Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..Έχω τεράστιο πρόβλημα!!Πήρα ένα σετ μητρική επεξεργαστή ραμ και δεν θέλουν να δουλέψουν!!Μόλις πέρνει ρεύμα φωτίζει για 2-3 δευτερόλεπτα το πληκτρόγιο και μετά τίποτα..Ανοίγω τον υπολογιστή,δουλεύει χωρίς να πέρνω σήμα στην οθόνη και μετά από 7 δευτερόλεπτα κάνει επανεκίνηση..Έχω σαλτάρει..Τι μπορεί να παιζει?

Δημοσ.

Έχει ηχειάκι;κάνει κάνα beep;;

Ποιον επεξεργαστή πήρες και το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται,το τροφοδοτικό είναι αρκετά καλό,δυνατό;;

Το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή δες να κούμπωσε σωστά και να ξεκινάει όταν παίρνει ρεύμα,καμιά φορά σφηνώνει το καλωδιακή τροφοδοσίας και το μπλοκάρει.

Καινούργια τα πήρες ή μεταχειρισμένα;;

Το ποιο πιθανό όπως τα ακούω είναι να σαλτάρει το τροφοδοτικό.   

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..Έχω τεράστιο πρόβλημα!!Πήρα ένα σετ μητρική επεξεργαστή ραμ και δεν θέλουν να δουλέψουν!!Μόλις πέρνει ρεύμα φωτίζει για 2-3 δευτερόλεπτα το πληκτρόγιο και μετά τίποτα..Ανοίγω τον υπολογιστή,δουλεύει χωρίς να πέρνω σήμα στην οθόνη και μετά από 7 δευτερόλεπτα κάνει επανεκίνηση..Έχω σαλτάρει..Τι μπορεί να παιζει?

Πολυ σωστες οι παρατηρησεις του TheELF ,οποτε αν μπορεις απαντησε σε αυτα.

Αν ηταν μεταχειρισμενα επρεπε πρωτα να τα δεις να λειτουργουν για να εισουν πιο σιγουρος. Παντως απο αυτα που λες μαλλον το τροφοδοτικο, οπως σου ειπε, δειχνει να εχει προβλημα.Μηπως ειναι καποια μαρκα  no name,κακης ποιοτητας?

Δημοσ.

To σετ είναι καινούργιο..Το τροφοδοτικό αν και μούφα δεν θα έλεγα πως έχει θέμα γιατί το δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό και έκανε το ίδιο..Ο επεξεργαστής και να έμπαινε λάθος πιστεύω δεν θα κούμπωνε..Η μητρική δεν έχει speaker

http://www.e-shop.gr/intel-celeron-g1620-270ghz-lga1155-box-p-PER.558389

http://www.e-shop.gr/kingston-kvr16n11s8-4-4gb-ddr3-1600mhz-pc3-12800-p-PER.550508

http://www.e-shop.gr/asrock-h61m-vg3-retail-p-PER.528657

Έδωσα 110 ευρώ :(

Δημοσ.

Παω για υπνο τωρα αλλα πρεπει να εισαι πιο αναλυτικος.

Τι hardware συνδεεις στο PC? Ποια καρτα γραφικων εχεις,ποσους δισκους εχεις? Αν και το αλλο τροφοδοτικο που δοκιμασες ειναι επισης μουφα,δεν βγαζεις ετσι σαφες συμπερασμα. Δωσε πληρη εικονα,αναλυτικοτατη,με τα παντα.

Η περιπτωση να παρεις ολοκαινουργια πραγματα και να υπαρχει ελαττωμα ειναι πολυ μικρη,πρωτα πρεπει να σκεφτεις αν εχεις κανει κατι λαθος η αν καποιο απο το παλιο σου υλικο,δημιουργει προβλημα.

Δημοσ.

Καλά ρε συ έχει ένα χρόνο και που βγήκαν τα haswell,γιατί πήρες 1155;;Κάνα 2-3€ ποιο πολύ θα σου έβγαινε.

Αν έχεις οτιδήποτε άλλο πάνω βγάλε τα,να μείνει μόνο cpu/mobo/ram ούτε καν δίσκος και πρόσεξε πολύ καλά μην τυχών δεν έκατσε καλά η μητρική στο κουτί και κάπου ακουμπάει κάτι και κάνει βραχυκύκλωμα. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είναι τα haswell..Έχω μόνο τροφοδοτικό και οθόνη συνδεδεμένο..Ούτε καν σκληρό ποντίκια πληκτρολόγια κλπ..Θέλω να φθάσει στο bios αλλά ούτε λόγος!!!Αποκλείεται να βραχυκυκλώνει γιατί δεν το έχω καν μέσα στο κουτί...Θα πάω να το συνδέσω και σε ένα άλλο Pc με 500αρί τροφοδοτικό (multirama) :D 

Χθες δεν με έπιανε ύπνος με αυτό που έγινε,τι να πω...Έχω και doa αλλά στην χειρότερη το 4ήμερο το έχω μέσα στο νερό..

Δημοσ.

Αποκλείεται να βραχυκυκλώνει γιατί δεν το έχω καν μέσα στο κουτί...

Οι haswell είναι η επόμενη γενιά που έχει και καλύτερα γραφικά,θα μπορούσες να είχες πάει στον g1840 με τα ίδια λεφτά.

Έξω από το κουτί είναι που κάτι μπορεί να έχει πάει κάτω από την μητρική και να βραχυκυκλώνει κάτι ένα ροκανίδι οτιδήποτε.

Αν τα παίρνουν πίσω με το doa άλλαξε τα με haswell. 

Δημοσ.

Θα το πάω και σε ένα φίλο το απόγευμα..Αν και εκεί δεν ξεκινάμε από αύριο για doa και βλέπω να μας παίρνει 1 βδομάδα στο χαλαρό!

Δημοσ.

Φίλοι μου..Το μεσημέρι δεν ξέρω αλλά μου ήρθε μια φώτιση..Λέω ας βγάλω την μνήμη να δω θα δουλέψει καθόλου?Και να που δούλευε κανονικά χωρίς να κάνει επανεκκίνηση!!Λέω ας την ξαναβάλω στο άλλο dimm και έκανε πάλι το ίδιο..Άνοιγε και μετά από 5 δευτερόλεπτα επανεκκίνηση..Συμπεράσματα?Μνήμη εκτός?Θα προσπαθήσω να βρω από κανένα γείτονα και να δοκιμάσω και έτσι..(ελπίζω να παίξει) Παρεπιπτόντως να αναφέρω ότι στο e-shop την μνήμη που την έφεραν σε χύμα συσκευασία από φυσαλίδες (εκείνα που τα πατάς και σκάνε) και όχι σε θήκη πλαστική...

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως να αναφέρω ότι στο e-shop την μνήμη που την έφεραν σε χύμα συσκευασία από φυσαλίδες (εκείνα που τα πατάς και σκάνε) και όχι σε θήκη πλαστική...

που σημαινει...σου πουλησαν ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ.............επιστροφη λογω εγγυησης εφ ορου ζωης και ριξτους και ενα χεσιμο....και μην ξαναπαρεις οτιδηποτε χωρις συσκευασια.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά επιτέλους όλα καλά..Αφού δοκίμασα με άλλη μνήμη και είδα πως όλα πάνε καλά πριν φτάσω στο e-shop για το doa βλέπω ότι πάνω στις επαφές τις μνήμες που μπαίνουν στο slot της μητρικής έχει το αυτοκόλλητο με τον κωδικό του προϊόντος..Το βγάζω,βάζω την μνήμη και όλα ρολόι..Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας!!!

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά επιτέλους όλα καλά..Αφού δοκίμασα με άλλη μνήμη και είδα πως όλα πάνε καλά πριν φτάσω στο e-shop για το doa βλέπω ότι πάνω στις επαφές τις μνήμες που μπαίνουν στο slot της μητρικής έχει το αυτοκόλλητο με τον κωδικό του προϊόντος..Το βγάζω,βάζω την μνήμη και όλα ρολόι..Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας!!!

Κάτι μνήμες...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...