Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα περιεργο προβλημα σημερα με το κινητου του αδερφου μου
ενω ολα ηταν οκ το βαζω το μεσημερι να φορτισει.
ειχε 33%.το αφησα 2 ωρες και ενω εδειχνε οτι φορτιζει το ποσοστο εμενε 33%
το δοκιμασα σε αλλη μπριζα και αλλο φορτιστη τιποτα.ενω εδειχνε οτι φορτιζει.παρολλα αυτα ξεφορτιζε κανονικα.
ξαφνικα ενω το εκανα εργοστασιακες ριθμησεις το παλεψα λιγο και ενω ηταν στο 16% αρχισε να φορτιζει παλι.φθανει στο 24% και μετα εκει σταματησε να φορτιζει αλλο.εδειχνε βεβαια οτι φορτιζει.και αρχιζε να ξεφορτιζει παλι.και τωρα εφθασε στ ο16 και ξαναφορτιζει.
τι να φταιει?

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε διευκρίνισε γιατί και εγώ έχω το ίδιο θέμα με ένα πεντάρι iPhone

Sent from my iPhone using Insomnia

Όχι Σξριβως το ίδιο παρόμοιο εμένα εκεί που φορτίζε και ήταν στο 23% σταματαει ενώ έδειχνε ότι φορτίζε κανονικά και μετά από επανεκκίνησης που του έκανα το ποσοστό πήγε στο 100% και ενώ το χρησιμοποιώ το ποσοστό παραμένει αμετάβλητο και μόνο μετά από επανεκκίνηση επανέρχεται το ποσοστό στα λογικά επίπεδα

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε διευκρίνισε γιατί και εγώ έχω το ίδιο θέμα με ένα πεντάρι iPhone

Όχι Σξριβως το ίδιο παρόμοιο εμένα εκεί που φορτίζε και ήταν στο 23% σταματαει ενώ έδειχνε ότι φορτίζε κανονικά και μετά από επανεκκίνησης που του έκανα το ποσοστό πήγε στο 100% και ενώ το χρησιμοποιώ το ποσοστό παραμένει αμετάβλητο και μόνο μετά από επανεκκίνηση επανέρχεται το ποσοστό στα λογικά επίπεδα

κανα update κανα factory reset??

Δημοσ.

Νοτε3.του εβγαλα τη μπαταρια για λιγη ωρα και μετα αρχισε να φορτιζει.αλλα πολυ αργα.ολο το βραδυ και δεν εφθασε κσν 100%

Δημοσ.

αν καποιος μπορει να βρει μπαταρια απο κανα φιλο ή φορτιστη να δοκιμασει ειναι μια δοκιμη.αν και φορτιστης μπορεις να βγαλεις την πριζα και να αφησεις μονο το Usb καλωδιο.θα γεμισει πιο γρηγορα αλλα βλεπεις μηπως εχει παθει κατι ο φορτιστης

Δημοσ.

αν δοκιμασεις αλλη μπαταρια και αλλο φορτιστη αν μπορεις βεβαια και δεν δεις προκοπη ναι το στελνεις αντιπροσωπεια.να υποθεσω οτι εκανες και factory default.δεν ξερω ποια ειναι η αντιπροσωπεια παντως αμα δεις καμια arvato απεφυγε την και στειλτο αλλου.αυτοι ειναι ικανοι να σου πουν οτι το κινητο εχει υγρασια οπως λενε σε ολους.

τωρα βεβαια στην ελλαδα καλοκαιριατικα και υγρασια ειναι αλλη ιστορια.που να ειμασταν σε καμια αλλη χωρα που εχει πραγματι υγρασια τι θα ελεγαν.

Δημοσ.

πρεπει να βρεις αλλη μπαταρια και αλλο φορτιστη για να κανεις δοκιμη.αλλα αμα ειναι στην εγγυηηση λογικα θα στην αλλαξουν free την μπαταρια .αλλα ναι αν θες να κανεις δοκιμη βρες απο κανα φιλο φορτιστη/μπαταρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...