Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομίζω ότι απλά δεν γνωρίζεις απο οθόνες.... οπότε μην παρασύρεις τον άνθρωπο

saflom Αποτι βλεπω εσει δεν γνωριζεις απο οθονες.Το παιδι εκανε προταση την αsus.Που εδω και δυο χρονια δεν ειχε ανταγωνισμο και  πουλουσε σαν τρελη.Ειναι ακομα και τωρα απο τις καλυτερες οθονες της αγορας.Το οτι ζουμε σε μια χωρα που η υπερκοστολογιση ειναι καθημερηνοτητα δεν φταει κανεις.Η οθονη στο εξωτερικο εχει 200 ευρω.Εχει το ιδιο πανελ με τις καινουργιες benq,aoc,acer.Το να λες οτι δεν αξιζει απο θεμα χρηματων εινα οκ, αλλα και παλι οταν βλεπω οτι η δικια μου οθονη που εσωτερικα ειναι ακριβως ιδια με την asus κοστιζει τα ιδια λεφτα.Αρα βγαζεις σκαρτες ολες τις οθονες με τν πανελ.Σου προτεινω να παιξεις σε asus η benq και τα λεμε,εγω το εκανα και δεν ειδα διαφορα.Κανε ενα search και δες για την συγκεκριμενη οθονη και μετα τα λεμε.

σορρυ για το offtopic

Kαι στο τοπικ λιγο.Μην προτεινεται tn panels σε απλους χρηστες.Θα γυρισουν πανω σας μετα.

Δημοσ.

saflom Αποτι βλεπω εσει δεν γνωριζεις απο οθονες.Το παιδι εκανε προταση την αsus.Που εδω και δυο χρονια δεν ειχε ανταγωνισμο και  πουλουσε σαν τρελη.Ειναι ακομα και τωρα απο τις καλυτερες οθονες της αγορας.Το οτι ζουμε σε μια χωρα που η υπερκοστολογιση ειναι καθημερηνοτητα δεν φταει κανεις.Η οθονη στο εξωτερικο εχει 200 ευρω.Εχει το ιδιο πανελ με τις καινουργιες benq,aoc,acer.Το να λες οτι δεν αξιζει απο θεμα χρηματων εινα οκ, αλλα και παλι οταν βλεπω οτι η δικια μου οθονη που εσωτερικα ειναι ακριβως ιδια με την asus κοστιζει τα ιδια λεφτα.Αρα βγαζεις σκαρτες ολες τις οθονες με τν πανελ.Σου προτεινω να παιξεις σε asus η benq και τα λεμε,εγω το εκανα και δεν ειδα διαφορα.Κανε ενα search και δες για την συγκεκριμενη οθονη και μετα τα λεμε.

σορρυ για το offtopic

Kαι στο τοπικ λιγο.Μην προτεινεται tn panels σε απλους χρηστες.Θα γυρισουν πανω σας μετα.

Μάλλον βαρέθηκες να διαβάσεις όλα τα μηνύματα οπότε να σε βοηθήσω.

1.Εχω tn panel benq για fps το οποίο το έχω αναφέρει ήδη και την συγκεκριμένη asus την έχω δουλέψει οπότε δεν βασίζομαι στο google.

2. Η Asus που υποστήριξε στα 180ευρω θα ήταν λουκούμι. Στην τιμή όμως που την πρότεινε και η σιγουριά που έβγαλε για την αγορά της ο παραπάνω χρήστης δηλώνουν μάλλον οτι δεν είναι σχετικός με οθόνες.

3. Tn panel με 1ms με ips 8ms σε fps έχουν χαοτική διαφορά οπότε να υποθέσω ότι δεν είσαι και πολύ gamer αφού δεν είδες διαφορά. Για το λόγο αυτό τόνισα να μην την κοιτάξει ο ts αν δεν παίζει ανταγωνιστικά

4. Κανένας σοβαρός δεν πρότεινε κάτι εκτός από ips στον ts για γενική χρήση.

5. Αν είναι να κάνεις το δικηγόρο κάποιου κάν’ το σωστά για να μην εκθέτεις και τον εαυτό σου.

Millennium την διαφορά θα την δω στις ταινίες κυριως; ή και στο κείμενο; ειναι πιο ξεκούραστες;;

Σε όλα θα δεις διαφορά. Και στο κείμενο ειδικά είναι πιο ξεκούραστη.

Δημοσ.

Millennium την διαφορά θα την δω στις ταινίες κυριως; ή και στο κείμενο; ειναι πιο ξεκούραστες;;

Αναλόγως για ποιές μιλάς.Αν γράφεις πολύ κείμενο-κώδικα και δουλεύεις με έγγραφα μια ποιοτική 1200p (ή με μεγαλύτερη ανάλυση) μπορεί να σου κάνει περισσότερο.

Δημοσ.

Μάλλον βαρέθηκες να διαβάσεις όλα τα μηνύματα οπότε να σε βοηθήσω.

1.Εχω tn panel benq για fps το οποίο το έχω αναφέρει ήδη και την συγκεκριμένη asus την έχω δουλέψει οπότε δεν βασίζομαι στο google.

2. Η Asus που υποστήριξε στα 180ευρω θα ήταν λουκούμι. Στην τιμή όμως που την πρότεινε και η σιγουριά που έβγαλε για την αγορά της ο παραπάνω χρήστης δηλώνουν μάλλον οτι δεν είναι σχετικός με οθόνες.

