Arbiter13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μεσα στην βδομαδα ισως προλαβω να παρω ενα καινουργιο! Θα δοκιμασω και θα ξαναποσταρω εδω!
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 αν μπαινεις wireless δοκιμασε και με καλωδιο να δεις αν θα εχεις παλι τα ιδια θεματα.και στα 2 σπιτια zte ειναι? επισης για αγορα ρουτερ θα δεις απειρα θεματα που εχουν ανοιχτει αναλογως ποσα λεφτα θες να σκασεις.εχει δηλαδη απο 30 ευρω μεχρι 140 που μπορεις να παρεις vdsl/adsl router αν σκοπευεις καποια στιγμη στο μελλον να βαλεις vdsl.αναλογως τα λεφτα.απο tp link μετα Netgear μετα draytek
Arbiter13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι αμα ηταν ολα ZTE αλλα 1-2 ρουτερ που ειχα παρει (Hawaii καπως ετσι),το ιντερνετ ηταν αρκετα σταθερο!
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι αμα ηταν ολα ZTE αλλα 1-2 ρουτερ που ειχα παρει (Hawaii καπως ετσι),το ιντερνετ ηταν αρκετα σταθερο! huawei .κινεζιες και αυτα αλλα ισως παιζουν καλυτερα απο το zte.
Arbiter13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κατι ακομα! Αξιζει να βαλω 50αρα συνδεση; Με ενα καλυτερο router θα δω μεγαλη διαφορα; Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Οκ θα ψαξω να βρω κατι αξιολογο! πολλα αξιολογα πχ draytek αλλα παμε και σε αλλα λεφτα.γενικοτερα ολα ειναι σχεδον καλυτερα απο το zte .απο εκει και περα ειναι ποσα λεφτα θες να δωσεις. Κατι ακομα! Αξιζει να βαλω 50αρα συνδεση; Με ενα καλυτερο router θα δω μεγαλη διαφορα; Ευχαριστω! με ενα καλυτερο ρουτερ συνηθως βλεπεις διαφορες.δεν σημαινει οτι η διαφορα θα ειναι πχ μονο στην ταχυτητα συγχρονισμου αλλα μπορει να ειναι στο wireless στο ποσο ευκολα μπουκωνει στο τι feautures διαθετει κτλ. για vdsl ή θα πρεπει να εισαι κοντα στο αστικο κεντρο για να βαλεις ή θα πρεπει να εχουν αλλαχτει τα καφαο στην περιοχη σου με τα νεα Kv για να μπορεσεις να βαλεις απο εκει(οσες εταιρειες σου δινουν απο kv γιατι δεν δινουν ολες).αν δεις το guide για το adsl στην υπογραφη μου θα δεις και φωτογραφιες απο kv.για να παιξει το vdsl απο το αστικο κεντρο εκει πρεπει να εισαι max 1 Km συνηθως.η αν δεν ξερεις αποσταση υπολογισε οτι πανω απο 20 attenuation συνηθως η διαφορα adsl /vdsl ειναι πολυ μικρη.ολα βεβαια εξαρτιωνται και απο την ποιοτητα της γραμμης.μπορει καποιος να εχει 10 attenuation και να εχει χαλια γραμμη και να παιζει χειροτερα απο καποιον αλλον που εχει 15. Μεσα στην βδομαδα ισως προλαβω να παρω ενα καινουργιο! Θα δοκιμασω και θα ξαναποσταρω εδω! η να δοκιμασεις κανα δανεικο.
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δήλωσε βλαβη στο 13888 και πες τους αν εχουν κανα τομσον να σου δωσουν. Αυτα και τα 2 ειναι ....... Παντως για τη συνδεση που λες σκεψου οτι ολα τα μηχανήματα των παροχων ειναι στα κτίρια του οτε. Αυτο σημαίνει οτι εκτός απο τη γραμμή του ΟΤΕ που θα έχεις ουτος η άλλος, γιατί δεν εχει κανεις αλλος δίκτυο, θα εχεις και + καποια μετρα καλώδιο απο τον παροχο. Αρα θα μεγαλωσει η αποστασηαπο το κεντρο. καποτε εδινε thomson ο οτε αλλα δεν εχω να εχει ξαναδωσει τωρα τελευταια δυστυχως.εδινε και το v8 Οσο θυμαμαι. απλα 2 παρατηρησεις. α.ειτε παιρνεις απο τον οτε ειτε παιρνεις απο τον παροχο δεν αλλαζει σχεδον τιποτα.ο λογος ειναι οτι και τα dslam του παροχου ειναι σε αλλη αιθουσα απο τον γενικο κατανεμητη του οτε αλλα και τα dslam του οτε ειναι σε αλλη αιθουσα.συνηθως απο το dslam του παροχου μεχρι τον γενικο κατανεμητη ειναι max 80-90 μετρα καλωδιο αν μιλαμε για μεγαλα κτιρια του οτε.σε μικρα κτιρια ειναι 30 μετρα αναλογως παντα.επισης τα μηχανηματα του παροχου δυστυχως δεν ειναι παντα μεσα στο κτιριο του οτε δηλαδη φυσικη συνεγκατασταση.πολλες φορες τα μηχανημα ειναι σε cabin η οποια ειναι εκτος κτιριου οτε.σε καποιες περιπτωσεις ειναι πολυ κοντα οποτε μικρο καλωδιο αλλα μερικες φορες μπορει να ειναι πιο μακρια οποτε να προσθετονται αρκετα μετρα καλωδιο.
