Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως με 950€ βγαινει κουτι και με SSD και με R9 290 απλα με κλειδωμενο cpu.  Εγω αυτο θα προτεινα να κανει.. Την αποψη μου να μπει 100€ τροφοδοτικο την ξερετε... 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως με 950€ βγαινει κουτι και με SSD και με R9 290 απλα με κλειδωμενο cpu.  Εγω αυτο θα προτεινα να κανει.. Την αποψη μου να μπει 100€ τροφοδοτικο την ξερετε... 

κατι σα κ αυτο το συτημα εννοεις..

http://postimg.org/image/lk0lzj6zj/

Δημοσ.

ναι με 950 φτιαχνεις τουμπανακι... το θεμα ειναι οτι θελω και να παρω οθονη ή 2 γι'αυτο πρεπει να κοπει κατι απο δω κατι απο κει...

Δημοσ.

Για Eyefinity gaming έλεγα,για το ανάλογο hardware που πρέπει να χεις,το κόστος,και για τις ανάλογες οθόνες (αν και μπορεί να κοιτάς και για άλλη χρήση εσύ).

Δημοσ.

ααα οχι δεν εχω τετοιες βλεψεις :-D ειμαι της παραδοσης εγω στο gaming 1 μου φτανει...

Καλώς.Γιατί κάτι είδα για παραπάνω οθόνες και μάλλον παρεξήγησα.

Δημοσ.

Καλώς.Γιατί κάτι είδα για παραπάνω οθόνες και μάλλον παρεξήγησα.

ναι ουσιαστικα θελω ενα tn 22αρι και ενα ips 22 η 24... υπαρχει καποια συνθεση παρομοια με αυτες που προταθηκαν στην αρχη αλλα καπως φθηνοτερη (η απλά μια καρτα) που θα προτεινες ειδικα για double screen ? αν θες καποια αλλη πληροφορια για να τα βρουμε καλυτερα πες

Δημοσ.

Για να βγει φθηνότερα κόβεις πάνω στις ήδη υπάρχουσες ή πας σε FX.

Τι να τη κάνεις την ΤΝ όταν βρίσκεις έστω και basic IPS σε κοντινές τιμες; 23-24'' να κοιτάξεις που έχουν καταλληλότερη αναλογία μεγέθους-ανάλυσης.

Δημοσ.

απλα οσες κοιταξα σε 2-3 καταστηματα δεν βρηκα ips με πανω απο 60-80 hz refresh.. και οσες αγγιζαν το 80 ηταν κατι τετοιο 50-76 και δεν ξερω ακριβως τι εννοουνε με αυτο ? max και min ρυθμιση ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...