Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω αγοράσει πρόσφατα ολοκαίνουριο Router και έχω πρόβλημα με το Laptop . το παράξενο  είναι ότι τα κινητά έχουν WIFI όπως  και το PC αλλά το Laptop  βγάζει συχνά πρόβλημα με το σήμα και πρεπε να αναβοσβήνω  την κεραία από το πλήκτρο F3  .

τι προτείνετε να κάνω ?

Δημοσ.

Δοκίμασε αρχικά να βγάλεις και να ξανα βάλεις τους drivers , μονο με το συγκεκριμένο wifi βγάζει προβλήματα (πες μας και τι ενοείς ακριβώς πρόβλημα) ή και με αλλα ;

Δημοσ.

ότι χάνετε το σήμα  από το λαπτοπ και δεν έχω ίντερνετ ενώ στις υποληπες   συσκευές ( Pc , κινητά ) έχω κανονικά 

Δημοσ.

Σε αλλα wifi εκτος αυτου μπορείς να συνδεθείς κανονικά ;

Δοκίμασε οπως σου ειπα να βγάλεις και να βάλεις παλι τους drivers

Δημοσ.

Δοκίμασε αρχικά να βγάλεις και να ξανα βάλεις τους drivers , μονο με το συγκεκριμένο wifi βγάζει προβλήματα (πες μας και τι ενοείς ακριβώς πρόβλημα) ή και με αλλα ;

το δοκίμασα αλλά πάλι το ίδιο κάνει ...

Δημοσ.

δοκιμασε να αλλαξεις και καναλι συχνοτητας απο το ρουτερ,σου εμφανιζει θαυμαστικο -χωρις προσβαση -κατω δεξια στο δικτυο η αποσυνδεεται εντελως;

Δημοσ.

δοκιμασε να αλλαξεις και καναλι συχνοτητας απο το ρουτερ,σου εμφανιζει θαυμαστικο -χωρις προσβαση -κατω δεξια στο δικτυο η αποσυνδεεται εντελως;

βγάζει τ σήμα και ενα κίτρινο τριγονακι με ένα θαυμαστικό 

Δημοσ.

πες μου τι προσαρμογεα εχεις στο λαπτοπ στη διαχειριση συσκευων το βλεπεις,αλλαξες καναλι να δεις αν συνεχιζει;

Δημοσ.

πες μου τι προσαρμογεα εχεις στο λαπτοπ στη διαχειριση συσκευων το βλεπεις,αλλαξες καναλι να δεις αν συνεχιζει;

τα ίδια ... δοκίμασα με φορητή κεραία usb και δουλεύει μια χαρά . πολύ πιθανό να εχει πρόβλημα η κεραία του laptop 

Δημοσ.

πες μου λιγο μοντελο λαπτοπ και τι προσαρμογεα δικτυου εχει επισης και τι λειτουργικο εχεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

προσπάθησα σχεδόν τα πάντα και κατέληξα στο οτι εχει πρόβλημα ι κεραία και ετσι αγόρασα μια καινουνια κ τωρα δουλεύει μια χαρα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...