poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Χειρότερο router από αυτό που μου έδωσε η Forthnet δεν έχω ξαναπάρει από άλλον πάροχο...την επόμενη ημέρα αγόρασα του εμπορίου και ησύχασε η κεφαλή μου. Απλά αίσχος. ολοι οι παροχοι πλεον δινουν zte στα απλα πακετα τους .ολοι ολοι.και ναι ειναι για πεταμα. 2
mitsus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 το καλο της forthnet σε σχεση με την cyta ειναι οτι εχεις κανονικη τηλεφωνιακαι δινει 6ari margin.κατα τα αλλα δυστυχως σαν ρουτερ δινει το zte.κατι ειχε ακουστει για το 5130 technicolor Παλι αλλα δεν ξερω αν ισχυει. κατα τα αλλα αυτο που ειπε ο Thresh.οτι αν εχεις χαλια χαλκο (που εσυ με βαση τα χαρακτηριστικα σου δεν φαινεται να εχεις τετοιο θεμα) τοτε οτι παροχο και να βαλεις αστα να πανε. Μίλησα,την προηγούμενη εβδομάδα, με πωλητή-ιδιοκτήτη καταστήματος Forthnet και μου είπε ότι περιμένουν να τους στείλουν technicolor. Δεν θυμάμαι όμως το μοντέλο..
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μίλησα,την προηγούμενη εβδομάδα, με πωλητή-ιδιοκτήτη καταστήματος Forthnet και μου είπε ότι περιμένουν να τους στείλουν technicolor. Δεν θυμάμαι όμως το μοντέλο.. χωρις να δινω ορκο νομιζω θα ειναι ο απογονος του td5130.ειναι το td5136.με καθε επιφυλαξη παντα.μακαρι να γινει γιατι ειναι πολυ σταθερο ρουτερ και 10 φορες καλυτερο απο το zte που δινουν ολοι οι παροχοι και ειναι απαραδεκτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα