thelos257 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 την καλημερα μου θα ηθελα να μου πειτε προγραμματα που βρισκουν οδηγους αυτοματα γιατι βαριεμαι να ψαχνω το καθε και να κατεβαζω το καθενα ξεχωριστα χωρια. Σας ευχαριστω παρα πολυ α και προγραμματα για να κοβω τους σκληρους δισκους π.χ. απο 1TB να γινει 500GB-500GB στον εναν να εγκαταστησω τα 7άρια και τον αλλον να τον αφησω οπως ειναι με τα 8άρια του και το recovery του partition δεν πιστευω να επιριαστει εε ; για laptop λεω.
stonecityboys Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Για Drivers υπαρχουν πολλα Free προγραμματα αλλα εγω χρησιμοποιω το DRIVER GENIUS Για τα αλλα (partitions κτλ), ας απαντησει καποιος που να γνωριζει καλυτερα 1
thelos257 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Για Drivers υπαρχουν πολλα Free προγραμματα αλλα εγω χρησιμοποιω το DRIVER GENIUS Για τα αλλα (partitions κτλ), ας απαντησει καποιος που να γνωριζει καλυτερα Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου θα περιμενω και την αλλη απαντηση στο ερωτημα μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα