Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το όλο θέμα με το mining πάντως κάνει κύκλους εδώ και κάποια χρόνια.Έχει περιόδους που αξίζει να ασχοληθεί κανείς και έχει και άλλες που ατονεί.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το όλο θέμα με το mining πάντως κάνει κύκλους εδώ και κάποια χρόνια.Έχει περιόδους που αξίζει να ασχοληθεί κανείς και έχει και άλλες που ατονεί.

γιαυτο θελω να μπορω να σηκωσω κατι στοιχειωδες... αν σε 1 χρονο πχ αναζοπυρωθει (μαλλον θα ειμαι ταπι) και θα πιαστω στα πρασα...

---

Θα σου έβαζα αυτήν την κάρτα αλλά βγαίνει παραπάνω μετά: https://www.skroutz.gr/s/4608894/Sapphire-Radeon-R9-280X-3GB-OC-Vapor-X-11221-12-40G.html

θα αξιζε παρ' ολα αυτα να φυγουν 60 ευρω παραπανω γι'αυτη την ελαχιστη διαφορα ?

το coolermaster κουτι ειναι πανεμορφο, το μονο φαουλ ειναι οτι δεν εχει usb3 ενω η μητρικη προσφερεται απλοχερα... σε gpu και cpu εισαι ιδιος με rowain και νομιζω ειναι 2 πολυ καλα στανταρακια που αξιζει να αρχισει κανεις να χτιζει πανω τους. απο κει και περα ssd η οχι δεν εχω αποφασισει ακομα (μπορει να χρειαστω αυτο το extra budget για την οθονη παρ'ολο που ειναι χρησιμος και ο ssd)

ευχαριστω και για τις 2 προτασεις θα τα επεξεργαστω λιγο μεταξυ τους και θα στειλω πριν φυγει τελικη παραγγελεια να μου πειτε αν εκανα καμια πατατα :-D

Δημοσ.

Η διαφορα των 60 ευρω δεν αξιζει για την ιδια καρτα εφοσον εχεις συγκεκριμενο budget,καλυτερα να τα ριξεις στην οθονη τα παραπανω χρηματα η σε εναν ssd που θα βλεπεις τη διαφορα στις καθημερινες εργασιες..Εγω θεωρω υπερβολικο και το τροφοδοτικο των 100 ευρω αν δεν εχεις σκοπο να υπερχρονησεις πολυ.Οποιοδηποτε επωνυμο 600αρι 80+ δεν θα εχει θεμα,εγω δουλευω τον 4770k και την r9 290 με το ταπεινο 600αρι corsair και δεν εχει κανενα θεμα..

Δημοσ.

Εγω παλι θα ελεγα εναν κλειδωμενο επεξεργαστη και μια r9 290 να καει στο gaming και να αφησει τις βλακειες με mining (οχι οτι ειναι βλακεια το mining  αλλα δεν αξιζει αν δεν ασχοληθεις σοβαρα)

Δημοσ.

Πολυ καλη ιδεα η 290 αν την χωρεσει το budget,αν θελει να ασχοληθει με πολυ βαρια games..

ειναι ομως 150 ευρω πανω.. μην ξεχναμε οτι οι προτασεις χωρις οθονη εχουν ενα max 900 (αντε 950 το πολυ για να καλυψει τις προτασεις)

και γενικα αμα ηθελα να ριξω το budget κανα 50αρι, απο που θα μου προτεινατε να κοψω? ισως απο τροφοδοτικο οπως ειπε και ο andrapos ?

Δημοσ.

Το psu των 100€ το XTR δεν είναι υπερβολικό σε αυτή τη σύνθεση, καθώς θα του μείνει για χρόνια και ειναι εξαιρετικά αξιόπιστο λόγω κατασκευής. Τα καλά psu όταν χωράνε σε μία σύνθεση, αξίζουν. Λειτουργικά έρχεται με features (full modular, gold eff, hybrid fan κτλ) που υπάρχουν και σε psu των 150+€ που είναι φυσικά ακόμη καλύτερης κατασκευής και platinum κτλ..Αλλά είναι πολύ καλό.

Αν θες να ασχοληθείς με oc κάντο. SSD αργότερα. Διαλέγεις και παίρνεις :)

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/4706878/Sapphire-Radeon-R9-290-4GB-Tri-X-UEFI-11227-03-40G.html

Και αν υπερβεις λιγο το ποσο βαζεις και ssd

δεν ειναι ασχημη και αυτη η λυση παρ'ολο που πεφτουν ολα για να ανεβει ελαχιστο η καρτα γραφικων. εκτος αν θεωρεις οτι η διαφορα τους δεν ειναι ελαχιστη... αξιζει?

α και κατι τελευταιο.... για κουτακι να μην τα λυπηθω τα 70 ? γιατι με ενα 40αρι βρηκα http://www.e-shop.gr/coolermaster-k380-black-p-PER.807670 .. φενεται καλο το κουτακι, τι παραπανω θα μπορουσε να προσφερει ενα ακριβοτερο ?

η και αυτο που εχει πραγματικα πολλες θεσεις για ανεμιστηρες http://www.e-shop.gr/aerocool-vs-3-black-p-PER.809472

Δημοσ.

Εχεις περιπου 30% παραπανω αποδοση οποτε τα λεφτα της τα αξιζει.Ειναι και τρομερα futureproof ( μια 3ετια ολα στο φουλ ανετα.Πενταετια στo medium λογικα)

Οι μνημες οσο και να μην το πιστευεις ειναι καλυτερες απο τις 1866 cl 10 :P

Η αποδοση που θα παρεις στα παιχνιδια ειναι καλυτερη με μια top notch gpu απο εναν overclocked επεξεργαστη.

Δημοσ.

Για να πας σε R9 290 πρέπει να βάλεις κλειδωμένο i5 πράγμα που σημαίνει φθηνότερη ψύκτρα και φθηνότερη μητρική (χωρίς αυτό φυσικά να είναι κάτι αρνητικό, απλά δεν θα κάνεις oc). Σε κουτί όντως μην πέσεις γιατί μετά θα το μετανιώσεις.

@Sakiz105 το psu στη σύνθεσή σου από e-shop είναι το UKB9 που δεν είναι haswell compatible.

Δημοσ.

Για να πας σε R9 290 πρέπει να βάλεις κλειδωμένο i5 πράγμα που σημαίνει φθηνότερη ψύκτρα και φθηνότερη μητρική (χωρίς αυτό φυσικά να είναι κάτι αρνητικό, απλά δεν θα κάνεις oc). Σε κουτί όντως μην πέσεις γιατί μετά θα το μετανιώσεις.

@Sakiz105 το psu στη σύνθεσή σου από e-shop είναι το UKB9 που δεν είναι haswell compatible.

Κριμα δεν θα μπορει να παιζει σε sleep mode...oh wait :P

Για το κουτι συμφωνω και εγω αλλα ετσι και αλλιως ειπε οτι παει μεχρι 950 αρα χωραει ανετα ενα 80αρι για το κουτι

Δημοσ.

Αν θέλει ενεργοποιημένα όλα τα features που υποστηρίζει ένας Haswell θα χρειαστεί άλλο psu..Φυσικά μπορεί να κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο BIOS και να διαλέξει οποιοδήποτε psu και να είναι οκ, αλλά πρέπει να ξέρει τί γίνεται με το Hardware που αγοράζει :) καθώς ο ίδιος μπορεί να το θέλει το deep sleep mode του cpu.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...