Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.Τον τελευταίιοο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Σε τυχαίιες εντελώς στιιγμές ενώ πληκτρολογώ στο προαναφερθέν πληκτρολόγιιο πατάω κάποιια πλήκτρα και μου τα εμφανίιζει πολλές φορές(2-5 φορές).Αρχικά ξεκίνησε από το γράμμαα Ι και έχει αρχίισει να γίινετε αντιλυπτό καιιι σε άλλα πλήκτρα.Έχειι δει κανείιιις παρόμοιιο πρόβλημα ή κάποια λύυση?Το πλξκτρολόγιο χρησιιμοποιει κοκκινους διακοπτες.Δεν διωρθωσα τα λαθη για να δείτε την έκταση του προβλήματος.

Δημοσ.

Το double clicking στα ακριβα ποντικια πληκτρολογια συνηθως ειναι αιτια αντικαταστασης.Αν εχεις εγγυηση στειλτο πισω

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι έχουν αλλαχτεί κάποια πλήκτρα(έχουν ίδια σύμβολα απλώς είναι πιο χοντρά ώστε να μην ξεθωριάζουν) και δεν ξέρω αν το δεχτεί το mg manager.Τα αρχικά από εκείνα δν υπάρχουν.

Δημοσ.

Δεν εχει καμια σημασια τα πληκτρα. Μηχανικο πληκτρολογιο εννοειται οτι αλλαζουνε και τα πληκτρα. Αν εχεις την εγγυηση στηλε το πισω και ζητα αντικατασταση.

Δημοσ.

Παρε τους ενα τηλεφωνο και ενημερωσε τους. Εγω στην θεση σου δεν θα ελεγα τιποτα για τα πληκτρα. Παιζει και να μην το καταλαβουνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...