3. Tn panel με 1ms με ips 8ms σε fps έχουν χαοτική διαφορά οπότε να υποθέσω ότι δεν είσαι και πολύ gamer αφού δεν είδες διαφορά. Για το λόγο αυτό τόνισα να μην την κοιτάξει ο ts αν δεν παίζει ανταγωνιστικά

4. Κανένας σοβαρός δεν πρότεινε κάτι εκτός από ips στον ts για γενική χρήση.

5. Αν είναι να κάνεις το δικηγόρο κάποιου κάν’ το σωστά για να μην εκθέτεις και τον εαυτό σου.

Σε όλα θα δεις διαφορά. Και στο κείμενο ειδικά είναι πιο ξεκούραστη.

Και μόνο που έχεις tn panel στα 60 hz δεν πρέπει να μιλάς.Μην συγκρίσεις την οθόνη σου που είναι για παιχνιδοκονσολες με επαγγελματικες.Αν είμαι gamer η όχι δεν σε νοιάζει. Το input lag που λες στα 1 ms αν το είδες σε σύγκριση με την Asus τότε έχεις βιονικό μάτι.Το 1 ms δεν είναι πραγματικό μιας και παρεμβαίνουν πολλοί παράγοντες.
Δημοσ.

Μιας και εχω κολλήσει με την dell και εκτος αυτου ειναι οτι πιο value for MY money και ειδικα για τη χρηση που θα της κανω θα την προτιμησω..

Σε λιγα χρονακια που θα εχουν πεσει και οι τιμες θα παω σε 27" 1440p. (Τοτε δηλαδη που θα ααχολουμαι και πιο έντονα με τα της ειδικοτητας που θα ακολουθήσω.)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Δημοσ.

Και μόνο που έχεις tn panel στα 60 hz δεν πρέπει να μιλάς.Μην συγκρίσεις την οθόνη σου που είναι για παιχνιδοκονσολες με επαγγελματικες.Αν είμαι gamer η όχι δεν σε νοιάζει. Το input lag που λες στα 1 ms αν το είδες σε σύγκριση με την Asus τότε έχεις βιονικό μάτι.Το 1 ms δεν είναι πραγματικό μιας και παρεμβαίνουν πολλοί παράγοντες.

απλά whatever....

Δημοσ.

απλά whatever....

Whatever στα 60hz δεν μπορείς να λες και να κάνεις συγκρίσεις με την κορυφαία οθόνη για gaming εδώ και πολύ καιρό.Ενημερώσου και ψάξε για την Asus vg248qe και δες ότι είναι η καλύτερη οθόνη σε input lag και response time.Αν θέλεις και λίγο competitive gaming γράψου στο esl, βρες εμένα ''kakopsofo'' και έλα να δεις fps gaming σε σοβαρές οθόνες.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι για την Asus.

Άσχετα με τα χρήματα, σε σχέση με την Dell ποιες ειναι οι διαφορες, πλεονεκτήματα και μειωνεκτήματα;

Αξίζει η αγορά της; Για gaming αλλά και ταινίες;

Δημοσ.

Whatever στα 60hz δεν μπορείς να λες και να κάνεις συγκρίσεις με την κορυφαία οθόνη για gaming εδώ και πολύ καιρό.Ενημερώσου και ψάξε για την Asus vg248qe και δες ότι είναι η καλύτερη οθόνη σε input lag και response time.Αν θέλεις και λίγο competitive gaming γράψου στο esl, βρες εμένα ''kakopsofo'' και έλα να δεις fps gaming σε σοβαρές οθόνες.

δεν ξέρεις τι λες... παίζουμε σε 4κ και 2κ πλέον που αγοράστηκαν σε τιμές asus . πήγαινε να παίξεις με το "cool" ονομα σου. Κατ'αλαβα τι competitive παίζεις με τετοιο name

Να ρωτήσω κάτι για την Asus.

Άσχετα με τα χρήματα, σε σχέση με την Dell ποιες ειναι οι διαφορες, πλεονεκτήματα και μειωνεκτήματα;

Αξίζει η αγορά της; Για gaming αλλά και ταινίες;

googlare και κάτι. δεν κάνει για σενα η asus μην το ψαχνεις. Ακόμα και ο κακοψοφος απο πάνω δεν θα στην πρότεινε σε σχεση με την dell. απλα @@ζομαστε στο να διαφωνούμε για πλάκα διότι προφανώς μιλάμε σε κάτι αντιστοιχο community του lol σε fps....

Δημοσ.

κακα τα ψέματα ότι κ να λέμε σ αυτά τα χρήματα η καλύτερη επιλογή είναι μια Dell UltraSharp U2412M

http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html

Για την εταιρια δεν εχει κάτι να πεις είναι γνωστή η ποιότητα της Dell σε όλους τους τομεις

24" μόνο 1200p 

δεν είναι τυχαίο που η εταιρία δεν την έχει αποσύρει άσχετα που είναι μοντέλο 3ετιας κ η τιμή είναι σταθερή μήνες κ μηνες τωρα

εκτός αν μπορείς να βάλεις αλλα 250 κ να πας σε Dell Ultrasharp U2413

1200p>1080p

σίγουρα υπαρχουν καλύτερες οθόνες αλλα σ αυτά τα χρήματα... nothing better than U2412M

Αυτα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...