Arbiter13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Τελικα αποφασισα να βαλω forthnet μιας και απο οτι διαβασα εδω μεσα και απο γνωστους μου σπανια θα πεσει το ιντερνετ+ οτι και με λιγοτερα λεφτα εχεις πακετο και το νοβα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 σπάνια φταίει ο πάροχος για τις αποσυνδέσεις, η συντριπτική πλειοψηφία τνω περιπτώσεων είναι εξαιτίας του δικτύου του ΟΤΕ... αν είσαι σε χάλι γραμμή ότι και πάροχο να έχεις θα τη λουστής...
Griffon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Τελικα αποφασισα να βαλω forthnet μιας και απο οτι διαβασα εδω μεσα και απο γνωστους μου σπανια θα πεσει το ιντερνετ+ οτι και με λιγοτερα λεφτα εχεις πακετο και το νοβα! τότε κάνε το κατευθείαν nova 3play πακέτο που θα έχεις και τα δορυφορικά κανάλια με ντοκιμαντέρ κ.τ.λ. αφού έχει πολύ μικρή διαφορά σε λεφτά από το 2play
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Τελικα αποφασισα να βαλω forthnet μιας και απο οτι διαβασα εδω μεσα και απο γνωστους μου σπανια θα πεσει το ιντερνετ+ οτι και με λιγοτερα λεφτα εχεις πακετο και το νοβα! το καλο της forthnet σε σχεση με την cyta ειναι οτι εχεις κανονικη τηλεφωνιακαι δινει 6ari margin.κατα τα αλλα δυστυχως σαν ρουτερ δινει το zte.κατι ειχε ακουστει για το 5130 technicolor Παλι αλλα δεν ξερω αν ισχυει. κατα τα αλλα αυτο που ειπε ο Thresh.οτι αν εχεις χαλια χαλκο (που εσυ με βαση τα χαρακτηριστικα σου δεν φαινεται να εχεις τετοιο θεμα) τοτε οτι παροχο και να βαλεις αστα να πανε.
Arbiter13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 το καλο της forthnet σε σχεση με την cyta ειναι οτι εχεις κανονικη τηλεφωνιακαι δινει 6ari margin.κατα τα αλλα δυστυχως σαν ρουτερ δινει το zte.κατι ειχε ακουστει για το 5130 technicolor Παλι αλλα δεν ξερω αν ισχυει. κατα τα αλλα αυτο που ειπε ο Thresh.οτι αν εχεις χαλια χαλκο (που εσυ με βαση τα χαρακτηριστικα σου δεν φαινεται να εχεις τετοιο θεμα) τοτε οτι παροχο και να βαλεις αστα να πανε. Γινετε να τους πω να μου δωσουν ενα καλυτερο ρουτερ,οταν παω να κανω την συνδεση;
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Γινετε να τους πω να μου δωσουν ενα καλυτερο ρουτερ,οταν παω να κανω την συνδεση; αν δινουν zte θα σου δωσουν zte γιατι απλα δεν δινουν κατι αλλο.αν δινουν 5130 ξανα που δεν ξερω αν ισχυει οτι θα ξαναδωσουν τοτε θα σου δωσουν 5130.οπως ειπα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει απλα το ακουσα.αλλιως εκει αγοραζεις ενα του εμποριου να τελειωνεις. 1
HadesGR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 αν δινουν zte θα σου δωσουν zte γιατι απλα δεν δινουν κατι αλλο.αν δινουν 5130 ξανα που δεν ξερω αν ισχυει οτι θα ξαναδωσουν τοτε θα σου δωσουν 5130.οπως ειπα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει απλα το ακουσα.αλλιως εκει αγοραζεις ενα του εμποριου να τελειωνεις. Χειρότερο router από αυτό που μου έδωσε η Forthnet δεν έχω ξαναπάρει από άλλον πάροχο...την επόμενη ημέρα αγόρασα του εμπορίου και ησύχασε η κεφαλή μου. Απλά αίσχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα