agoraki_23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό τόσα χρόνια. όταν ανοίγω για πρώτη φορά το λάπτοπ μου κάθε μέρα όως κάτω το wifi εμφανίζεται με θαυμαστικό. όταν κλείσω-ξανανοίξψ το ρούτερ όλα κλά μου το βρίσκει,αλλά για ποιο λόγο σε κάθε reboot το έχει θαυμαστικό? εννοείται πως από κινητά και άλλα pc μπένω κανονικότατα οπότε δεν είναι θέμα ρούτερ,
Sakiz105 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Το ρουτερ το κλεινεις οταν κλεινεις το λαπτοπ? Το ειχα παθει και εγω και αναγκαζομουν να βαζω καρφωτη ip για να μην ανοιγοκλεινω συνεχεια το ρουτερ.Δεν ξερω κατι παθαινουν μερικες φορες και κρατανε την ip σου και μετα δεν μπορεις να ξαναμπεις με την ιδια.
agoraki_23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 όχι βέβαια δε το κλείνω.ανοιχτό μένει αλλά αναγκάζομαι να το ανοιγοκλείνω λόγω του θαυμαστικού σε κάθε reboot. να πάω στις ρυθμίσεις του ρούτερ και τι να κάνω?
Sakiz105 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Στις ρυθμισεις του wi-fi θα πας και θα βαλεις στατικη ip.
agoraki_23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 αν βάλω στατική ip οι άλλες συσκευές android και laptop που έχω στο σπίτι πως θα μπαίνουν με την ίδια ip?
casperino Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Στις ρυθμισεις του wifi στο λαπτοπ οχι στο ρουτερ, θα βαλεις στατικη ip...
agoraki_23 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 πως το κάνω αυτό? πως βλέπα ποια ip έχω και που ακριβώς βάζω τα στοιχεία? σόρι αλλά είμαι λίγο άσχετοσ στα ρυθμίσεων ίντερνετ
rfc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 http://portforward.com/networking/static-vista.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα