Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Επειδη εχω καποια θεματα εδω και καιρο με τον Οτε προς το θεμα του internet,θα ηθελα να βαλω Cyta (μιας και ακουω οτι εχει πιο σταθερο Internet).Ισχυει κατι τετοιο? Γιατι εδω με τον Οτε,ζητημα ειναι να εχω σωικο internet χωρις να πεφτει καθε 10-20 λεπτα!

Δεν νομιζω να φταιει η περιοχη που μενω,καθως εχω μετακομισει 2 φορες και εχω παλι το ιδιο προβλημα!

Ευχαριστω!

ΥΓ:Δεν θελω,ουτε προσπαθω να κανω δυσφημιση αλλα δεν παει αλλο!

Δημοσ.

Ρώτα τους γείτονες σου τι έχουν και πως τους πάει...το παν είναι η καλωδίωση της πολυκατοικίας...μετά απλά κοιτά να βάλεις το ότι πιο φθηνό υπάρχει αν σε νοιάζει μόνο το ιντερνετ..αλλιώς να σε νοιάζει και το σταθερό κοιτάς ποιο είναι το πιο value for money.

YΓ Το θέμα το έχεις βάλει σε λάθος κατηγορία..πρέπει να πάει στο συνδέσεις ADSL.

Δημοσ.

Οπ λαθος μου!

Μενω σε μονοκατοικια οπως και πριν μετακομισω και παλι εχω αυτο το προβλημα!

Απλα δεν γινετε να δινω 70-150 καθε μηνα στον Οτε για να εχω internet οποτε του κ@#@$%@!

Δημοσ.

Μπορει για τα προβληματα να φταιει το router (ειδικα αν δεν εχεις χρησιμοποιησει άλλο για να το επιβεβαιωσεις).

Μην βαλεις CYTA, σου παρεχουν VoIP τηλεφωνια, και δεν μπορεις να αλλαξεις router με καποιο της αρεσκειας σου.

Δημοσ.

70-150 κάθε μήνα; μάλλον κάποιος λάθος κάνεις... (Δηλαδή σίγουρα κάνεις κάποιο λάθος γιατι και όντως να πληρώνεις τόσα τον μήνα πάει να πεί ότι είσαι σε λάθος πρόγραμμα και χρεώνεσαι χωρίς να υπάρχει λόγος πρέπει να αναβαθμίσεις σε απεριόριστα και δωρεάν λέπτα για κινητά μάλλον έτσι θα πληρώνεις αρκετά λιγότερα βασικά τα μισά τουλάχιστον ) 

Τέλος εξαρτάται απο την περιοχή σου το internet δεν ειναι στάνταρ μπορεί να συμφέρει CYTA μπορεί να συμφέρει HOL/wind/forthnet κτλ

ρώτα γείτονες ή φίλους που μένουν κοντά με πόσα κατεβάζουν κτλ και τι έχουν.

Τώρα στα προγράμματα η μόνη διαφορά μεταξύ ISP ειναι μερικά ευρώ στο παγιο όλοι πάνω κάτω τα ίδια έχουν... εκτός αν πάμε σε VDSL τότε wind και cyta σου δίνουν μεγαλύτερο upload και στα 2 πακέτα και η cyta στο μικρό δίνει λίγο παραπάνω download 35 αντι για 30 βέβαια όλα αυτά εξαρτώνται απο την περιοχή απο την απόστασή σου κτλ.. 

Δημοσ.

Μπορει για τα προβληματα να φταιει το router (ειδικα αν δεν εχεις χρησιμοποιησει άλλο για να το επιβεβαιωσεις).

Μην βαλεις CYTA, σου παρεχουν VoIP τηλεφωνια, και δεν μπορεις να αλλαξεις router με καποιο της αρεσκειας σου.

Καλα εχω αλλαξει πανω απο 8 ρουτερ.....

70-150 κάθε μήνα; μάλλον κάποιος λάθος κάνεις... (Δηλαδή σίγουρα κάνεις κάποιο λάθος γιατι και όντως να πληρώνεις τόσα τον μήνα πάει να πεί ότι είσαι σε λάθος πρόγραμμα και χρεώνεσαι χωρίς να υπάρχει λόγος πρέπει να αναβαθμίσεις σε απεριόριστα και δωρεάν λέπτα για κινητά μάλλον έτσι θα πληρώνεις αρκετά λιγότερα βασικά τα μισά τουλάχιστον ) 

Τέλος εξαρτάται απο την περιοχή σου το internet δεν ειναι στάνταρ μπορεί να συμφέρει CYTA μπορεί να συμφέρει HOL/wind/forthnet κτλ

ρώτα γείτονες ή φίλους που μένουν κοντά με πόσα κατεβάζουν κτλ και τι έχουν.

Τώρα στα προγράμματα η μόνη διαφορά μεταξύ ISP ειναι μερικά ευρώ στο παγιο όλοι πάνω κάτω τα ίδια έχουν... εκτός αν πάμε σε VDSL τότε wind και cyta σου δίνουν μεγαλύτερο upload και στα 2 πακέτα και η cyta στο μικρό δίνει λίγο παραπάνω download 35 αντι για 30 βέβαια όλα αυτά εξαρτώνται απο την περιοχή απο την απόστασή σου κτλ.. 

Πολλοι γνωστοι μου εχουν θεμα με τον Οτε,ο ενας μαλιστα αλλαξε προσφατα σε forthnet λογο του οτι πληρωνε και αυτος αρκετα!!!

Τι εννοεις download 35 αντι για 30;

Δημοσ.

Με 24αρα σύνδεση (καπου στα 10 πιάνω πάνω-κάτω) και με 30 περίπου ευρώ τον μήνα και δεν έχω αντιμετωπίσει εδώ και έναν χρόνο,κανένα πρόβλημα.

Όσο για την Cyta,δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις όσο ήμουν συνδρομητής.

Δημοσ.

Με 24αρα σύνδεση (καπου στα 10 πιάνω πάνω-κάτω) και με 30 περίπου ευρώ τον μήνα και δεν έχω αντιμετωπίσει εδώ και έναν χρόνο,κανένα πρόβλημα.

Όσο για την Cyta,δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις όσο ήμουν συνδρομητής.

ΟΤΕ εχεις;

Εγω με 24αρα πιανω 10-17 στις καλες μερες...και συνηθως μου πεταει κατι 3αρια και 5αρια...

Τι να πεις.....

Δημοσ.

ΟΤΕ εχεις;

Εγω με 24αρα πιανω 10-17 στις καλες μερες...και συνηθως μου πεταει κατι 3αρια και 5αρια...

Τι να πεις.....

Ναι στο ΟΤΕ έχω σύνδεση εδώ που είμαι φοιτητής.Κοίταξε μήπως το πρόβλημα είναι τοπικό γιατί εγώ δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

ΟΤΕ εχεις;

Τι να πεις.....

πολυ παραξενο ειναι αυτο ειδικα για οτε.απλα δεν κατεβαζεις οσο πρεπε ή αλλαζει ο συγχρονισμος της γραμμης σου?γιατι αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Δημοσ.

πολυ παραξενο ειναι αυτο ειδικα για οτε.απλα δεν κατεβαζεις οσο πρεπε ή αλλαζει ο συγχρονισμος της γραμμης σου?γιατι αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Αυτο το προβλημα το εχω οπως εχω πει και στα 2 σπιτια που ημουν! Μια θα εχω σχετικα καλο internet και την αλλη με το ζορι θα ανοιγει το Chrome!Θα παρω εναν τεχνικο να ερθει να το φτιαξει και αμα εχω παλι το ιδιο προβλημα θα αλλαξω.....

Δημοσ.

αμα το εχεις καιι στα 2 σπιτια κατι βρωμαει.δυσκολο να φταιει η γραμμη.η φταιει κανα ρουτερ αμα εχεις κανα zte ή μπορει να φταιει κατι στο λαπτοπ αν γινεται απο το ιδιο Pc και στα 2 σπιτια.εκτος αν ειναι θεμα wireless αν στο κανει με wireless οποτε μπες με καλωδιο και κανε παλι δοκιμη.και δες αν ο συγχρονισμος παραμενει ο ιδιος ή αμα κανει καμια αποσυνδεση

Δημοσ.

Εντω μεταξυ εχω ZTE ρουτερ.....

Θα το αλλαξω και θα δω αμα εχει διαφορα!

αν εχεις zte και στα 2 σπιτια δεν με παραξενευει.θα δεις πανω απο 20-30 θεματα για προβληματα με τα zte.ειτε χαμηλο συγχρονισμο ειτε αποσυνδεσεις ειτε προβλημα στο wireless.δυστυχως απο τοτε που οι εταιρειες δινουν zte ολος ο κοσμος παραπονιεται και ανοιγει θεματα για προβληματα

Οποτε η αγορασε κανα αλλο ρουτερ ετσι και αλλιως για να βρεις την υγεια σου ή εστω δανεισου κανενα απο κανα φιλο σου για να κανεις δοκιμες.ακομα και να μην λυσεις αυτο το προβλημα (που χλωμο το κοβω να μην φταιει το ρουτερ για αυτο)και να φταιει κατι αλλο παλι θα παιξεις πολυ καλυτερα με αλλο ρουτερ.ακομα και tp link να παρεις ειναι καλυτερο απο το zte.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...