Προς το περιεχόμενο

DSL VIVODI NEES TIMES KAI PANELADIKH KALIPSH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ystera apo thn anakoinosh pou tha eidate kai sthn kentrikh selida tou insomnia sxetika me thn vivodi exoume miosh ton timwn kai panelladikh kalipsh pleon

pira tilefono simera tettarth vrady sthn vivodi kai mou eipan oti pleon yparxei paneladikh kalipsh gia olous

oi times gia thn 384 pou rotisa exei os exhs

50 euros telos egatastashs + 50 euro telos energopihshs

100 euros apo prin pou htan 125

kai tora mazi me pagio tou ote kai thn sindromh gia 384 apo vivodi

50 euros ton mhna

nomizo oti einai kai 100 euros ro modem peripou

to theoro para poli kalh exelixh kai apo vdomada tha kano aithsh

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Vivodi, η σύνδεση 384/128 κοστίζει 32,30€.

Αν προσθέσουμε και 27,50 γιά το πάγιο, μας κάνει 59,80 και όχι 50.

Είναι μόλις 1,70€ φθηνότερη από την Tellas.

Δημοσ.

kala afou milame gia paneladiki kalipsi giati otan paw sto site tis vivodi kai pliktrologo to til mou (iraklio kritis) mou leei ipiresia mi dia8esimi?episis pou8ena den eida paketo adsl access mono DSLnet.sigoura iparxei?tsageia!

species-predator-off.gif

Δημοσ.

Πήρα σήμερα το πρωί τηλέφωνο στην Vivodi και μήλησα με πωλητή.

Η περιοχή μου υποστιρήζεται παρόλο που δεν το λέει στο site τις vivodi.

Μου είπε πώς θα έχω adsl απο κομβο της vivodi και πως δεν θα έχω καμιά σχέση με τον οτε, παρα μόνο να τραβήξουν μια γραμμή μέχρι τον κατανεμιτή του κτιρίου που μένω. Μετά θα έχω να κάνω μόνο με vivodi. Δεν θα πληρώνω πάγιο στον οτε για το adsl. :)

Η τιμή τις 384/128 θα κοστίζει 35-40 ευρώ τελική. Ακόμα δεν τους έχουν ανακοινωθεί οι τιμές ακριβώς. Ετσι μου είπε.

Τα αρχικά έξοδα θα είναι 190 ευρώ συν Φ.Π.Α.

Περιλαμβάνουν ενεργοποίηση, εγκατάσταση και το μόντεμ...

Δηλαδή θα πληρώνω τον λογαριασμό τηλεφώνου στον οτε κανονικά όπως έκανα μέχρι τώρα για τις φωνητικές κλήσεις, και για adsl θα δίνω μόνο 35-40 ευρώ τελική στην vivodi που θα μου προσφέρει adsl 384/128. :lol: :lol:

Moυ το τόνισε 3 φορές. ΟΧΙ ΠΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ. :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Δεν εχει ακόμα Πανελλαδική κάλυψη. Μίλησα με Vivodi για τυχόν κάληψη της περιοχής μου (μένω Κάτω Ηλιούπολη) και μου είπαν πως δεν καλύπτουν ακόμα. Μου είπαν κάτι για τέλος του χρόνου ίσως, εξαρτάται και από τη ζήτηση. Πάντως αν καλυπτεται κάποιος ακούγεται καλή περίπτωση.

Δημοσ.

Αν δεν σε καλύπτει η ίδια η vivodi σε καλύπτει τότε, μέσω οτε. Το ρώτησα και αυτό.

Δηλαδή θα πληρώνεις το πάγιο στον οτε(27,5 ευρώ)και μετά θα πληρώνεις συνδρομή στην vivodi σαν isp. Είναι περίπου 2 ευρώ φθινότερη απο την Tellas.

Αλλά βέβαια σε συμφέρει να σε καλύπτει η ίδια η vivodi γιατί γλιτώνεις το πάγιο στον οτε(27,5 ευρώ)

Δημοσ.

Όμως δυστυχώς καλύπτει λίγες περιοχές αυτή τη στιγμή. Στις πιο πολλές μας εξυπηρετεί ο ΟΤΕ και η Vivodi είναι απλά ISP

Αν τα πραγματα είχαν προχωρήσει με το LLU όλων των εταιριών τότε θα είχαμε πολύ καλύτερες τιμές.

Τέλος όπως είπαν και άλλοι η διαφορά με Tellas είναι μικρή.

Αλήθεια η Forthnet τι περιμένει για να ανακοινώσει μειώσεις.

Για otenet δε λέω αφου δε με ενδιαφέρι καν

Δημοσ.

pira loipon kai egw me to meros mou til stin vivodi kai mou eipane oti den exei kalipsi to iraklio kritis gia sindesi mesw vivodi alla apla leitourgei ws isp.prepei na mou steiloune tin aitisi mesw courier tin simplirwnw kai meta plirwnw ka8e mina mesw trapezas.kalo mou fainetai efoson den plirwnw trimina i e3amina efapa3 alla ka8e mina...to pagio ote bebaia stekei alla an skeftoume oti...

otenet aperioristou=49 euro + fpa (57.82)

vivodi=32,3 +fpa (38,114)

glitwneis mani mani...19,706 euro to mina...sxedon ena mple 20ariko!;)

kali fasi etsi?

twra apo taxitites ti leei sigkritika me otenet?mesw irakliou kritis exei sinde8ei kaneis me vivodi???

species-predator-off.gif

Δημοσ.

pira tora xana kai rotisa kai mou eipa

telos egatastasg + telos energopihhsh + modem apo vivodi = 165 euros mazi me fpa einai

kai gia thn 386

einai 27.50 pagio ote + 32.30 vivodi prosvash = 60.00 euros ton mhna panta mazi me fpa einai

tora gia thn 256 tha einai fisika pio ftina

autes oi times panta ota den kalipteste apo thn vivodi

alla sas kaliptei h vivodi oi times tha einai pio ftina akoma ( den gnorizo akrivws) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...