Προς το περιεχόμενο

DSL VIVODI NEES TIMES KAI PANELADIKH KALIPSH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για μισό λεπτό!

Έστω πως δεν συνδέομαι στο δίκτυο του οτέ αλλά σ'αυτό της βιβόντι, θα πληρώνω ΜΟΝΟ 22,50 ευρά στην βιβ. και στον οτε τίποτα;

Δημοσ.

Καλά αυτά ειναι καταπλητκικά νέα. Αμα γίνει τιποτα με τα τέλη εγκατάστασης κ ενεργοποίησης μας βλέπω την Ελλαδίτσα νούμερο ένα χώρα σε παράνομα downloads κ mp3!!! (βάζω κ τον εαυτό μου μέσα φυσικά!)

Viva La Resistance!!

Δημοσ.

Μάλλον καταλάβαμε όλοι λάθος... :(

Πήγα σήμερα να κάνω την αίτηση και επειδεί δεν θυμόμουν κάτι ξαναπήρα τηλέφωνο... :(

Λοιπόν επίσημα οι τιμές για 384/128 αν σε καλύπτει η ίδια η vivodi είναι:

165 ευρώ + φ.π.α. τα τέλη ενεργοποίησης, εγκατάστασης και μόντεμ τα οποία κατατέθονται στον λογ/σμο τους στην αρχή.

32,30 η γραμμή που σου βάζουν.

27,50 η πρόσβαση στο νετ.

Οπότε το πάγιο που θα πληρώνουμε κάθε μήνα θα είναι 59,80 ευρώ + φ.π.α.

Τα αντοίστηχα πάγια για 512/128 είναι 50,50 + 49,40 + φ.π.α.

Αυτά αν σε καλύπτει η ίδια η vivodi. :(

Είναι ίδια με την Tellas...και πάγιο στον OTE νομίζω...

Δημοσ.

Pira tilefwno simera kai mou eipane ta exis gia to DSLnet paketo (oxi to ADSL):

165€ + fpa ... Modem+Egatastasi Efapax kostos.

256/128 -> 49.10€ / mina

384/128 -> 59.80€ / mina

ulopoiisi mesa se 20 ergasimes (logo OTE)

pezei panw apo nea halkini grammi (opws kai i intraconnect)

.........

ta 22,5€ kai ta 27,5€ telikes pou ta vrikate re palikaria kai ta valate kai frontpage?

Gia to ADSL den rwtisa mias kai den me ediaferei na dinw OTE+ISP dipla lefta.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ δεν ξέρω τι γίνεται με τις τιμές γιατί έχω DSL από την Vivodi αλλά δεν την πληρώνω εγώ. Το μόνο πράγμα που έχω να πω μέσα στους 5 περίπου μήνες που την έχω είναι ότι δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς πτώσεις στις ταχύτητες για κάποια χρονικά διαστήματα κάτι που από όσο ξέρω και μαθαίνω είναι πολύ συχνό σε άλλες εταιρείες. Είναι πάντα σταθερή και ξέρεις τι σου γίνεται, με πόσο κατεβάζεις αλλά και σε πόση ώρα θα το κατεβάσεις. Δεν ξέρω αν είναι λογικό κάποιος που μπαίνει στο internet για μία ώρα την ημέρα αν αξίζει να βάλει DSL αλλά για κάποιον που είναι αρκετές ώρες μέσα είναι αναγκαίο. Είναι σαν σύνδρομο στέρησης αν μείνεις έστω και μία μέρα χωρίς DSL όταν την έχεις συνηθίσει. Όταν πηγαίνω στο γραφείο και βλέπω εκείνη την απελπιστική ταχύτητα 5 – 6 το πολύ κλείνω τον υπολογιστή από τα νεύρα μου. Και να πω και κάτι τελευταίο, ποιος ο λόγος να περιμένει κάποιος και άλλο, οι τιμές έχουν πέσει και το καλό είναι ότι συνεχίζουν να πέφτουν συνέχεια οπότε αν σήμερα που θα κάνεις το συμβόλαιο έχει 40 ή 50 μετά από 20 μέρες που θέλει για να μπει προφανώς θα έχει πάει 30 και μετά από 1 μήνα θα πάει 20. Το νερό μπήκε στο λούκι, είναι μονόδρομος και ήδη άργησε πολύ να γίνει στην Ελλάδας μας.

Δημοσ.
οι τιμές έχουν πέσει και το καλό είναι ότι συνεχίζουν να πέφτουν συνέχεια οπότε αν σήμερα που θα κάνεις το συμβόλαιο έχει 40 ή 50 μετά από 20 μέρες που θέλει για να μπει προφανώς θα έχει πάει 30 και μετά από 1 μήνα θα πάει 20.

Και κατά το Πάσχα θα μας πληρώνουν κιόλας ... :lol:

Δημοσ.

2 logakia sxetika me to...

ulopoiisi mesa se 20 ergasimes (logo OTE)

loipon.ekana aitisi gia adsl tin deytera (6/10) kai tin idia mera aitisi stin vivodi na mou steiloune tin forma eggrafis.i grammi apo ton ote mou eixe energopoih8ei mesa se 4 (!!!) ergasimes diladi tin paraskeyh (den metraw tin mera pou ekana tin aitisi)!!!apo vivodi simera sabbato...oute fwni oute akroasi!!!tipota den exw labei!!!kai mou eixane pei pws ta eggrafa ta stelnoune me courier.tous pairnw til kai mou eipane ta steilane tin tetarti (!) taxydromikos!!!ntropi!3eftila!!!eipame mporei na einai o pio ftinos isp aytin tin stigmi alla oxi kai na ta xwnei ston ote!tous lew na mou dwsoune estw ena demo account mexri na er8oun ta xartia pou logw dikou tous ftai3imo argisane kai den mou dinoune...den diati8ontai akoma!!!ta sxolia dika sas...an den itane toso ftini 8a tous eixa grapsei kai 8a eixa balei allon isp.

ena megalo EYGE 8elw na ekfrasw sto ote irakliou krhths kai stous texnikous pou kiriolektika tsakistikane kai mou balane ti grammi taxista!!!

species-predator-off.gif

Δημοσ.

Πάρε ένα τηλέφωνο στην Tellas (13800, 24 ώρες το 24ωρο) και την επόμενη μέρα θα έχεις DSL. Η διαφορά είναι μόλις 2€ (με το ΦΠΑ) και η εξυπηρέτηση είναι άψογη. Εγώ τους τηλεφώνησα Κυριακή μεσημέρι και τη Δευτέρα το πρωί το account ήταν ενεργό.

Δημοσ.

nai kali fasi alla den exei kombous sto iraklio kritis i tellas!:(

edit:akiro!!!molis pora til stin tellas kai diati8etai kai sto iraklio san isp!ontws apsogi e3ipiretisi kai tilefoniki energopoihsh!!!oxi san tous allous tous ili8ious pou sou stelnoune formes kai perimeneis!!!plirwneis me 3 tropous kai mou fanike apsoga se ola!sa taxitita ti leei kaliteri apo vivodi?twra xestika gia ta 2 eyro diafora...pia apo tis 2 8a proteinate!???

species-predator-off.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...