Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτήσω τι να προσέξω στην αγορά μεταχειρισμένου ssd?? σίγουρα την υγειά του!! η απόδοση αν είναι για παράδειγμα στο 75%??? να τον αγοράσω ???? κάτι άλλο??????

Δημοσ.

Βασικά θα σου έλεγα να μην αγοράσεις ssd που ειναι κατω απο 95 % health και να κοιτάξεις αν αυτος που θα πάρεις η διαφορά στην τιμή δεν ειναι μεγάλη σε σχέση με τον καινούργιο τοτε καλύτερα να αγοράσεις καινούργιο

• Like 1
Δημοσ.

δεδομένου οτι η διαφορά στην τιμή του μεταχειρισμένου με τον καινουργιο ειναι συνήθως αστεία (ούτε 10€) και εγω θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με μεταχειρισμένο... Κανε μια εβδομαδα υπομονη και βαζεις στην ακρη τη διαφορά και πηρες καινούργιο του κουτιου...

• Like 2
Δημοσ.

η υγεία είναι 100%  η επίδοση είναι 80  η διαφορά είναι 35€ από τον καινούργιο :(

Δημοσ.

αν ,οπως λες, εχει διαφορα 35€ απο τον καινουργιο...δλδ περιπου 65-35=30€ ΠΑΡΤΟΝ χωρις δευτερη σκεψη

Δημοσ.

40€ κάνει !  70 έχει ο φτηνότερος στο skroutz ,  το ότι είναι στο 80% η επίδοση να μην δώσω σημασία???

Δημοσ.

Δεν το εχω πάρει ακομα! Το παιδί που το πουλαει μου έστειλε φωτό και το είδα ότι είναι στο 80 . Τελικά να δώσω σημασία στο 80;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Προσωπικά θα μάζευα 30 euro ακομα (αν ειναι αυτη η διαφορά) και θα αγόραζα εναν καινούργιο ειδικά αν δεν τον εχεις απόλυτη ανάγκη τώρα

Δημοσ.

Εγω δε θα εδινα σημασια και το πιθανοτερο να τον επαιρνα. Μη σε παρω και στο λαιμο μου ομως. Κανε την δοκιμη του τριμ σε αυτον τοτε για σιγουρια.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για της άμεσες απαντήσεις σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...