Huntsman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Χτες καθως δουλευε ο υπολογιστης ξαφνικα δεν μου αλλαζε τα γραμματα απο ελληνικα σε αγγλικα και ουσιαστικα κλειδωθηκαν αυτοματα μονο τα ελληνικα επειδη ειναι γλωσσα προεπιλογης και κατω δεξαι στην γωνια δεν μου δειχνει τα αρχικα τις γλωσσας που χρεισιμοποιω ενω πριν δουλευε. Εψαξα και σε πιο παλια θεματα στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι που να με βοηθησει. αν ξερει καποιος ας μου πει
kyriakh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 koίτα αυτό http://www.techster.gr/notification-area-show-hide-language-bar/ εκεί που λέει Περιοχή ειδοποιήσεων, εμφάνιση και απόκρυψη εικονιδίου γλώσσας, και ξαναπές αν το κατάφερες
KiriosD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 40 λεπτά αργότερα υποθέτω κάτι έγινε για να μην απαντάει 1
kyriakh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 40 λεπτά αργότερα υποθέτω κάτι έγινε για να μην απαντάει ή έχει πάει για καφεδακι! μπες και εκει να δεις αν είναι έτσι και αν δεν είναι κάντα έτσι.Σε windows 7 είναι αυτό βέβαια, αλλά κάπως έτσι θάναι γενικώς
Euclides Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Τρέξε την εντολή ctfmon.exe Αν εμφανιστεί το Language Toolbar, φταίει το ότι δεν ξεκινά αυτόματα. Πήγανε στην registry και κάνε εισαγωγή το string, όπως στην συνημμένη φωτογραφία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα