takhs_TAKHS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Πήρα το iphone 5s από Αμερική και μόλις το συνδέσω στον υπολογιστή και εκκίνησή το itunes μου εμφανίζει αυτό το πρόβλημα τι μπορώ να κάνω για να λειτουργήσει κανονικά
zio10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ξεκλείδωτο το πήρες? Καινούργιο, μεταχειρισμένο?
CheOnWeb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Restart, reset και άλλη USB port δοκίμασες;
takhs_TAKHS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Είναι κλειδωμένο το iPhone Και δεν ξέρω πως να το ξεκλειδώσω Ξέρετε κάνα δωρεάν πρόγραμμα που να ξεκλειδώνει iPhone 5s Sent from my iPhone using Insomnia
9volto Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς δεν ξεκλειδώνει με δωρεάν προγράμματα το Iphone. Πρέπει να μάθεις σε ποιόν πάροχο είναι κλειδωμένο και μετά να βρεις από το ιντερνετ κάποιο αξιοπίστο site που ξεκλειδώνει μέσω imei την συσκευή σου.Η τιμές ποικίλουν ανάλογα τον πάροχο ξεκινάνε από 20 ευρώ και μπορεί να φτάσουν μέχρι και 180 ευρώ! 1
takhs_TAKHS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μπορείτε να μου προτείνετε εφαρμογές έστω επί πληρωμή
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μπορείτε να μου προτείνετε εφαρμογές έστω επί πληρωμή Πρέπει να μας πεις τι εννοείς κλειδωμένο! Κλειδωμένο με passcode, κλειδωμένο με apple id, κλειδωμένο σε εταιρεία εξωτερικού?
takhs_TAKHS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Απλα το πηρα απο Αμερικη και μολις του βαζω ελληνικη SIM μου γραφει οτι H καρτα sim δεν ειναι έγκυρη H κάρτα sim που έχετε εισαγάγει αυτήν τη στιγμή σε αυτό το iphone είναι από φορέα που δεν υποστηρίζεται στο πλαίσιο της πολιτικής ενεργοποιήσεις που έχει εκχωρηθεί επί του παρόντος από τον διακομιστή ενεργοποίησης. Αυτό δεν αποτελεί ζήτημα υλισμικού του iphone. Εισαγάγετε άλλη κάρτα SIM από υποστηριζόμενο φορέα ή ζητήστε από τον φορέα σας να ξεκλειδώσει αυτό το iphone .Επικοινωνήστε με την Apple για περισσότερες πληροφορίες
takhs_TAKHS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 μάλλον δεν κατάλαβα την ερώτηση σου άλλα εγώ έχω κάρτα sim είναι cosmote εάν εννοείς τον αμερικάνικο παροχή ι AT&T, sprint,verizon, t-mobile. Δεν ξέρω ποιους από αυτούς έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα