net framework αμεσως και μετά από 1-2 updates κατεβασα τα 8.1 από το store. Τα πέρασα και όλα καλα. 

Εχω εγκαταστησει σχεδόν όλα μου τα προγραμματα και τρεχουν όπως πρεπει. Οπότε λύθηκε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...