efthymiou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 έχω αγοράσει πρόσφατα ολοκαίνουριο Router και έχω πρόβλημα με το Laptop . το παράξενο είναι ότι τα κινητά έχουν WIFI όπως και το PC αλλά το Laptop βγάζει συχνά πρόβλημα με το σήμα και πρεπε να αναβοσβήνω την κεραία από το πλήκτρο F3 . τι προτείνετε να κάνω ?
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε αρχικά να βγάλεις και να ξανα βάλεις τους drivers , μονο με το συγκεκριμένο wifi βγάζει προβλήματα (πες μας και τι ενοείς ακριβώς πρόβλημα) ή και με αλλα ;
efthymiou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 ότι χάνετε το σήμα από το λαπτοπ και δεν έχω ίντερνετ ενώ στις υποληπες συσκευές ( Pc , κινητά ) έχω κανονικά
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Σε αλλα wifi εκτος αυτου μπορείς να συνδεθείς κανονικά ; Δοκίμασε οπως σου ειπα να βγάλεις και να βάλεις παλι τους drivers
Bennito Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Στο παλιό router το laptop συνδεόταν καλά ή είχες κι εκεί πρόβλημα;
efthymiou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε αρχικά να βγάλεις και να ξανα βάλεις τους drivers , μονο με το συγκεκριμένο wifi βγάζει προβλήματα (πες μας και τι ενοείς ακριβώς πρόβλημα) ή και με αλλα ; το δοκίμασα αλλά πάλι το ίδιο κάνει ...
G1O Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 δοκιμασε να αλλαξεις και καναλι συχνοτητας απο το ρουτερ,σου εμφανιζει θαυμαστικο -χωρις προσβαση -κατω δεξια στο δικτυο η αποσυνδεεται εντελως;
efthymiou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 δοκιμασε να αλλαξεις και καναλι συχνοτητας απο το ρουτερ,σου εμφανιζει θαυμαστικο -χωρις προσβαση -κατω δεξια στο δικτυο η αποσυνδεεται εντελως; βγάζει τ σήμα και ενα κίτρινο τριγονακι με ένα θαυμαστικό
G1O Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 πες μου τι προσαρμογεα εχεις στο λαπτοπ στη διαχειριση συσκευων το βλεπεις,αλλαξες καναλι να δεις αν συνεχιζει;
efthymiou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 πες μου τι προσαρμογεα εχεις στο λαπτοπ στη διαχειριση συσκευων το βλεπεις,αλλαξες καναλι να δεις αν συνεχιζει; τα ίδια ... δοκίμασα με φορητή κεραία usb και δουλεύει μια χαρά . πολύ πιθανό να εχει πρόβλημα η κεραία του laptop
G1O Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 πες μου λιγο μοντελο λαπτοπ και τι προσαρμογεα δικτυου εχει επισης και τι λειτουργικο εχεις
efthymiou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ok παιδιά ευχάριστο πάρα πολύ το πρόβλημα λύθηκε !
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Πες και πως το έλυσες αν θέλεις μηπως βοηθηθεί καποιος αλλος φίλος
efthymiou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 προσπάθησα σχεδόν τα πάντα και κατέληξα στο οτι εχει πρόβλημα ι κεραία και ετσι αγόρασα μια καινουνια κ τωρα δουλεύει μια χαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα