stavregos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Όχι δεν το έχω..δεν μπορώ να κάνω κάτι?
Noobie Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Όχι δεν το έχω..δεν μπορώ να κάνω κάτι? Απλά ήθελα να μπω στον υπολογιστή σου μέσω Teamviewer και να προσπαθήσω να εντοπίσω το πρόβλημα από εκεί. Σίγουρα υπάρχει λύση, απλά δεν βρήκαμε ακόμα την αιτία του προβλήματος, για αυτό ήθελα να μπω να ψάξω μέσω Teamviewer.
stavregos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα που σχετίζεται με java?
The_Colonel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Jacascript σίγουρα.. πήγαινε στις ρυθμίσεις πάτα "εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων" τα μπλέ γράμματα κάτω κάτω... μετα πήγαινε στο σημείο που λέει "απόρρητο" και πάτα το κουμπάκι "ρυθμίσεις περιεχομένου" εκει στο πλαίσιο Javascript τσέκαρε το "να επιτρέπεται σε όλους τους ιστότοπους η εκτέλεση Jacascript"You are welcome
pe21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα κάποιες φορές όταν πάω να μπώ σε μια σελίδα μου παρουσιάζεται το ιδιο ακριβώς πρόβλημα μόνο που το error ειναι το εξής: Failed to load resource: net::ERR_CACHE_READ_FAILURE.Τι μπορεί να φταίει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα